פורסם 2004 ביוני 421 שנים בלי שום שינוי כזה או אחר אני מנסה לצרוב או שירים או סתם תמונות או סרטים ופתאום יש לי הודעת שגיאה בתוכנה NERO מה אני אמור לעשות כדי לפתור את זה?**עריכה: מכיוון שמשום מה אני לא יכול להעלות לכאן את התמונה עם הודעת השגיאה, הודעת השגיאה היא "THE DRIVE IS USED BY ANOTHER APPLICATION", וזה בא בדיוק אחרי שאני בוחר את הקבצים לצריבה ולפני שהצריבה מתחילה.תמונה בכל זאת מצטער ששיגעתי אותכם קצת.http://www.pictor.co.il/sty/115098/2276957.JPG
פורסם 2004 ביוני 421 שנים מה לעשות ני לא רואה נסתרות..אתה אומר שמציג שגיאה ומחפש פתרון אבל בלי לדעת איזה שגיאה בדיוק זה לא אפשריעריכה : הפירוש של ההודעת שגיאה "כונן משומש על ידי תוכנה אחרת"
פורסם 2004 ביוני 421 שנים מחבר תודה רבה על העזרה "חכם בלילה" ;D גם אני יודע אנגלית אני מחפש פיתרון לבעייה.
פורסם 2004 ביוני 421 שנים חח ;D אפשר להבין הרבה מההודעת שגיאהמשומש על ידי תוכנה אחרת... כלומר חייבת להיות תוכנת צריבה אחרת שמפריעה לנרותחשוב על זה.. , אני מציע שתסיר את כל התוכנות צריבה שיש מותקנות ותתקין נרו עוד פעםעריכה : אני הצעתי פתרון אבל אם אתה לא רוצה לעשותו זה עניין אחרחבל לבקש עזרה אם אתה לא מעוניין בכלל בעזרה
פורסם 2004 ביוני 421 שנים מחבר שמע עם כל הכבוד וההערכה גבר אתה חוזר על עצמך אני מחפש פיתרון לבעייה את המשמעות אני מבין, אני פשוט רוצה שמישהו יגיד לי מה ניתן לעשות בטוח זה קרה כאן למישהו בפורום.
פורסם 2004 ביוני 421 שנים בד"כ הWMP משתמשת בקובץ שנקרא IMGAGE או משהו כזה...כנס לTASK MANAGER, וסגור את התהליך הזה ואז תנסה.
פורסם 2004 ביוני 421 שנים מחבר בד"כ הWMP משתמשת בקובץ שנקרא IMGAGE או משהו כזה...כנס לTASK MANAGER, וסגור את התהליך הזה ואז תנסה.יש תהליך ב-PROCESSERS שנקרא IMAPI.EXE, האם זה התהליך שאתה מתכוון אליו? ואיך אני עושה שזה לא יפעל כל פעם מחדש עם המדייה פלייר?הסרתי את הפלאג-אין של נרו מהמדיה פלייר ליתר ביטחון...
פורסם 2004 ביוני 421 שנים הוא לא עולה ביחד אם מדיה פליירimapi.exe זה ה"מנוע צריבה" של וינדוס אקספיהוא פועל מתי שתוכנות צריבה עולות לדוגמא אם תצא מנרו imapi יסגר
פורסם 2004 ביוני 421 שנים מחבר הוא לא עולה ביחד אם מדיה פליירimapi.exe זה ה"מנוע צריבה" של וינדוס אקספיהוא פועל מתי שתוכנות צריבה עולות לדוגמא אם תצא מנרו imapi יסגרמוזר אבל כשאני פותח את המדייה פלייר 10 זה מופיע בתהליכים ושאני סוגר את המדייה פלייר התהליך הזה נסגר ביחד איתו. אז מה אני אמור לעשות בדיוק כבר נסיתי להסיר את מדייה פלייר 10 אמרתי אולי בגלל שזאת גירסת בטא אולי זה גורם לבעיות... מסתבר שלא... אז מה אני אמור לעשות כדי שאני יוכל כבר לצרוב איך אני מעלים את התהליך הזה...?
פורסם 2004 ביוני 421 שנים לי יש תמדיה פלייר שבא אם הוינדוס , מדיה פלייר 8 וimapi לא עולה מתי שזה פועללהעלים את זה זה לא ממש אפשרות באופן כללי imapi צריך לעלות מתי שאתה מעלה תוכנת צריבהאם כבר רץ לפני זה אז זה לא טוב ניסית לצרוב מתי שהמדיה פלייר סגור?
פורסם 2004 ביוני 521 שנים מחבר לי יש תמדיה פלייר שבא אם הוינדוס , מדיה פלייר 8 וimapi לא עולה מתי שזה פועללהעלים את זה זה לא ממש אפשרות באופן כללי imapi צריך לעלות מתי שאתה מעלה תוכנת צריבהאם כבר רץ לפני זה אז זה לא טוב ניסית לצרוב מתי שהמדיה פלייר סגור?גם ניסיתי עדיין לא עובד. אני באמת לא יודע מה עוד אפשר לעשות. אני אנסה להתקין את נרו 6 מהתחלה.
פורסם 2004 ביוני 521 שנים אם imapi רץ מתי שהנרו לא פתוח אז לא נראה לי שלהתקין מחדש נרו יעזוראיזה תוכנות צריבה אחרות יש לך מותקנות? כמו שכבר הצעתי תסיר את כול התוכנות צריבה ואז תתקין רק נרותכנס ל "מחשב שלי" ואז לצורב, האם אתה רואה שם משו ? אם כן יכול להיות שגררת מתיקיה לצורב או שלחת מ "שליחה אל" בקיצר שימוש בתוכנת צריבה שבאה אם הוינדוס אבל עדיין לא התחלת את תהליך הצריבהבמקרה הזה imapi ירוץ ללא הפסק.. אם אתה כן רואה משו מתי שתה נכנס לצורב דרך ה"מחשב שלי" אז פשוט תמחק ואז נסה את מזלך אם נרו
פורסם 2004 ביוני 521 שנים מחבר טוב בקיצור לא יכולתם לחלום על הפיתרון שבסוף חבר שלי הגיע אליו, ישבנו מ-2 בלילה עד 5 וחצי בבוקר אבל בסוף הוא הצליח לפתור את הבעייה ותאמינו לי זה לא היה כזה פשוט, תודה למי שניסה לעזור ממש תדוה אבל זה לא היה בכיוון בכלל... בקיצור עכשיו הסתדר לי ואני יכול לצרוב! סוף סוף!
פורסם 2004 ביוני 621 שנים "ביישומים" תעשה "סיים משימה" לכל התוכנות שרצות ברקע וב"תהליכים" תשאיר רק דברים הכרחיים לווינדוס ואז תנסה ליצרוב, אם אתה מצליח אז תיצטרך לעבור על כל התהליכים וליבדוק את התהליך שלא מאשר לך ליצרוב ותחסום אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.