עבור לתוכן

בעיית צריבה ב-NERO 6

Featured Replies

פורסם

בלי שום שינוי כזה או אחר אני מנסה לצרוב או שירים או סתם תמונות או סרטים ופתאום יש לי הודעת שגיאה בתוכנה NERO מה אני אמור לעשות כדי לפתור את זה?

**עריכה: מכיוון שמשום מה אני לא יכול להעלות לכאן את התמונה עם הודעת השגיאה, הודעת השגיאה היא "THE DRIVE IS USED BY ANOTHER APPLICATION", וזה בא בדיוק אחרי שאני בוחר את הקבצים לצריבה ולפני שהצריבה מתחילה.

תמונה בכל זאת מצטער ששיגעתי אותכם קצת.

http://www.pictor.co.il/sty/115098/2276957.JPG

פורסם

מה לעשות ני לא רואה נסתרות..

אתה אומר שמציג שגיאה ומחפש פתרון אבל בלי לדעת איזה שגיאה בדיוק זה לא אפשרי

עריכה : הפירוש של ההודעת שגיאה "כונן משומש על ידי תוכנה אחרת"

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה "חכם בלילה" ;D גם אני יודע אנגלית אני מחפש פיתרון לבעייה.

פורסם

חח ;D

אפשר להבין הרבה מההודעת שגיאה

משומש על ידי תוכנה אחרת... כלומר חייבת להיות תוכנת צריבה אחרת שמפריעה לנרו

תחשוב על זה.. , אני מציע שתסיר את כל התוכנות צריבה שיש מותקנות ותתקין נרו עוד פעם

עריכה : אני הצעתי פתרון אבל אם אתה לא רוצה לעשותו זה עניין אחר

חבל לבקש עזרה אם אתה לא מעוניין בכלל בעזרה

פורסם
  • מחבר

שמע עם כל הכבוד וההערכה גבר אתה חוזר על עצמך אני מחפש פיתרון לבעייה את המשמעות אני מבין, אני פשוט רוצה שמישהו יגיד לי מה ניתן לעשות בטוח זה קרה כאן למישהו בפורום.

פורסם

בד"כ הWMP משתמשת בקובץ שנקרא IMGAGE או משהו כזה...

כנס לTASK MANAGER, וסגור את התהליך הזה ואז תנסה.

פורסם
  • מחבר

בד"כ הWMP משתמשת בקובץ שנקרא IMGAGE או משהו כזה...

כנס לTASK MANAGER, וסגור את התהליך הזה ואז תנסה.

יש תהליך ב-PROCESSERS שנקרא IMAPI.EXE, האם זה התהליך שאתה מתכוון אליו? ואיך אני עושה שזה לא יפעל כל פעם מחדש עם המדייה פלייר?

הסרתי את הפלאג-אין של נרו מהמדיה פלייר ליתר ביטחון...

פורסם

הוא לא עולה ביחד אם מדיה פלייר

imapi.exe זה ה"מנוע צריבה" של וינדוס אקספי

הוא פועל מתי שתוכנות צריבה עולות לדוגמא אם תצא מנרו imapi יסגר

פורסם
  • מחבר

הוא לא עולה ביחד אם מדיה פלייר

imapi.exe זה ה"מנוע צריבה" של וינדוס אקספי

הוא פועל מתי שתוכנות צריבה עולות לדוגמא אם תצא מנרו imapi יסגר

מוזר אבל כשאני פותח את המדייה פלייר 10 זה מופיע בתהליכים ושאני סוגר את המדייה פלייר התהליך הזה נסגר ביחד איתו. אז מה אני אמור לעשות בדיוק כבר נסיתי להסיר את מדייה פלייר 10 אמרתי אולי בגלל שזאת גירסת בטא אולי זה גורם לבעיות... מסתבר שלא... אז מה אני אמור לעשות כדי שאני יוכל כבר לצרוב איך אני מעלים את התהליך הזה...?

פורסם

כשהכל סגור אין imapi שפועל ברקע?

פורסם

לי יש תמדיה פלייר שבא אם הוינדוס , מדיה פלייר 8 וimapi לא עולה מתי שזה פועל

להעלים את זה זה לא ממש אפשרות באופן כללי imapi צריך לעלות מתי שאתה מעלה תוכנת צריבה

אם כבר רץ לפני זה אז זה לא טוב

ניסית לצרוב מתי שהמדיה פלייר סגור?

פורסם
  • מחבר

לי יש תמדיה פלייר שבא אם הוינדוס , מדיה פלייר 8 וimapi לא עולה מתי שזה פועל

להעלים את זה זה לא ממש אפשרות באופן כללי imapi צריך לעלות מתי שאתה מעלה תוכנת צריבה

אם כבר רץ לפני זה אז זה לא טוב

ניסית לצרוב מתי שהמדיה פלייר סגור?

גם ניסיתי עדיין לא עובד. אני באמת לא יודע מה עוד אפשר לעשות. אני אנסה להתקין את נרו 6 מהתחלה.

פורסם

אם imapi רץ מתי שהנרו לא פתוח אז לא נראה לי שלהתקין מחדש נרו יעזור

איזה תוכנות צריבה אחרות יש לך מותקנות? כמו שכבר הצעתי תסיר את כול התוכנות צריבה ואז תתקין רק נרו

תכנס ל "מחשב שלי" ואז לצורב, האם אתה רואה שם משו ? אם כן יכול להיות שגררת מתיקיה לצורב או שלחת מ "שליחה אל" בקיצר שימוש בתוכנת צריבה שבאה אם הוינדוס אבל עדיין לא התחלת את תהליך הצריבה

במקרה הזה imapi ירוץ ללא הפסק.. אם אתה כן רואה משו מתי שתה נכנס לצורב דרך ה"מחשב שלי"

אז פשוט תמחק ואז נסה את מזלך אם נרו

פורסם
  • מחבר

טוב בקיצור לא יכולתם לחלום על הפיתרון שבסוף חבר שלי הגיע אליו, ישבנו מ-2 בלילה עד 5 וחצי בבוקר אבל בסוף הוא הצליח לפתור את הבעייה ותאמינו לי זה לא היה כזה פשוט, תודה למי שניסה לעזור ממש תדוה אבל זה לא היה בכיוון בכלל...

בקיצור עכשיו הסתדר לי ואני יכול לצרוב! סוף סוף! :D

פורסם

"ביישומים" תעשה "סיים משימה" לכל התוכנות שרצות ברקע וב"תהליכים" תשאיר רק דברים הכרחיים לווינדוס ואז תנסה ליצרוב, אם אתה מצליח אז תיצטרך לעבור על כל התהליכים וליבדוק את התהליך שלא מאשר לך ליצרוב ותחסום אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים