פורסם 2020 בינואר 135 שנים היי אז הורדתי והתקנתי את הגירסה האנגלית של חלונות 10 במחשב. לא משנה איך הגדרתי השעון כל פעם מציג שעתיים קודם או שעתיים אחרי. לאחר שאני מסדר ועושה אתחול זה חוזר להיות ככה. מצרף תמונות מסך של ההגדרות. מה אני צריך לעשות כדי שהשעון יהיה מכוון?
פורסם 2020 בינואר 145 שנים מחבר אני לא יודע אבל משתמש בלינוקס הרבה. זה יכול להיות. בלינוקס השעון לא עושה בעיות יש לך רעיון איך לפתור את זה ומה בכלל הבעיה?
פורסם 2020 בינואר 185 שנים מחבר שיניתי שרת אבל עדיין זה מראה שעתיים קודם עד שאני לוחץ על כפתור סינכרון מה אתם מציעים לעשות? זאת לא בעיה בלוח אם?
פורסם 2020 בינואר 185 שנים נסה לבטל את האפשרות לקבוע איזור זמן באופן אוטומטי, תהפוך את set time zone automatically ל-off, אולי זה יעזור. את האפשרות הראשונה set time automatically תשאיר ב-on נערך 2020 בינואר 185 שנים על-ידי ariel007
פורסם 2020 בינואר 195 שנים מחבר ציטוט של ariel007 נסה לבטל את האפשרות לקבוע איזור זמן באופן אוטומטי, תהפוך את set time zone automatically ל-off, אולי זה יעזור. את האפשרות הראשונה set time automatically תשאיר ב-on אותה תוצאה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.