פורסם 2004 ביוני 221 שנים לא ידעתי אם לשים את זה בפורום תוכנה או WINDOWS אז אם צריך להעביר מנהלים תעבירו...ולעצם העניין:גירסה חדשה של ווינדוס מדיה פלייר זמינה להורדה אך זאת גירסת בטא.בכל אופן, למשתמשי מדייה פלייר {כמוני ;D } הנה הלינק להורדה וניסוי הגירסה החדשה שמביאה כמה וכמה חידושים מרענניםhttp://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/default.aspx#downloadתהנו. ;D
פורסם 2004 ביוני 321 שנים תודה רבה. ! למרות שאני לא משתמש בזה (אולי רק לקטעי וידאו מהמייל..) תמיד טוב שיש את הגירסא החדשה נקווה שהיא מהירה יותר..
פורסם 2004 ביוני 321 שנים למה להוריד ולגלות? אני אישית לא שמתי לב לשום פרט חוץ מהסקין, אולי תגלה לי?אני באמת שלא רואה שום הבדל בין הגרסא הזאת לקודמת שלה.
פורסם 2004 ביוני 321 שנים לפי מה שאני ראיתי היא עולה הרבה יותר מהר והכל , הכוונה היא ממש קלה כזאת...אחלה תוכנה
פורסם 2004 ביוני 321 שנים כשמפעילים את הטולבאר של המדיה פלייר אז יש שם תוסף נחמד שמראה את שם השיר ומערכת דירוד השירים השתפרה ויש שם עוד כל מיני אופציות שכניראה שכבר היו או לא אבל פשוט הרבה יותר נוחות לתפעול
פורסם 2004 ביוני 321 שנים השינוי הראשון והכי חשוב שאני ראיתי הוא שהתוכנה פועלת הרבה הרבה יותר מהר מהקודמת (לפחות אצלי)
פורסם 2004 ביוני 421 שנים MicroShit Damn this "x" is evrywhere !!! תעבור ללינוקס, לא מכריחים אותך להשאר עם חלונות זאת בחירה שלך ורק שלך! כנ"ל לגבי המדיה פלייר, זאת גרסת בטא שאתה בחרת להתקין!
פורסם 2004 ביוני 421 שנים משום מה ה- toolbar לא נותן לי ללחוץ על אף אחד מהלחצנים ולא מגיב אפילו לשינוי ווליום...
פורסם 2004 ביוני 421 שנים תעבור ללינוקס, לא מכריחים אותך להשאר עם חלונות זאת בחירה שלך ורק שלך!כנ"ל לגבי המדיה פלייר, זאת גרסת בטא שאתה בחרת להתקין! אולי לא מכריחים אותי אבל גם לא משאירים לי ממש ברירה, ללינקוס עדיין יש מלא חסרונות ומלא דברים מותאמים רק לוינדוס (מישהו אמר מונופול ?)חוץ מזה שהגרסה שהשגתי לפני יותר מחודש שיועדה לכל הטסטרים פעלה הרבה יותר טוב מזאת
פורסם 2004 ביוני 421 שנים חוץ ממשחקים יש לך הכל בלינוקס, אז מה מונע ממך לעבור? אתה עובד עם חלונות כי זאת המערכת הפעלה הכי טובה בשבילך ובשביל הצרכים שלך, יש לך ברירה אחרת אבל היא לא מתאימה לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.