פורסם 2020 בינואר 305 שנים שלום לכולם, יש ברשותי זוג רמקולים ישנים איכותיים מחוברים למגבר פשוט. אני מעוניין להוסיף למערכת שברשותי סטרימר על מנת שאוכל להזרים מוזיקה באיכות טובה מהטלפון/מחשב שלי לזוג הרמקולים באופן אלחוטי. האם יש לכם המלצות על מכשיר שישדרג לי את המערכת ויתן לי יכולת אלחוטית? חשבתי על ה Audioengine B1 - האם למישהו יש אותו? משתמש בו עם אייפון? תודה רבה יובל נערך 2020 בינואר 305 שנים על-ידי neemancu
פורסם 2020 בינואר 315 שנים סליחה שלא קיצרתי את קישור, אבל אולי מספיק לך משהו כזה: https://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-5-0-receiver-RCA-aptX-LL-NFC-3-5MM-Jack-Aux-USB-audio-Adapter/264578652189?hash=item3d9a1dd81d:g:QX4AAOSwVc9eBB28
פורסם 2020 בינואר 315 שנים אתה בטוח שאתה באמת צריך את המוצרים האודיופילים האלה? אם איכות באמת כל כך חשובה לך ההמלצה שלי זה לחפש מוצרים שעובדים דרך wifi ולא bt, החסרון זה שבדרך כלל צריך אפליקציה כדי להשתמש בהם. אישית יש לי chromecast audio, הוא עובד טוב אבל יש לו מגבלות מוזרות ונדמה לי שכבר לא מיצרים אותו. נערך 2020 בינואר 315 שנים על-ידי etal
פורסם 2020 בפברואר 15 שנים מחבר האם יש לך המלצות למוצרים ספציפיים? מעדיף לא להיות מוגבל לאפליקציות מסויימות. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.