עבור לתוכן

עזרה בשיחזור קובץ בוורד

Featured Replies

פורסם

שלום רב, אני זקוק נואשות לעזרתכם

פתחתי ATACHMENT של מסמך WORD חשוב ולאחר שעבדתי עליו שמרתי אותו ככורח ההרגל בעזרת ctl. s מה שגרם לקובץ להישמר בספריית ה Temporary files.

אם אני לא טועה לאחר מכן פתחתי שוב את הגרסא הישנה של הקובץ מהATACHMENT ואני מניח שמה שקרה זה שאוטמטית המחשב שמר את הגרסא הישנה במקום החדשה, ולכן כשגיליתי ששמרתי בטעות את הקובץ ב-TEMPORARY במקום תחת שם אחר נפתחה לי הגרסא הישנה, האם קיימת אפשרות כלשהי לחזור או לשחזר לקובץ ששמרתי אני בראשונה.

אני מודה לכם מאוד

אור :'(

פורסם

כשאתה פותח Attachment מתוך הודעה הוא נשמר ב-Temporary Internet Files. ברגע שאתה סוגר את ההודעה שבה נמצא ה-Attachment הקובץ נמחק ונעלם (גם אם עבדת עליו ושמרת אותו).

אם תריץ תוכנה לשחזור קבצים שנמחקו, אולי תוכל למצוא את הקובץ בספרייה שלעיל (אולי אפילו כמה פעמים).

פורסם
  • מחבר

מדהים! המון תודה

תוכל להמליץ לי על תוכנה כזו?

פורסם

יש את FinalData, את FileScavenger (שטובה ל-NTFS) ואת Restorer2000 (יש עוד, אבל עם אלו היה לי נסיון ואני יכול להגיד שהן טובות. האחרונה גם תומכת בקבצים עם שמות עבריים, מה שאני לא בטוח לגבי השתיים הראשונות).

חשוב שתעשה את זה מהר לפני שכל מיני תוכנות וה-Windows עצמו יכתבו מידע לכונן עצמו ובכך יורידו את הסיכוי לשחזר משהו.

פורסם
  • מחבר

תודה,

חיפשתי בסוף בעצמי תוכנה מתאימה והשתמשתי ב VirtualLab שעשתה את העבודה יפה מאוד,

הקובץ שוחזר בהצלחה, המון תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים