עבור לתוכן

לגבי TMS

Featured Replies

פורסם
איך זה ש G403 hero חוטי עולה 229 שקל? כשב ivory ו ksp עולה 350 שקל?

זול יותר ב 121 שקל לעומת זאת בפלונטר זה זול ב 41 שקל ביחס ל 350 שקל

זה אמין או שלא?

האם ככה המחירים אצליהם?

https://www.tms.co.il/index.php?rout...oduct_id=19359

פורסם

מה הפירוש איך זה? יש לksp ואייבורי מחירים תחרותיים מאוד,תמיד לפני רכישה מומלץ להשוות מחירים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של daniel2828

מה הפירוש איך זה? יש לksp ואייבורי מחירים תחרותיים מאוד,תמיד לפני רכישה מומלץ להשוות מחירים.

ב TMS זה עולה 229 שקל זה מוזר  שאותו מוצר עולה ב KSP ו ivory 

349 שקל זה חתיכת הבדל במחיר אז השאלה שלי הייתה אם זה אמין המחיר ב TMS

שחברה קטנה יותר מוכרת ב  229 שקל  אבל מוכרת

ושני חברות גדולות שמוכרות ב 349 שקל אבל יקר ב 121 שקל

כדאי לקנות ב TMS אז?

פורסם

אם זה מוצר מקורי, ויש אחריות, מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

אם זה מוצר מקורי, ויש אחריות, מה הבעיה?

זה מוזר שזה זול ככה ב פער של 121 שקל

אני יודע ש TMS מוכרת אבל בכל זאת המחירים שלהם אמינים?

פורסם

מחירים אמינים, משמע יגידו לך "סתם זרקנו מחיר באתר, 349 שקלים בבקשה"? לא חושב שזה יקרה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

מחירים אמינים, משמע יגידו לך "סתם זרקנו מחיר באתר, 349 שקלים בבקשה"? לא חושב שזה יקרה.

אז אתה ממליץ לקנות מ TMS?

פורסם

זה עכבר לוג'יטק G403 הירו. אם יש אחריות, והמחיר טוב, הייתי קונה גם מהומלס ברחוב. 

ברצינות.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

זה עכבר לוג'יטק G403 פרודיג'י. אם יש אחריות, והמחיר טוב, הייתי קונה גם מהומלס ברחוב. 

ברצינות.

זה לא prodigy

רשום hero

פורסם

תיקנתי, זה לא משנה לקונטקסט. TMS חנות מוכרת בקרב משתמשי מחשב, ואם המחיר טוב אז אפשרי לקנות.

במידה ואתה לא בטוח אם אולי משקרים לך, אתה יכול מקסימום להתקשר מחר בבוקר ולוודא מולם.

פורסם

כנראה שתצטרך להוסיף כסף על משלוח.

פורסם
ציטוט של daniel2828

אפילו הייתי אומר תיאומי מחירים ואף אחד לא הרים את הכפפה לעשות עם זה משהו

פורסם

אתמול הייתי בדיזנגוף סנטר והתעניינתי בטלפון סלולרי של שיומי בחנות המותג שלהם (כלומר, תחת "המילטון").

המכשיר עלה שם 1,499 ש"ח.

לאחר בדיקה קצרה, התברר שמכשיר זהה לחלוטין, עם אחריות של המילטון, נמכר באייבורי (הליכה של בערך 15 צעדים משם) ב 1,349 ש"ח.

למה? ככה.

לחנויות יש שלל שיקולים לתמחור מוצרים - לפעמים הם "מוצדקים" ולפעמים הם פחות - כתלות בצרכים וברצונות שלך. התפקיד שלך לאתר את העסקה שמשתלמת ביותר עבורך כצרכן חכם. כאמור, אם יש ספק בנוגע לדגם המדויק, תוודא מולם בדוא"ל או בטלפון.

פורסם

יש עוד דוגמאות קלאסיות. לאחרונה רכשתי מצלמה חדשה לסטילס ווידאו. בחנות ביקשתי כרטיס 128GB מתאים. נדהמתי לגלות שהם גובים 199 שקלים לכרטיס כזה שמעבר לכביש רשת מחשבים מוכרת אותו ב-78 שקלים. מדהים.

החנות שממנה קניתי את המצלמה היא גם אחת מרשת מכובדת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים