עבור לתוכן

איזה זיכרון לקנות?

Featured Replies

פורסם

אני כנראה קונה לוח asus p4p800, השאלה איזה זיכרון הכי מהיר מתאים ללוח הזה? ddr 500 מתאים?

פורסם

רוב המעבדים היום יעבדו במצב סינכרוני ב400MHZ זכרונות אם אתה לא אוברקלוקר אין סיבה לקנות DDR500

יש אפשרות להפעיל אותם על 500 בלי אוברקלוקינג אבל לא תיהיה במצב סנכרוני ואני לא רואה שום סיבה בכלליות DDR400 יהיה מספיק וטוב

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי פחות או יותר אבל אולי בכל זאת זה עדיף?(ה500) כי ראיתי שזה לא יקר משמעותית מה 400, והרי זה לא יהיה יותר מהיר מ400?

המעבד יהיה P2.8, ובכלל מה אתם אומרים על הלוח?

תודה על התשובות.

פורסם

אם זאת הייתה המטרה שלך, היה עליך לקנות בכלל לוח Abit NF7S / AN7

ומעבד חזק של AMD עם ליבת BARTON.

השילוב הזה עובד טוב כאשר אתה לא עובד מסונכרן...בדוק  ;D

בכללי...אינטל...לא ממש אוהב אותם...אבל אני גם יודע שאינטל לא ממש מיועדת לאוברקלוקינג....בטח שלא לוחות של Asus.

אם תקנה מהירות 500...קח בחשבון שאתה עלול להתנסות בחוסר יציבות. אמליץ לך להשתמש בתוכנה שנקראת testmem86

על מנת לאבחן שגיאות עם הזיכרון (במידה ואתה מתעקש לקנות את הדגם 500).

בכל זאת אני אשיתי מעדיך שלא לעבוד במצב לא מסונכרן. תקנה מהירות 400mhz. תאמין לי, עדיף לך זיכרון יציב ומהיר מאשר זיכרון מהיר בקצת ופחות יציב.

* לא תמיד המחיר מצדיק את הקנייה  ::)

פורסם

מעבדי אינטל נותנים תוצאות OC טובות בהחלט גם עם לוחות ASUS. אין סיבה לזלזל בהם.

במידה והנך לוקח זכרונות DDR 500MHZ ולא מבצע OC, היתרון היחיד של זכרונות אלו הוא היכולת לעבוד ב-400MHZ בתזמונים נמוכים.

פורסם

TRIP אלו שטויות אתה מדבר הלוח הזה של אסוס הוא אחד הלוחות הטובים ביותר לOC שיצאו בחצי שנה האחרונה פעם הבאה תבדוק את הדברים שלך לפני שאתה מפרסם אותם ודרך אגב סידרת הP4C של אינטל מצויינת לOC.

לפותח התרד לדעתי שווה לך לקחת זיכרון 500 ההבדל לא גדול ואם פעם תרצה לעשות OC זה יתן לך יתרון משמעותי.

המלצה לזיכרון ADATA VITESTE יש עליהם ביקורת כאן באתר זולים יחסית ומצויינים.

פורסם

חברים, אני לא מזלזל.

כמה נקודות לחידוד: asus לא מציעים את מגוון האפשרויות לOC כמו שלוחות abit מציעים. אומנם לוחות asus נפוצים יותר אך לוחות abit טובים יותר ל oc...גם מבחינת מתחים, מהירויות dram/fsb וגם מבחינת תזמונים של הזיכרון.

אני לא אומר שלוחות asus הם לא טובים.

אגב, אני לא בטוח לגבי זה אבל קראתי בכמה פורומים בהחלט טובים, שאם אתה לוקח זיכרון מהיר כמו 500 ועובד איתו במהירות נמוכה יותר...אז יש סיכוי לחוסר יציבות....אין לי אפשרות לבדוק את הדבר..הלוואי ויכולתי לבדוק את זה.

FARKASH7, לפני שאתה מתחיל לנזוף בי, תקרא ביקרות של לוחות asus וביקרותו של abit בנושא OC. ואם יש לך שכל, תשווה נתונים.

לי היה לוח של asus דיי חדש ועכשיו יש לי לוח של abit ואני סופר מרוצה.

תאמין לי שאני לא מדבר שטויות או מזלזל.

פורסם
  • מחבר

בקשר למה שFARKASH7 אמר, זה בדיוק מה שחשבתי בהתחלה, לקחת כי ההבדל לא משמעותי וכי זה אולי יהיה לי יותר טוב בעתיד

אבל שורה תחתונה, נכון לעכשיו אני לא מתכוון לעשות OC כי אין לי מושג בזה ושיהיה לי מושג אולי אני יעשה וגם אין לי מושג אין מביאים את המעבד לעבוד בצורה מסונכרנת עם הזיכרון במידה והם לא. אז בקיצור 400 יעבוד לי בצורה יותר טובה ללא OC, נכון?

ועוד שאלה קטנה, גם ללוח יש הגבלה למהירות מסוימת של זיכרון לא?

פורסם

וגם תקנה 400 רגיל עם נתונים סבירים CAS 2.5

חבל להשקיע במשהו שלא מנצלים

פורסם

לחבר שלי היה לוח כזה עם זכרונות CROSAIR 500 MHZ ואחרי המון בעיות שהיו לו, גילו שהם פשוט לא התאימו ללוח

(אפילו אחרי שבוצע UPDATE ל BIOS..)

תקנה של KINGSTON 400MHZ

חוצמזה אתה יכול לבדוק תאימות של הזכרונות ללוח שלך באינטרנט

רק צריך לחפש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים