עבור לתוכן

נושא שונה: צריך עזרה בבניית גוף תאורה פשוט.

Featured Replies

פורסם

אני הזמנתי משם לא פעם והכל אחלה , משלוח לכל מקום 2$ ומגיע אחרי יומיים שלושה , הכל טוב שם והם הוגנים , שולחים לך בידיוק מה שאתה רוצה ואין מה לדאוג , אפשר גם כן לשלם פה בדואר על החבילה במזומן וזהו

• תגובות 67
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני הזמנתי משם לא פעם והכל אחלה , משלוח לכל מקום 2$ ומגיע אחרי יומיים שלושה , הכל טוב שם והם הוגנים , שולחים לך בידיוק מה שאתה רוצה ואין מה לדאוג , אפשר גם כן לשלם פה בדואר על החבילה במזומן וזהו

אז לא חייבים בוויזה?

כי זה יהיה יותר טוב אם אני אשלם במזומן (אבא שלי לא ממש סומך על אתרים מחו"ל בגלל ניסיון רע שהיה לו איתם).

ובבקשה, תנו לי לינק לאתר שלהם.

ואיך אני מזמין מאצלם? אני צריך לדבר איתם בטלפון? אני יודע לדבר אנגלית טוב מאוד אבל אני מתבייש, אז אני מקווה שאפשר לעשות הזמנה ישירות דרך האתר.

פורסם

לפי מה שהבנתי, אפשר להזמין מן האתר.

לינק:

http://www.lsdiodes.com/

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי' date=' אפשר להזמין מן האתר.

לינק:

[url']http://www.lsdiodes.com/

תודה אחי.

רק עוד כמה דברים בנוגע לאתר:

אני רואה שיש באתר לדים 5MM ו-3MM. המחיר ביניהם לא כל כך משמעותי (כמה שקלים), אז כדאי לי לקחת את ה-5MM?

ונגד: לא מצאתי נגד 100OHM, רק 120OHM הכי קרוב. אז זה בסדר?

וגם יש לדים עם 4000CMD/6200/6000 וכו'. מה כדאי לי לקחת? עם כמה CMD?

ומה זה הלד הזה: 5mm Ultra Violet? באיזה צבע הוא? אם הוא יפה, כדאי לי לקנות אותו?

אתם חושבים שזה יהיה יפה אם אני אקנה שני לדים אדומים, שני לדים כתומים ולד אחד ירוק?

ודבר אחרון וגמרנו עם כל העניין הזה: לד בצבע אדום יש לו 7000MCD, לד בצבע ירוק יש לו 6200MCD, ולד בצבע כתום יש לו 4000MCD. ואני כמובן שם את כולם באותו המעגל, אז רציתי לדעת אם אפשר לשלב ביניהם או שזה בלתי אפשרי בגלל שלכל אחד יש MCD שונה?

פורסם

תודה אחי.

רק עוד כמה דברים בנוגע לאתר:

אני רואה שיש באתר לדים 5MM ו-3MM. המחיר ביניהם לא כל כך משמעותי (כמה שקלים), אז כדאי לי לקחת את ה-5MM?

ונגד: לא מצאתי נגד 100OHM, רק 120OHM הכי קרוב. אז זה בסדר?

וגם יש לדים עם 4000CMD/6200/6000 וכו'. מה כדאי לי לקחת? עם כמה CMD?

ומה זה הלד הזה: 5mm Ultra Violet? באיזה צבע הוא? אם הוא יפה, כדאי לי לקנות אותו?

אתם חושבים שזה יהיה יפה אם אני אקנה שני לדים אדומים, שני לדים כתומים ולד אחד ירוק?

ודבר אחרון וגמרנו עם כל העניין הזה: לד בצבע אדום יש לו 7000MCD, לד בצבע ירוק יש לו 6200MCD, ולד בצבע כתום יש לו 4000MCD. ואני כמובן שם את כולם באותו המעגל, אז רציתי לדעת אם אפשר לשלב ביניהם או שזה בלתי אפשרי בגלל שלכל אחד יש MCD שונה?

ultra violet זה בעצם uv אם אין לך עצמים במחשב שרגישים לuv זה לא שווה.

אני מציע לך לקחת 4000cmd,

ואין לך בעיה להשים לדים באותו מעגל שהcmd שלהם שונה.

והנגד של 120 ניראה לי שיהיה טוב.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

תודה על העזרה.

רק משהו אחד אחרון בנוגע להזמנה מהחנות הזאת שבחו"ל.

אני ניסיתי לעשות הזמנה ויצאו לי שלוש אפשרויות:

לשלם עם צ'ק, או עם וויזה או:

"click here to pay with a money orde"

האפשרות שהבאתי, זאת שכתובה באנגלית היא זאת שאני צריך לבחור בה, לא?

הכוונה שבה אני משלם במזומן ברשות הדואר. רק רציתי לדעת כמה רשות הדואר לוקחת כסף על שירות כזה?

אני די בטוח שהם יקחו עמלה, רק כמה בדיוק?

פורסם

יואוווווו

כמה דברים לתקן:

קודם כל, זה mcd ולא cmd ה-m לפני ה-c.

mcd=milli candel

ה-mcd זה כולה מדד לעוצמת ההארה של הלד. זתומרת יותר mcd אומר אור יותר חזק.

זה לא קשור לצבע של הלד ישירות, למרות שלד אדום יהיה בד"כ יותר חזק מלד כחול, בגלל ההבדל בצבעים.

וכמובן שהמדד הזה לא צריך להלקח בחשבון בחיבור החשמלי של המעגל, אלא רק הנתונים של המתח והזרם על הלד.

כלומר, אם יש לך שני לדים, אחד עם 3000mcd ואחד עם 6000mcd, אבל המתח על שניהם הוא נגיד 3V והזרם שכל אחד מהם צריך זהה בערך, אין לך שום בעיה לשלב ביניהם.

לפי דעתי אם ההבדל במחיר לא משמעותי, קח 5 מ"מ. 3 הם די קטנים (כלמיני נורות של כוננים למשל).

120 אום יהיה בסדר אם התכנון המקורי היה 100 אום. השאלה היא אם אתה באמת צריך 100 אום-זה פשוט תלוי איך אתה מחבר את המעגל.

בקשר להזמנה-אם אתה לא מרגיש בטוח, תנסה לתפוס את ההנהלה של האתר (או את מחלקת המשלוחים או את הדואר או כל גוף אחר שמעורב) בטלפון או אימייל, ותברר כל מה שאתה רוצה לדעת.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני שלחתי אימייל לבעלי האתר ושאלתי אותם אם יש הוספה כספית למשלוח אם אני משלם במזומן וזאת הייתה התשובה שלהם:

There is no additionaly cost, you are welcome to get the money to us however

you can and upon receiving it we'll send out the diodes. Just make sure to

include all of your information and all of your order information along with

payment.

מה הם כתבו פה? משום מה לא ממש הבנתי את הכל (רק חלק), אז מישהו מוכן לתרגם?

ולפי מה שהם כתבו, אני קודם כל צריך לשלוח להם את הכסף, ורק אז אני מקבל את הלדים?

פורסם

אתה מכיר שיטה אחרת?

מה שהם כתבו בגדול זה שאתה מוזמן להעביר להם את הכסף בכל דרך שתרצה וכשהם יקבלו אותו הדיודות ישלחו אליך.

אל תשכח לצרף את כל הפרטים שלך ושל ההזמנה יחד עם התשלום.

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר שיטה אחרת?

מה שהם כתבו בגדול זה שאתה מוזמן להעביר להם את הכסף בכל דרך שתרצה וכשהם יקבלו אותו הדיודות ישלחו אליך.

אל תשכח לצרף את כל הפרטים שלך ושל ההזמנה יחד עם התשלום.

תודה אחי

ובנוגע לשיטה: אני שולח להם מזומן, כי אין לי וויזה. לא ידעתי בהתחלה אם אפשר במזומן אז שלחתי להם אימייל ושאלתי אותם.

פורסם
  • מחבר

טוב, פתחתי נושא חדש על בניית גוף התאורה, אבל הוא ננעל (למזלי השאלה שלי נענתה כבר).

אבל עכשיו יש לי שאלה חדשה:

אני עכשיו סופית החלטתי לקנות את הלדים הבאים:

5mm Green LED 6200mcd [3 leds

5mm Red LED 7000mcd [3 leds

איך שאתם רואים עוצמת הלדים היא חזקה.

לפי המדריך שבאתר, אני צריך למקם את הלדים על אותו המשטח, אבל אני לא מעוניין לעשות את זה.

אני רוצה למקם את שלושת הלדים האדומים למעלה על הגג, ואת שלושת הלדים הירוקים למטה.

זה ישנה משהו במעגל החשמלי? (אני כמעט בטוח שלא, אבל רק ליתר ביטחון שואל).

עכשיו, שאלה חשובה יותר: שכחתי בכלל לשאול איך אני מחבר את גוף התאורה למארז? שאני אבריג אותו למארז בעזרת ברגים? (לקדוח חורים לשני ברגים במארז ובגוף התאורה). זה יהיה לי קל לעשות את זה כי המשטח של כל גוף התאורה יהיה עשוי מעץ (לא פרספקס) וקל מאוד לקדוח בעץ.

מקווה שלא יינעל הנושא, כי לפי מה שהבנתי כשיש שאלה חדשה אז מותר להקפיץ

פורסם

הלדים ממש חזקים. ממש. לא תהיה לך בעיה עם זה.

אם אתה רוצה 2 משטחים, פפשוט תצטרך שני "מעגלים" (המרכאות בגלל שזה כולה חוטים ונגדים...), אחד לכל גוף תאורה.

כדי להצמיד את הגופים למארז אתה יכול לקדוח, להדביק, או להשתמש בוולקרו (סקוטץ') כמו שיש במדריך, ואז אתה יכול לשנות את המיקום מתי שאתה רוצה לאן שאתה רוצה (במגבלות של מקום במארז כמובן... ;)).

ד"א, במקום לשים אדומים למעלה וירוקים למטה, אולי תשלב? תשים נגיד 2 שני אדומים וירוק למעלה ושני ירוקים ואדום למטה.

יכול להיות נחמד ;D

פורסם
  • מחבר

הלדים ממש חזקים. ממש. לא תהיה לך בעיה עם זה.

אם אתה רוצה 2 משטחים, פפשוט תצטרך שני "מעגלים" (המרכאות בגלל שזה כולה חוטים ונגדים...), אחד לכל גוף תאורה.

כדי להצמיד את הגופים למארז אתה יכול לקדוח, להדביק, או להשתמש בוולקרו (סקוטץ') כמו שיש במדריך, ואז אתה יכול לשנות את המיקום מתי שאתה רוצה לאן שאתה רוצה (במגבלות של מקום במארז כמובן...  ;)).

ד"א, במקום לשים אדומים למעלה וירוקים למטה, אולי תשלב? תשים נגיד 2 שני אדומים וירוק למעלה ושני ירוקים ואדום למטה.

יכול להיות נחמד  ;D

תודה אחי. בנוגע לשילוב: אני כבר אראה מה לשים עם מה כשאני אקבל את הנגדים.

ועכשיו החלטתי לבנות שני גופי תאורה שלמים:

5 לדים אדומים

5 לדים ירוקים

בדיוק באותה עוצמה ואותו הסוג שהזגרתי מקודם.

אני רוצה שהאור יהיה ממש ממש חזק, ועם 10 לדים חזקים אני בטוח אשיג את מה שאני רוצה.

ואם אני אשלב את הלדים ביחד, נגיד למשל 3 לדים אדומים ושני לדים ירוקים בגוף הראשון וכך גם בגוף השני, איך זה יצא?

מישהו עשה פעם מודינג כזה? חיפשתי תמונות של מודינג, ומה שמצאתי זה שאנשים לא משלבים צבעים (אז אני לא יודע איך זה אמור לצאת), כולם בוחרים בצבע אחד- כחול. זה נהיה כבר ממש משעמם לראות מודינג ששמו בו אור בצבע כחול, כי כולם בוחרים את הצבע הזה.

פורסם

תקנה ובדוק אחר כך לבד , זה לא בעיה להחליף את המיקום של הלדים !

יאללה לעבוד אתה כב יודע הכל יותר ממה שצריך לדעת בקשר לפרויקט הפשוט הזה , תתחיל לעבוד ותביא תמונות

פורסם
  • מחבר

תקנה ובדוק אחר כך לבד , זה לא בעיה להחליף את המיקום של הלדים !

יאללה לעבוד אתה כב יודע הכל יותר ממה שצריך לדעת בקשר לפרויקט הפשוט הזה , תתחיל לעבוד ותביא תמונות

טוב, תודה לכולם על העזרה.

וזה יקח לי שבועיים. עד שאני אבנה ואביא תמונות, כי אני שולח להם את הכסף במעטפה, שיקח לה שבוע להגיע לחנות ואז יקח להם עוד שבוע עד שישלחו לי את המוצרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים