עבור לתוכן

שיא חדש בטעינה מהירה: Realme X2 Pro חוזר לקיבולת מלאה ב-30 דקות

Featured Replies

פורסם

המכשיר החכם המוביל מבית Oppo מככב בביקורת - ובמקביל קובע סטנדרט חדש לזמני טעינה מהירים בסוללות גדולות

לכתבה

פורסם

רק שיש סמארטפונים עם מצלמה מוצלחת יותר.

פורסם

נראה שנכון לעכשיו זה המלך החדש של קטגוריית 500 דולר. לא חושב שקיים סמארטפון אחד שנותן חבילה שאפילו קרובה לחבילת תכונות הזאת במחיר הזה.

פורסם

כחבילה - זה נכון.

אבל כמו בכל חבילה - יש חלקים טובים וטובים פחות.

על טובים - נכתב כאן.

על טובים פחות  - השקעתי, קראתי ביקורת שלמה וכתבתי.  :)

פורסם

זה גם הסמאטפון עם יכולות הצילום הכי טובות בקטגוריית המחיר שלו. לפי חוויות שימוש ראשונות של אנשים במדיה, הוא מתחרה ב-Note10 של סמסונג, מכשיר שעולה מאות דולרים יותר. מה שזה אומר, בפשטות, זה שמי שרוצה מצלמה שמצלמת טוב יותר, צריך להוציא אלף+ דולר לאייפון 11 פרו.

אין פה טריקים. מלבד IP68 ואחסון בר הרחבה, יצרו מכשיר שאפשר למצוא את סט התכונות שלו ב-800+ דולר, ונותנים אותו ב-500 דולר. זה לא רק סט תכונות מגניב ב-500 דולר, זה סט תכונות מגניב ב-500 דולר שגורם לבעלי מכשירים יקרים יותר לקנא בחלקם.

פורסם
ציטוט של djelectric

מה שזה אומר, בפשטות, זה שמי שרוצה מצלמה שמצלמת טוב יותר, צריך להוציא אלף+ דולר לאייפון 11 פרו.

אני בספק רב ....

image.png.c30e10961df259a21b55b7e7fe88128e.png

וזה לקוח מאתר שבכתבה כאן, הרי הוא GSMARENA  - 

https://www.gsmarena.com/realme_x2_pro-review-2012p6.php

פורסם

דעה שאני מכבד אותה, אבל היא נכנסת לסל דעות שכולל משתמשים נוספים. חיפוש מהיר ביוטיוב יוכל להראות דוגמיות מעניינות ליכולות הצילום של המכשיר הזה.

אני דובק בדעה שכרגע יש מעט מאוד סיבות לחפש מכשיר אנדרואיד טוב יותר. זאת, אם המכשיר הזה בכלל יהיה זמין לרכישה.

פורסם

איך משיגים את המכשיר בארץ? בכתבה רשום 400 אירו כולל מס, זה מבוסס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים