עבור לתוכן

בשורת הגיימינג הגדולה: Red Dead Redemption 2 מגיע למחשבים האישיים

Featured Replies

פורסם

אחד הלהיטים הגדולים ביותר של שנת 2018 ינחת בעולם ה-PC בתחילת החודש הבא - עם הטבות מיוחדות למזמינים מוקדמים

לכתבה

פורסם

עושים מה שעשו עם GTA V. מוציאים לקונסולות ונותנים לאנשים לשלם. מוציאים לPC שנתיים אחרי וסוחטים עוד קצת כסף. 60 דולר בשביל משחק בן שנתיים שלקח 7 דקות להמיר למחשב. יש אנשים שקונים עותק לקונסולה, ואחרי זה רוצים גרפיקה משופרת, אז קונים את גרסאת הPC. חמדנות גרידא והתעללות בגיימרים.

פורסם

אחי עד שסוף סוף מביאים לך מישחק חדש אתה מתלונן, סבבה קצת יותר יקר אבל אתה לא חייב לקנות. תגיד תודה ותישתוק כי עד שיוציאו gta 6 יהיה לך עם מה לבזבז את הזמן על המחשב

פורסם

ולבינתיים, משחק מעולה בסגנון של RDR, אבל... נותן לך את האפשרות לשחק כאינדיאני. עדיין בשלבי פיתוח וכבר נראה מעניין... https://www.youtube.com/watch?v=MH8YZ5kBKQM&t=11s

פורסם

על פי שיטתך GTA ואין עוד מלבדו. לי זה פשוט נראה כמו עוד GTA רק בלי המכוניות. והדוקטור צודק, לא שמתי לב לזה. מצד שני מעולם לא היה כותר כזה למחשב אז אולי המחיר מוצדק? למרות שאני תמיד מחכה לשנה אחרי בכדי לרכוש משהו שממש בא לי ב20$ בגירסאת הGOTY שלו.... ועד אז אמשיך לעשן משחקים עם קראק.

פורסם

משום מה הזכיר לי את WARCRAFT על דיסקים של 1.4

פורסם

כבר שנתיים שאני מתאפק לא לקנות קונסולה רק בשביל התקווה שזה יצא למחשב! במילה אחת? יששש!

פורסם

נראה לכם שיהיה אפשר להריץ אותו על med עם 980ti?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים