עבור לתוכן

RAID בייתי. (Holy - מבקש ממך לא לענות, תודה)

Featured Replies

פורסם

שמעתי שישנו פתרון זול ל RAID ביתי, כלומר מספר דיסקים קשיחים המחוברים יחדיו, מאפשר שטח אחסון גדול מאוד, וגיבויים ההדדיים,

האם מישהו יכול לשפוך אור על הנושא ?

(Holy - מבקש ממך לא לענות בתר'ד זה, ובאופן כללי מבקש שלא תענה לשאלותי, בשל העובדה שאינך עונה לעניין (וזה קרה יותר מפעם אחת),

ובעיקר בשל העובדה שאתה פועל מתוך נקמנות אישית (ראה 2 נעילות אחרונות לא מוצדקות), מקווה שתענה לבקשתי).

פורסם

לא בשביל הספאם אבל..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

אתה יכול לקנות בקרי PATA/SATA/SCSI שמתחברים לPCI וכוללים בתוכם גם אפשרות לRAID.

את הכוננים אתה מחבר לבקר ומפעיל אותם בRAID

התכוונת לזה?

פורסם

אני לא בטוח איך זה עובד, אבל אני חושב שזה כמו DUALDDR למשל 40GBX2.

יש איזה 35% רווח למהירות בין שני הכוננים. או שזה סאטה רייד...

ובקשר לHOLY תעשה את מה שאתה רוצה איתו בפרטי, במקרה הכי גרוע תלשין לאחד מאחראי הפורומים.

אבל אל תשמיץ אותו מול אנשים פה, זה מאוד לא מכובד.

פורסם

כותרת שנוגדת את חוקי הפורום

שני התראדים ננעלו כי עברת על חוקי הפורום

ושוב פתחת תראד שכבר נידון בעבר ובשניה יכלת לעשות חיפוש למילה RAID ולמצוא המון תראדים בנושא

אני מציע לך לקרוא אותם באופן דחוף!

אין פה שום נקמה אישית, יש את חוקי הפורום והזלול שלך בהם

ראה זאת כאזהרה חמורה!

ננעל

פורסם

Romek Tagid Lo,

ל-Holy אין שום דבר אישי נגדך. הוא בסה"כ שומר על הסדר בפורומים, כמו שהוא אמור לעשות, והוא עושה זאת בצורה מצויינת.

שתי הנעילות הקודמות היו מוצדקות לחלוטין, וחבל שאתה לא קורא את חוקי הפורום ומבין את זה. הת'רדים שלך לא ננעלו בגלל נקמנות אישית, אלא בגלל שעברת על לא מעט מחוקי הפורום: הקפצת ת'רדים במקום עריכה, אי-עשיית search.gif לפני שאתה פותח ת'רדים, כותרות לא ענייניות...

יתרה מזאת, פנייה באופן כזה לאחראי של פורום על גבי כותרת של ת'רד היא לא מכובדת ולא מוסיפה לך. אם היה לך משהו להגיד לו, היית צריך לפנות אליו בפרטי ולא כך.

אי לכך ובהתאם לזאת, אתה ב-Mute לשבוע. אני מקווה שתחזור ותדע להתנהג בהתאם לחוקי הפורום.

יום טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים