עבור לתוכן

מבצע דיי מטורף בKSP למי שמתכנן להתחדש בקרוב

Featured Replies

פורסם

לא ראיתי שכתבו על זה כלום אז אפשר להשיג 5700 ב1236(1056 באילת) ו5700 XT ב1500~(1300~ באילת).
ממה שראיתי זה משמעותית זול יותר גם מהזמנה עם משלוח חינם מאמזון ולמעשה אם קונים באילת זה אפילו יותר נמוך מהMSRP.

• תגובות 45
  • צפיות 13.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש להם מבצעים טובים, חבל רק שאין להם מסכי מחשב HDR (חוץ מ49~)

פורסם

חבל ש-TMS ופלונטר לא אומרים מה המבצעים שלהם, תכלס הם יאבדו לקוחות אם הם ימשכו את זה לרגע האחרון כמו שהם מתכננים.

פורסם

ממש צודק , בזמן האחרון אני חושב על מחשב חדש ועם מבצע כזה אני שוקל כבר לקנות את כל המערכת ב KSP למרות שאני לא בדיוק אוהב את החנות הזאת.

פורסם
  • מחבר

לא הייתי קונה שם יותר מכרטיס מסך כרגע, הם לא זולים במיוחד בשאר החומרה

פורסם
ציטוט של Moon-Mage

המסכים עכשיו אצלהם במחירים טובים יחסית. 

פורסם

יש שם מסך LG 144hz , דגם יחסית חדש שנחשב טוב במחיר בדיחה (780 שח במקום 1400). אתמול קניתי אחד, אמנם TN אבל איכות סבירה וסה"כ שווה מבט עבור מי שמחפש לעבור סוף סוף ל144hz במחיר זול מאוד. 

פורסם
ציטוט של Moon-Mage

החומרה הספציפית שאני בדקתי , בערך אותה מחיר כמו TMS , לפעמים יקרה בכמה עשרות שקלים.

אפילו שאני יכול להזמין מחנויות שונות ולהרכיב לבד , זה פשוט לא שווה לי את ההתעסקות או את הסיכון שמשהו יגיע DOA

פורסם
  • מחבר

התכוונתי למחשב שלם, רוב החומרה במחיר קצת יותר יקר משאר החנויות.
להרכיב כרטיס מסך זה עניין של שתיים וחצי דקות גג, דוחפים אותו לסלוט ומחברים חשמל.

פורסם
ציטוט של Moon-Mage

התכוונתי למחשב שלם

גם אני התכווונתי למחשב שלם , חומרה כמעט אחד לאחד יוצא רק קצת יותר יקר מ TMS למשל.

וכמו שאמרתי , מחשב חדש אני  מזמין במקום אחד ונותן להם להרכיב , לא שווה את הזמן שלי ואת הכאב ראש למימוש אחריות אם משהו לא יהיה תקין.

פורסם

כרטיסי מסך - דילים מאוד טובים

מסכים - חלק מהמבצעים מוכרים לי כמחירים סטנדרטיים, לא ליפול בזה. יש התחמקות קלה בדמות הנחה של שקלים בודדים לעומת המחיר לפני BF בהרבה דגמים.

פורסם
ציטוט של djelectric

מסכים - חלק מהמבצעים מוכרים לי כמחירים סטנדרטיים, לא ליפול בזה. ש התחמקות קלה בדמות הנחה של שקלים בודדים לעומת המחיר לפני BF בהרבה דגמים.

צודק במאה 100% ולא רק במסכים.

צריך לשים לב למה שקונים ולא ליפול לפח.

לא בדקתי השנה אבל בשנים קודמות ממש שמתי לב שב BF העלו מחירים של מוצרים ועליהם נתנו את ה"הנחה".

פורסם

זה ברור, אבל המסכי לנוו ירדו מהמחירים בשאר החנויות. אני בתור סטודנט לפני חגים וסוף שנה הייתי משנה לחלק ממוצרי החנות את המחירים בשביל ה'' מבצעים '', שאולי נתנו קצת הנחה על המחיר הרגיל. דווקא מסך וכרטיס מסך זה משהו שלא מפחיד לקנות בנפרד. אבל עדיין הייתי מעדיף בחנות אחת. 

פורסם

אין באמת הבדל איפה קונים איזה חלק אם החנות לא מרכיבה לך את המחשב קומפלט. אני ביררתי את זה מול TMS בזמנו כשקנינו מחשב לאחי הקטן והרכבנו הכל לבד,  אם אתה קונה את כל החלקים באותה חנות אבל מרכיב את המחשב לבד אז האחריות היא אינדיבידואלית על כל חלק וחלק, כל יבואן והתנאים והשטויות שלו. אם הם מרכיבים יש אחריות על כל המחשב כיחידה אבל מנסיון עבר עם הרכבות כאלה אני גם מאמין שהיא נגמרת בשניה שאתה מעז לפתוח את הפאנל הצדדי ולהחליף איזה מאוורר.

כרטיס מסך בכל אופן רכיב די דיסקרטי במחשב. לא רואה שום בעיה בלקנות אותו בנפרד. וזאת אכן פאשלה של TMS, פלונטר וכו' שהם לא פותחים את המבצעים שלהם כבר עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים