פורסם 2020 בינואר 75 שנים ערב טוב אשמח לעזרתכם אני משתמש בננסטיק עם סים של חברת פלאפון מיום שני הוא לא מצליח להתחבר זו ההודעה מצ"ב שאני מקבל כשאני מבקש להתחבר (זה מתחבר ללא שם משתמש וסיסמה) מצ"ב תמונה מההודעה שהוא נותן לי למה זה לא מתחבר אודה לעזרתכם בבדיקתי עם הסים שהכנסתי אותו לפלאפון הוא גולש וגם מוציא שיחות בנוסף לזה הלכתי לחנות לבדוק עם ננסטיק אחר אך גם איתו לא הצלחנו להתחבר אודה לעזרתכם
פורסם 2020 בינואר 85 שנים מחבר ציטוט של multicore מה כבר ניסיתי לעשות מכל הדברים שממליצים, אם מחפשים את השגיאה בגוגל? לא מצאתי
פורסם 2020 בינואר 85 שנים ציטוט של מתי208 ערב טוב אשמח לעזרתכם אני משתמש בננסטיק עם סים של חברת פלאפון מיום שני הוא לא מצליח להתחבר זו ההודעה מצ"ב שאני מקבל כשאני מבקש להתחבר (זה מתחבר ללא שם משתמש וסיסמה) מצ"ב תמונה מההודעה שהוא נותן לי למה זה לא מתחבר אודה לעזרתכם בבדיקתי עם הסים שהכנסתי אותו לפלאפון הוא גולש וגם מוציא שיחות בנוסף לזה הלכתי לחנות לבדוק עם ננסטיק אחר אך גם איתו לא הצלחנו להתחבר אודה לעזרתכם נשאר רק בעייה בתוכנה של הנטסטיק ו\או הדרייברים. תמחק את התוכנה מההגדרות > תוכניות ותכונות. תמחק את הדרייברים ממנהל ההתקנים תכניס אותו הוא אמור להראות כמו כונן דיסקים- תתקין אותו שוב כמו בפעם הראשונה. אם יש לו WIFI תנסה להתחבר אליו דרך הWIFI ולא דרך התוכנה שלו. נערך 2020 בינואר 85 שנים על-ידי אלי ירדני
פורסם 2020 בינואר 95 שנים ציטוט של מתי208 לא מצאתי אני תוהה מה חיפשת... זאת שגיאה גנרית של חיבור לRAS.
פורסם 2020 בינואר 95 שנים מחבר לאחר כל מיני ניסויים שניסתי בעצמי מצאתי דרך שהוא יעבוד אך זה נראה לי קצת לא תקין השאלה אם עבדתי נכון בכל פעם שזה היה לחוץ על RAS זה לא עבד עד ששניתי אותו לNDIS ועכשיו זה עובד השאלה שלי האם זה נכון שזה יהיה הבחירה? שאלה שניה מה אני מפסיד שהוא על זה ולא על RAS שאין לי מושג מה זה נערך 2020 בינואר 95 שנים על-ידי מתי208 הוספתי תמונה
פורסם 2020 בינואר 125 שנים מה זאת אומרת "מפסיד"? אלו שני דברים שונים. מה אמור להיות? תשאל את מי שסיפק לך את התוכנה אצל המפעיל הסלולרי. נערך 2020 בינואר 125 שנים על-ידי multicore
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.