עבור לתוכן

השקה ישראלית כפולה: Redmi Note 8 Pro ו-Mi 9 Lite זמינים לרכישה

Featured Replies

פורסם

צמד מכשירי ביניים מרשימים מאוד מבית Xiaomi מוסיפים עוד כאבי ראש להתלבטות הצפויה עבור כל אלו המעוניינים בשדרוג בעלות של פחות מ-1,500 שקלים

לכתבה

פורסם

ביחס למחיר הייתי בוחר דווקא בדגם הישן mi 8 שאפשר להשיג ב850 שקל (לגרסת ה 8/128 ) ...

פורסם

עדיף המי 9 t כי יש לו אמולד למרות שה8 פרו השבב חזק כמו הסנאפדראגון 845 אבל הוא lcd למרות שהוא זול יותר למי שרוצה וטלפון חזק מאד

פורסם

מה שאני אוהב במכשירים האלה הוא שיש להם 1. כרטיס זיכרון 2. אינפרא אדום 3. NFC גם רוב המכשירים של xiaomi יש להם סוללה טובה. יש לי מכשיר שלהם xiaomi redmi 4 pro\prime כבר 3 שנים והסוללה לא מראה חולשה.(מקווה שלא פתחתי פה) אבל לא מבין למה ליבואנים מקבילים יש מטען לא מקורי,מה זו השטות הזו? באלי אקספרס אפשר לקנות את המכשירים האלה בול יותר עם אחריות לשנה ועם מטען מקורי.

פורסם

חבל שאין את אחד המכשירים בגרסת ONE כי ה- A3 עם הרזולוציה המזעזעת פשוט לא רלוונטי

פורסם
ציטוט של good__one

חבל שאין את אחד המכשירים בגרסת ONE כי ה- A3 עם הרזולוציה המזעזעת פשוט לא רלוונטי

אני איתך, מאוד הייתי שמח לראות מכשירים שממלאים את הוואקום שבין A3 האולטרא-זול לבין הפיקסלים.

מכשיר AO עם מעבד דוגמת SD675\712, כ-6GB זיכרון ו-64\128 אחסון עם הרחבה, מסך אמולד 1080P אולטרא רחב, כניסת אוזניות, ומצלמה חצי ראויה. משהו צריך להכנס לאיזור 250-300 דולר ולשמש מחליף לקהל היעד של מכשירים כמו הנקסוס 5 הראשון.

נכון להיום אחד המכשירים הכי קרובים זה NOKIA 7.2 אבל הוא טיפה מחטיא המפרט הטכני מול המחיר. הוא מעט גדול, נטול אמולד, צ'יפסט מיושן וטעינה איטית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים