פורסם 2004 ביוני 521 שנים מישהו מכיר מקומות שאפשר לקנות שם אקדח אוויר, יש לחבר שלי אחד כזה אבל הוא הביא את זה מחו"ל..מישהו יודע אם מוכרים את זה אולי בארץ באיזה מקום ?
פורסם 2004 ביוני 521 שנים יש בארץ אבל הם לא כמו בחו"ל, גם חבר שלי קנה מחו"ל והוא קנה אחד ממש קטן מברזל והוא היה חזק הרבה יותר מזה של אח שלי מפלסטיק תחפש בשווקים אני לא ממש יודע אנחנו קנינו בקניון בעפולה אבל אין שם כבר.חבר שלי קנה מכפר סבא אני לא יודע מאיםה אבל.
פורסם 2004 ביוני 521 שנים מחבר אבל בחנויות נשק ימכרו לך סתם ככה ? צריך רשיון או משהו כזה אם אתה רוצה לקנות משהו בחנות נשקאני מדבר על אקדחים פשוטים כאלה (אם אפשר עדיף כמובן מברזל) שיורים כדורי פלסטיק קטנים
פורסם 2004 ביוני 521 שנים I had a thread about this subject few months ago, only I wanted to import one. anyway long story short, forget about itedit: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62914.0
פורסם 2004 ביוני 521 שנים מחבר OK tnx I'll read it, meanwhile if there is someone that has any idea where i can purchase the gun , post
פורסם 2004 ביוני 521 שנים אתה מדבר על האקדחים שיורים כדוריי פלסטיק כתומים כאלה??אם כן אז יש בהדר יוסף
פורסם 2004 ביוני 521 שנים אצלינו בכפר סבא , יש מלא חנויות על רחוב ויצמן(הרחוב הראשי) שמוכרות אקדחי\רובי אוויר , ואני מתכוון גם לרובים אוטומטיים!
פורסם 2004 ביוני 521 שנים אני מניח שצריך, דבר כזה יכול לגרום לפציעות די רציניותבכל מקרה הרובים הטובים (האולמפיים) עובדים על גז CO2 ככה שאתה צריך להחזיק מיכל בבית, בנוסף הם עובדים על כדור בודד שכל פעם צריך להכניס ולא על מחסניות.
פורסם 2004 ביוני 521 שנים אני יודע כזה אני רוצה לקנותהייתי פעם בחוג במטווח בכפר סבאויריתי במלא כאלהזה די נחמד
פורסם 2004 ביוני 521 שנים אצלינו בכפר סבא , יש מלא חנויות על רחוב ויצמן(הרחוב הראשי) שמוכרות אקדחי\רובי אוויר , ואני מתכוון גם לרובים אוטומטיים!were?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.