עבור לתוכן

אוזניות, איפה ומה לקנות?

Featured Replies

פורסם

אחרי שקניתי מערכת חדשה לסלון, וגיליתי כמה וכמה צלילים חדשים במוזיקה שאני שומע, התלהבתי.

השימוש המיועד לאוזניות הוא סאונד נייד(אני מחזיק בנגן MP3CD של פאנסוניק שהאיכות שלו לא רעה, ומתכנן על נגן נוסף בעתיד...)

מאוד חשוב שאוזניות יהיו סגורות, וימנעו מכמה שיותר רעשים לחדור אותן ולהפריע לחוויית השמיעה שלי.

אני מעונין להוציא בין 700 ל1000 שקל(עדיף כמה שפחות :)).

אז, מה כדאי?

ואיפה כדאי?(אפשרי גם חנויות באינטרנט שמוכנות לשלוח לארץ)

בנוסף, האם כדאי להשקיע במגבר לאוזניות? (ראיתי שניתן להזמין בכמה מקומות מגברים שמקבלים ביקורות טובות ב50$)

פורסם

אתה רוצה אוזניות ניידות או לשמיעה בבית?

רוב האוזניות הטובות, לא יונעו מספיק טוב על ידי נגנים ניידים.

במקומך הייתי קונה שני זוגות אוזניות, זוג אחד נייד וזוג אחד לשמיעה בבית.

בתור נייד הייתי בוחר בShure E2C שנמכרות בכ70 דולר בערך (אם מחפשים טוב) ולבית יש לך הרבה אפשרויות, תלוי אם אתה רוצה מגבר (וכאן הייתי ממליץ לך דווקא לבנות בעצמך, זה לא כל כך קשה ותקבל תוצאה מעולה במחיר נמוך) או אם אתה רוצה בלי.

פורסם

לבית audio-techica ATH-A700

ולרחוב Sony MDR-EX71SL או את השור E2C

פורסם

תעשה לך עבודת שורשים ותמצא דוד באמריקה....

תזמין כמו שסקורפ אמר E2C סגורות ואטומות לבחוץ ולניידות...

ולבית אני חושב שהאודיו טכניקה A900 יהיה הכי מתאימות...

פורסם
  • מחבר

אני רוצה אוזניות למוצר נייד לשימוש בבית(במשרד בצבא, אבל זה אותו הדבר :P)

נראה לי שבאמת אני אצטרך מגבר, מכיוון שהעוצמה שאני מקבל מהסידי שיש לי היום היא מאוד נמוכה...

עכשיו, בקשר למגבר, אני הייתי באמת מעדיף לבנות אחד בעצמי, מכיוון שיש לי את הידע באלקטרוניקה.

מה שאין לי -- הוא זמן.

לכן, אם תוכלו להפנות אותי לתוכניות פשוטות ושאפשר להשיג בקלות את החלקים בשבילן(משהו שאני אוכל לסיים בסופ"ש או שניים, כשאני לא בצבא), אני אשמח.

פורסם

הShure E2C לא יזדקקו למגבר לפעול מהסידי, מה גם שהם מבודדות מעולה.

הנה תוכניות למגבר אוזניות פשוט.

אם אתה כבר בונה מגבר, אז הייתי הולך על אוזניות אחרות במקום האודיו טכניקה, משו בסגנון הסנהייזר HD555/HD580 אבל זה כבר העדפה אישית שלי.

פורסם
  • מחבר

העדפה שלי היא לאוזניות סגורות ולא in-ear.

ובקשר ללעדיף את הסנהייזר, אני אשמח אם תוכל לפרט לנמק וכו'

פורסם

אם אתה רוצה אוזניות plag and play אז קח את הaudio-technica ATH-A900/700

ואם אתה רוצה לבנות מגבר אז את הסנהייסר HD555/HD580 למרות שגם הtechnica ההיו מעולות אפילו יותר אם מגבר אבל זה לא חייב

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אלך על ה-Audio-Technica ATH-A900 Art Headphone. הן עושות עלי רושם טוב, מה גם שאני מעדיף שלא להשקיע במגבר...(לפחות לא כרגע)

פורסם

הן אומנם יחסית יותר נצילות אבל רוב הסיכויים שדיסקמן מלש לא יספיק...

כשאומרים ש"אין צורך במגבר" הכוונה היא ליציאת מכרטיס קול או מנגן חזק כמו אייפוד או אייריבר...

פורסם
  • מחבר

"לא יספיק" במובן שישמעו קצת חלש, או "לא יספיק" במובן שלא ישמעו בכלל?(אני מתכנן על איזה איפוד או אי-ריבר מאוד בקרוב...)

פורסם

ישמעו חלש. אם אתה רוצה להשתמש באוזניות "גדולות" במחשיר הנייד אז קח את הaudio-technica A900 לא את הA700.

כי הA700 הם 64 אוהם והA900 הם 40 אוהם.

פורסם

"לא יספיק" במובן שישמעו קצת חלש, או "לא יספיק" במובן שלא ישמעו בכלל?(אני מתכנן על איזה איפוד או אי-ריבר מאוד בקרוב...)

לא רק שישמעו חלש, הסאונד עצמו יהיה לא איכותי. האוזניה תיהיה מאד "יבשה" וממש לא תיתן את מלוא התפוקה ללא הגברה נכונה...

יש אוזניות שמנוצלות מעולה גם ממקורות חלשים יחסית. כמובן שמגבר יוסיף אך הן מעולות גם בלי.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא, האם הA900 הן כאלה..

בנתונים של הסידי שלי כתוב 8mw \ 16 אום.

אני מניח שזה די גרוע, ושוב, האם אני אוכל לשמוע משהו בA900, והאם אם נגיד יהיה לי אי-פוד, אני אוכל להנות מהן לגמרי.

פורסם

עם אייפוד כן, עם הסידי לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים