עבור לתוכן

נושא שונה: צריך עזרה בבניית גוף תאורה פשוט.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה שהאור יהיה ממש ממש חזק, ועם 10 לדים חזקים אני בטוח אשיג את מה שאני רוצה.

חחחח

אני זוכר שבהתחלה דיברת על קטודה......

well, זה מתחיל להתקרב לעוצמה של זה......

10 לדים UB בעוצמה כזאת זה חתיכת תאורה...

ובקשר לשילוב-באמת אתה תמיד יכול להחליף את המיקום של הלדים איך שאתה רוצה.

אם יש לך 2 צבעים ב-2 גופי תאורה, אתה יכול לעשות 4 פינות בצבעים שונים (זתומרת פינות מנוגדות בצבעים זהים).... ואז נוצר לך אור נחמד כזה...

• תגובות 67
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חחחח

אני זוכר שבהתחלה דיברת על קטודה......

well, זה מתחיל להתקרב לעוצמה של זה......

10 לדים UB בעוצמה כזאת זה חתיכת תאורה...

ובקשר לשילוב-באמת אתה תמיד יכול להחליף את המיקום של הלדים איך שאתה רוצה.

אם יש לך 2 צבעים ב-2 גופי תאורה, אתה יכול לעשות 4 פינות בצבעים שונים (זתומרת פינות מנוגדות בצבעים זהים).... ואז נוצר לך אור נחמד כזה...

אחי, זה יהיה ממש חזק? שאני לא אתחיל לראות אדום וירוק בכל מקום :)

ובנוגע למה שאמרת, לא הבנתי למה התכוונת???

לחבר כך: אדום,אדום,ירוק,ירוק,אדום

ירוק,ירוק,אדום,אדום,ירוק?

בכל זאת, אני אבדוק כבר את שילוב הצבעים אחרי שאני אזמין את הלדים.

ד"א: החלטתי לדחות ב-3 שבועות את בניית הלדים, כי אני רוצה עכשיו לבנות גם מסך תצוגה LCD קטן שיציג את טמפ' המארז והמעבד, פאן באס עם לדים, ואולי (לא ממש בטוח) אני אעשה גם מאוורר לדים. (לכולםאני צריך לדים ונגדים, אז אני מעדייף לקנות את הכל בבת אחת ולא לקנות במספר קניות).

נכנסתי לשיגעון המודינג ;D ;D ;D

פורסם

אחי, זה יהיה ממש חזק? שאני לא אתחיל לראות אדום וירוק בכל מקום :)

לא צריך להגזים.....

ובנוגע למה שאמרת, לא הבנתי למה התכוונת???

לחבר כך: אדום,אדום,ירוק,ירוק,אדום

ירוק,ירוק,אדום,אדום,ירוק?

בכל זאת, אני אבדוק כבר את שילוב הצבעים אחרי שאני אזמין את הלדים.

התכוונתי שאם אתה מסתכל מהצד על המארז, ועובר פינה פינה לפי הסדר זה יהיה ירוק אדום ירוק אדום

אבל מה זה חשוב.... תנסה כמה דברים ותראה מה נראה לך הכי יפה.....

פורסם

ואיי אתה מוציע אותי מדעתי , באמת שאם כל הכבוד הדיון הזה הוא איזה 80 תגובות ואני מנסה לעזור לך ואתה פשוט לא רוצה לעזור לעצמך , אתה מסתבך עם להכין תאורה פשוטה שכל תהליך העבודה לוקח חצי שעה אז אתה רוצה במקום זאת להתקין צג LCD שהוא יקר יחסית ואין לך ידע בנושא ואתה יכול לשרוף אותו בלי בעיה אז במקום ללכת מהקל אל הקשה אתה מחליט להתחיל מהקשה !

תעשה קודם א , אם יצליח אחלה תעשה ב וכך הלאה , תעלה מן הקל אל הקשה ועם הזמן אתה גם תצבור ידע בנושא .

והמשלוח לא לוקח שבוע לשם ושבוע בחזרה , אחרי יומיים שלושה הכל יהיה אצלך כבר ותוכל להתחיל לעבוד ! .

קיצר ואם השאלות של איך לסדר תלדים תפסיק בבקשה כי את זה אתה גבר תחליט לבד איך אתה רוצה למקם אותם וזה לא בעיה לשנות את המיקום שלהם בגל רגע .

בהצלחה

פורסם

והמשלוח לא לוקח שבוע לשם ושבוע בחזרה , אחרי יומיים שלושה הכל יהיה אצלך כבר ותוכל להתחיל לעבוד ! .

מה אתה אומר......

משלוח לארה"ב וחזרה ביומיים? פשששששששש

זה כולל עיקובים במכס?

פורסם
  • מחבר

ואיי אתה מוציע אותי מדעתי , באמת שאם כל הכבוד הדיון הזה הוא איזה 80 תגובות ואני מנסה לעזור לך ואתה פשוט לא רוצה לעזור לעצמך , אתה מסתבך עם להכין תאורה פשוטה שכל תהליך העבודה לוקח חצי שעה אז אתה רוצה במקום זאת להתקין צג LCD שהוא יקר יחסית ואין לך ידע בנושא ואתה יכול לשרוף אותו בלי בעיה אז במקום ללכת מהקל אל הקשה אתה מחליט להתחיל מהקשה !

תעשה קודם א , אם יצליח אחלה תעשה ב וכך הלאה , תעלה מן הקל אל הקשה ועם הזמן אתה גם תצבור ידע בנושא .

קיצר ואם השאלות של איך לסדר תלדים תפסיק בבקשה כי את זה אתה גבר תחליט לבד איך אתה רוצה למקם אותם וזה לא בעיה לשנות את המיקום שלהם בגל רגע .

בהצלחה

באמת די הגזמתי עם חלק מהשאלות פה מצטער. זאת תהיה התגובה האחרונה שלי בתרד הזה.

לגביי סידור הלדים, כמו שאמרתי אני כבר אראה מה לעשות.

לגביי בניית מסך ה-LCD: זה לא נראה לי כל כך קשה, אבל אני באמת אשאיר את זה לעוד חודש חודשיים, ובנתיים אעבוד על דברים קלים כמו הפאן באס והגוף תאורה.

שוב, תודה לכולכם על העזרה.

פורסם

אני אישית מאמין שהמשלוח ייקח בערך שבוע וחצי כי זה מאוד תלוי כל חברה והמהירות שלה,

וזה גם תלוי אם הם כבר שיחררו את המשלוח הגדול שלהם לאותו השבוע או לא...

בכל מקרה אל תסתבך עם זה יותר מדי אני אישית חשבתי על משהוא אחר- אולי תשים לד אחד בכל פינה של החלון וזהוא...

או אם אתה מתעקש על יותר אז תשים לד אחד בכל פינה ככה שיווצר X של תאורה וגם תשים עוד 4 לדים ככה שיווצר + של תאורה

ואז יהיה לך תאורה ממש חזקה בצורה בשילוב של שתיהם.

אבל שוב אני חושב ש X יהיה מספיק.

פורסם
  • מחבר

אני אישית מאמין שהמשלוח ייקח בערך שבוע וחצי כי זה מאוד תלוי כל חברה  והמהירות שלה,

וזה גם תלוי אם הם כבר שיחררו את המשלוח הגדול שלהם לאותו השבוע או לא...

בכל מקרה אל תסתבך עם זה יותר מדי אני אישית חשבתי על משהוא אחר- אולי תשים לד אחד בכל פינה של החלון וזהוא...

או אם אתה מתעקש על יותר אז תשים לד אחד בכל פינה ככה שיווצר X של תאורה וגם תשים עוד 4 לדים ככה שיווצר + של תאורה

ואז יהיה לך תאורה ממש חזקה בצורה בשילוב של שתיהם.

אבל שוב אני חושב ש X יהיה מספיק.

לא אחי, יותר מדי מסובך.

מעדיף עכשיו חהרכיב את כל הלדים על אותו משוח וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים