פורסם 2004 ביוני 521 שנים ה E-mule לא מגיע לי למהירויות רציניות בכלל... שמתי אותו כל הלילה וסה"כ המהירות מכל ההורדות הייתה 10 Kb/s .... זה כלום, איך אפשר להעלות את זה ? דיברתי עם אנשים שהורידו במקסימום שהחיבור שלהם איפשר (200KB/s !!). עזרה תתקבל בברכה
פורסם 2004 ביוני 521 שנים מחבר קודם כל תבדוק אם יש לך ID גבוהסליחה על הבורות, אבל איך אני עושה את זה ?
פורסם 2004 ביוני 621 שנים זה תלוי מאוד במה אתה מוריד וכמה מקורות יש לקובץ תראה גם כמו שאמרו לך פה אם אתה משתמש באיזה תוכנת פירוול כל שהיא .ובאיזה אמיול אתה משתמש ?
פורסם 2004 ביוני 621 שנים הפיתרון היחיד הוא סבלנות ולשתף הרבה קבצים , גם אצלי בהתחלה זה היה מוריד לאט ואחרי זה המהירות עלתה לאט לאט ועכשיו זה מוריד לי כמעט ישר ומהירות גובהה
פורסם 2004 ביוני 821 שנים אותה בעיה גם אצליבזמנו זה היה מוריד בצורה נאה בהחלט, אבל בשבועיים שלושה האחרונים הייתה ירידה די רצינית וכרגע הממוצע זה 2-3kb לסך כל ההורדות ביחד, כשמידי פעם זה נוגע ב-0. high ID כל הזמן, הקובץ קליינטס שלי כבר עבר את ה4.5 מגה ויש מספיק מקורות לכל הדברים. גם סך כל ההורדות הוא מאוד גבוה. יש איזהשהם רעיונות?
פורסם 2004 ביוני 821 שנים אצלי זה הולך הפוך....אני מתקין אי-מיול בהתחלה הוא מוריד כמו שצריך ואחרי איזה חודש ככה הוא בקושי מוריד , זה די מוזר...
פורסם 2004 ביוני 821 שנים הנה טריק קטן שעליתי עליו לבד והוא עובד לי בוודאות אם יש לכם משהו שאתה רוצים שירד מהר קובץ 1 עד 3 בערך למשל איזה משחק נגיד , אתם הולכים ללשונית Shared Files ומשנים את כל קבצי השיתוף שלכם לרמת השיתוף הכי נמוכה פרט לקבצים שאתם רוצים שירדו לכם מהר אותם אתם משנים לעדיפות release ההיגיון בזה הוא שעכשיו אתם תשתפו רק את הקבצים הנ"ל ככה יבצר לכם קרדיט אצל משתמשים שמורידים את הקבצים הללו ומאחר והם גם משתפים את אותם קבצים כמוכם אתם תקבלו מקום יותר טוב בתור אצלם . kapish ? עד כאן פינת הטיפים של EvilSt!ng , שובו לטיפים נוספים בהמשך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.