פורסם 2019 באוקטובר 46 שנים אחד הלהיטים הגדולים ביותר של שנת 2018 ינחת בעולם ה-PC בתחילת החודש הבא - עם הטבות מיוחדות למזמינים מוקדמיםלכתבה
פורסם 2019 באוקטובר 46 שנים עושים מה שעשו עם GTA V. מוציאים לקונסולות ונותנים לאנשים לשלם. מוציאים לPC שנתיים אחרי וסוחטים עוד קצת כסף. 60 דולר בשביל משחק בן שנתיים שלקח 7 דקות להמיר למחשב. יש אנשים שקונים עותק לקונסולה, ואחרי זה רוצים גרפיקה משופרת, אז קונים את גרסאת הPC. חמדנות גרידא והתעללות בגיימרים.
פורסם 2019 באוקטובר 56 שנים אחי עד שסוף סוף מביאים לך מישחק חדש אתה מתלונן, סבבה קצת יותר יקר אבל אתה לא חייב לקנות. תגיד תודה ותישתוק כי עד שיוציאו gta 6 יהיה לך עם מה לבזבז את הזמן על המחשב
פורסם 2019 באוקטובר 56 שנים ולבינתיים, משחק מעולה בסגנון של RDR, אבל... נותן לך את האפשרות לשחק כאינדיאני. עדיין בשלבי פיתוח וכבר נראה מעניין... https://www.youtube.com/watch?v=MH8YZ5kBKQM&t=11s
פורסם 2019 באוקטובר 56 שנים על פי שיטתך GTA ואין עוד מלבדו. לי זה פשוט נראה כמו עוד GTA רק בלי המכוניות. והדוקטור צודק, לא שמתי לב לזה. מצד שני מעולם לא היה כותר כזה למחשב אז אולי המחיר מוצדק? למרות שאני תמיד מחכה לשנה אחרי בכדי לרכוש משהו שממש בא לי ב20$ בגירסאת הGOTY שלו.... ועד אז אמשיך לעשן משחקים עם קראק.
פורסם 2019 באוקטובר 56 שנים כבר שנתיים שאני מתאפק לא לקנות קונסולה רק בשביל התקווה שזה יצא למחשב! במילה אחת? יששש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.