פורסם 2020 בינואר 195 שנים לא אפשרי ללא סטרימר/מחשב אם אתה רוצה לשמוע בסראונד (יותר משני רמקולים). הטלויזיה לא תוציא סראונד לרסיבר גם אם היא תדע לנגן את הסרט שבכונן. טלויזיות מוציאות רק סטריאו.
פורסם 2020 בינואר 205 שנים ציטוט של Gimel הטלויזיה לא תוציא סראונד לרסיבר גם אם היא תדע לנגן את הסרט שבכונן. טלויזיות מוציאות רק סטריאו. אולי פעם זה היה המצב אבל זה כבר לא נכון היום, טלוויזיות מודרניות מסוגלות להעביר סראונד לרסיבר דרך כבל ה-hdmi אם שני המכשירים תומכים בפרוטוקול שנקרא ARC או eARC.
פורסם 2020 בינואר 205 שנים אתה צודק בתיאוריה, אבל היצרניות בוחרות שלא לתמוך בקול מעבר לסטריאו. לפחות זה מהנסיון שלי. הפעם היחידה שהצלחתי להוציא סראונד הייתה כשהטלויזיה הייתה מחוברת בחיבור אופטי, ניגנתי משהו עם קול שקודד בצורה שהטלויזיה לא הצליחה לפענח והוציא את הקול עדיין מקודד דרך החיבור האופטי ואז הרסיבר פיענח את הסראונד. לדעתי טלוויזיות מוציאות סטריאו בכוונת היצרנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.