עבור לתוכן

אקדחי אוויר

Featured Replies

פורסם

ה BB GUN  זה לא ממש טוב כי הכדורי פלסטיק משנים כיוון. היה כאלה בתחנה מרכזית חדשה במחירים  מ 180-500. אבל אחרי יריית הדגמה, הכדור פגע במפתחות (היה קיר שלם של מפתחות) במרחק 3+ מטר והזיז תמתפח די טוב אבל אף עקום עם סטיה כי הכדור קל. עם היו מוכרים כדורי גומי לאקדחים האלה זה משו אחר.

מכירים תשחקן מנישואים פלוס - אל בנדי. אז ראיתי איתו פעם סרט כשהיתי קטן. הוא שיחק שם אב, ונסע להביא תילד שלו מאיזה ב'ס סגור, והקשר בינהם לא היה הכי טוב. אז שם הבן ירה באבא שלא עם 1 מהאקדחים שאנחנו מדברים עליהם. וכאב לבנדי גם. ונפל גם תרמיל אחרי יריה. אבל לא הראו תתרמיל רק תרעש שלו, אז יכול להיות שעשו את זה סתם למגניבות. בסוף הסרט 1 מהם ירה ב 1מהם עוד פעם ועוד פעם הצליל של התרמיל.

וכמובן  כל מי שזוכר תסרט שכחו אותי בבית, תרובה בדמוי שאט גן שהיה לאחיו הגדול. והילד ירה עם הרובה ל1 השודדים בראש.

איך נדלקתי על העקדחים האלה כשראיתי תסרטים ויייייייי.

דבר מגניב הצעצועים האלה. הכי כיף לראות בחתולים כי כשחתול נבהל הוא קופץ עם כל 4 רגליו ב 90 מעלות למעלה. איזה צחוקים זה

פחחחחחחחחחחחח.  והפוזה שלו בחלקית שניה שהוא תלוי באוויר, ואז מתחיל לברוח, ועוד נתקע במכשולים בפניות. או מתנגש בקירות במעברים, והמבט שלהם פחחחחחחחחחח.

אבל לא יצא לי לעשות את זה. היה לי תאקדח המעפאן כמו ל ביגדיק בסרטון. ואחרי שיריתי יותר מדי בחתולה שלנו החרימו לי אותו.

אקדחים כאלה טובים כשיש לך חתול לא ממושמע שקופץ על השולחן אוכל או על שולחן מטבח, ואתה אומר לו רד, וצועק רד. והוא שם עליך

ז*ן  אז משתמשים בנשק.

עריכה: ואל תשכחו תרובה שהיה בסרט ליאון שירה בקו ישר ליותר מ 150 מטר כדור צבע

• תגובות 98
  • צפיות 12.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו צריך לירות בך עם רובה גומי (או אמיתי) שתרגיש איך זה

אם אתה יורה בחתולים אתה פשוט אדם שפל

אם כל כך מפריע לכם חתולים אל תגדלו אותם בבית!

פורסם

רסמי .. חתולים ויונים זה דבר שונה לגמרי ....

חתולים יכולים להיות מעיקים, במיוחד כשהם נלחמים בלילות וכשהם בעונת הייחום וכשהם עולים לך על האוטו אחרי שניקית אותו ומשאירים עקבות בוץ ואז אני כל כך מתעצבן ולמרות זאת לא יורה בהן והולך ודופק אגרופים בקירות !!!!

אבל יונים זה סיפור אחר ...

אבל מי יודע, אולי יום יבוא ואני אשפד חתולה שתלכלך לי את האוטו ...

ודרך אגב חחח גאון שצילמת את זה חחחחחחחחח נקרעתי מצחוק, פעם יצא לי חרא חצי לבן חצי שחור חחח וצילמתי אותו ואז הורדתי את המים יצא קורע חחח .... העלתי את זה לאיזה אתר של דברים מצחיקים-דבילים כאלה חחחחח

פורסם

יש לי חבר שמכר מלא רובים כאלה בכל מיני סוגים וגדלים הבעיה היא שהוא התגייס עכשיו והוא כבר לא מתעסק עם זה

בכל אופן הרובים האלה לא כלכך עמידים ולא מחזיקים יותר מחודשיים שלוש אלה אם הם מהמתכת שאת אלה אפשר להשיג בטורקיה (שמה אני קניתי...דרך שייט אבל היתה כצת בעיה עם המעבר במכונת הרנטגן...כצת מהומה ומאבטח באטרף  ;D )

עריכה :

חבר אחר שלי הזמין דרך האינטרנט מארה"ב אקדח אוויר בצורת desert eagle בסוף הוא הצליח להעביר את זה במכס

אבל זה הימור ודיי בעייתי

פורסם

אמממ ... יש לי 2-3 אקדחי אוויר מפלסטיק ויש לי אותם כבר כמה שנים, עלו באזור ב20-50 ש"ח בטאיוואן ...

אלה מהמתכת קשים להשגה וקשים לייבוא ורוב האתרים ימכרו אותם במחירים מוגזמים !!!

וגם לך תמצא אתר טוב וזול שגם מייבא לארץ ...

פורסם

מי לכל הרוחות יורה כדורי פלסטיק??? חובבנים... עופרת זה הדבר!

אז מה, רובי אויר הם לא חוקיים בכלל בכלל או שאפשר איכשהו לעשות רשיון? כי אם לא אז חבל כי האקס שלי

רוצה לתת לי אחד מתנה והאמת, אני מתגעגעת לדברים האלו ועכשיו שאני בצפון אז יש שם מלא מקומות נטושים,

במיוחד ביערות הכרמל, היכן שאפשר להתאמן בשקט או אפילו בבסיס הירוקים שצמוד אלינו ויש להם מתווח מעפן

כזה ובובות קרטון של ראנטיסי... וואי איזה כיף זה היה יכול להיות אם הוא היה שולח לי אחד בדואר... :-\

אני עוד זוכרת את הימים הקיציים הטובים על הדונאו, כשהיינו עולים על הגג של החבר המוזר שלו שהייתי קוראת

לו הארי פוטר (הוא נראה בול כמוהו!!!) ולירות בגמדי הגינה של השכנים, או יותר גרוע, בתחתית של הסירה שלהם

(חחח...) או אפילו בכדור הזה שמחזיק את הצלב בראש הכנסיה! בסוף גילינו שהוא מצופה זהב ואספנו את השברים

אח"כ. חחח.... חוליגנים שכמותינו. היינו עורכים תחרויות יריה למטרה ותמיד הייתי מנצחת כי לי יש ראיה 6:6:6 ולהם

יש משקפיים מיוזעות ומלאות אדים... אז ככה, יש לו איזה 7-8 רובים, פלוס כמה שיש לו חזקה משותפת עליהם

(כמו ה M-14 ואקדח). טרוריסטים של ממש... יש לו לפחות רובה אחד של Webley אבל את הרוב עכשיו

הוא מרכיב לבד ועושה לבד את חלקי המתכת ומזמין קתות מעץ אלון בלבד כי זה דחוס, זה כבד - משמע טוב לשיווי

משקל. אז הנה, רק בשביל הזלת ריר והמחשה, רובה של Webley:

65-121449.jpg

הדגם הספציפי הזה לא דורש כוונות, זה לסקופ בלבד. סקופ זה נחמד אבל זה מוציא את כל האתגר של לירות בין כוונות...

פורסם

פיי אני מניח שעם רובה כזה לא כול כך קשה להרוג בנאדם כמה עולה כזה דבר?

פורסם

התענוג הספציפי הזה, עם כל התוספות, 429 דולר שזה תענוג לא יקר יחסית אם כי זה רובה אמריקני... וזה בא יחד עם

Beeman heavy duty metal trap: http://www.airgunexpress.com/Accessories/BeemanTargetsandTraps/beemanheavydutymetaltrap105-14-4025.htm

אבל אני הייתי ממליצה לך רק להזמין קת ולשלוח אותה לאותו חבר שלי והוא ירכיב את שאר החלקים לבד והוא

באמת מקצוען והוא כבר יגבה ממך. אני לא אוהבת את הרעיון של לקנות אותם ברשת... אם כבר, אז קנה מ-

-Beeman הזקן.

פורסם

איפה גר החבר הזה שלך?

הייתי מעוניין מאד בצלף שכזה.. אני גר ליד שדה

וכל הזמן ליד הבית שלי בשדה באים ילדים בני 15 16 ומופצצים נפצים

מה הקטע המעצבן? הם עושים את זה ב 4 בבוקר :|

היה נחמד אם אני הייתי יכול להפחיד אותם קצת (=לירות להם ברגל כדור אחד, המרחק הוא יותר מ150 מטר אז אני בספק אם זה יכאב או אם זה אפילו יגיע לשם)

אבל היה באמת נחמד לישון קצת (במיוחד עכשו שבא החופש והם שוב יעשו את זה.. כמו שהם עשו בפסח, כלללללללללל יום פיצוצים וכל יום שני ניידת שבאה לפה ולא מוצאת כלום)

פורסם

איפה הוא גר?

אני עוד זוכרת את הימים הקיציים הטובים על הדונאו

איפה זה הדונאו?

map_donau_kelheim_e.gif

אתה רוצה לדעת איפה הוא גר? אני אתן לך מפה והוראות מדוייקות...

אתה רואה את הסמל הזה במפה מצד שמאל, האמצעי, לא העליון ולא התחתון, שנראה כמו צריך (משמע טירה)?.

הוא גר מעבר לכביש של הצריח הזה.

lkrkarte.jpg

פורסם

רובע כזה פוגע בול של מטרה ממרחק של 10 מטר כל כדור אם אתה יודע לירות.

לירות בילדים כדורי עופרת של 4 ממ יהיה רעיון ממש גרוע, זה פשוט יחדור דרך העור.

יריתי בכזה רובה המון, ומניסיון זה חודר קרש בעובי של 1 ס"מ עץ.

פורסם

מה שנכון נכון אבל אם יש לך סקופ או עיניי נץ - אתה יכול להפחיד אותם אם אתה פוגע בפרטי לבוש כמו

כובע או משהו כזה, מבלי לפגוע בהם ושהם ישימו לב. או יותר טוב, ללכת לסמן אותם בלייזר ואז להשמיע

קול יריה. זה יבטיח שהם לא יחזרו... מוהההההההה!!! ;D

פורסם

דבר ראשון זה 150 מטר לא 10 חח

דבר שני

המפה מסבירה הכל P:

בלאט לא פייר

נו.. נחכה אחרי צבא שנעבר מפה ואז נקנה

פורסם
  • מחבר

וואלה !!ף יש אולי אפשרות של לבנות אחד בעצמך @!!1 איך לא חשבתי על זה ! מישהו יכול לתת לינק לאתר כזה ? או אולי טיפ לאיזה

מגאזין של חובבי נשק חח ??

פורסם

רק אם אתה באמת רציני...

אבל רק אם באמת... פנה אליי בפרטי ואני אקשר אותך לפרשנינו בבוואריה והוא ידריך אותך בנושא. 8)

beemnlog.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים