עבור לתוכן

התקנת ווינדוס 10

Featured Replies

פורסם

שלום  חברים 

יש לי מחשב נייד אסוס  750gb  ו 24 gb  ssd

השאלה אם אני יכול להתקין את הווינדוס על ה 24 gb  אם כן  איך אני יכול לעשות את זה 

תודה לעוזרים  

פורסם

בווינדוס 10 לא הייתי ממליץ עד ממש מתנגד כיוון שהתיקייה של ווינדוס גודלת גם לאזור 40 ג'יגה, אם זה ווינדוס 7 זה די גבולי, בכל מקרה מיד אחרי ההתקנה להעביר את תיקיות הסיפריה (מסמכים, הורדות וכו') לכונן D.   בכל מקרה האם אתה בטוח שזה כונן ולא מחיצה?

פורסם
ציטוט של אלי ירדני

בווינדוס 10 לא הייתי ממליץ עד ממש מתנגד כיוון שהתיקייה של ווינדוס גודלת גם לאזור 40 ג'יגה, אם זה ווינדוס 7 זה די גבולי, בכל מקרה מיד אחרי ההתקנה להעביר את תיקיות הסיפריה (מסמכים, הורדות וכו') לכונן D.   בכל מקרה האם אתה בטוח שזה כונן ולא מחיצה?

זה ממילא לא ישים, כי .....

ה - 24 גיגה האלה הם מעין Intel Optane  ואינם נגישים ע"י המשתמש.

כך שבכל מקרה תוכל להתקין רק על הכונן "הרגיל".

פורסם
  • מחבר
ציטוט של אלי ירדני

הייתה לי תקלה במחשב  ואז עשיתי לו פירמוט  

ואחרי זה  הוינדוז עולה  אחרי 2 דקות   ולפני הפירמוט  היה  עולה תוך 20 שניות 

וגם שאני רוצה להכנס לביוס לוקח לו  כמעט  50 שנות 

מדובר על מחשב אסוס s56c  i7  

פורסם

תעלה תמונה של ניהול דיסקים.  

ותפרט יותר, איזה תקלה היתה, איזה פירמוט עשית, על איזה דיסק התקנת, ועל איזה דיסק המערכת הקודמת היתה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של אלי ירדני

תעלה תמונה של ניהול דיסקים.  

ותפרט יותר, איזה תקלה היתה, איזה פירמוט עשית, על איזה דיסק התקנת, ועל איזה דיסק המערכת הקודמת היתה.

התקלה היא הגדרתי סיסמה למחשב מהביוס  ומשהו שם השתבש  אני לא יכול  להפעיל את המחשב  מראה לי שהסיסמה שגויה 

לקחתי אותו לטכנאי מחשבים  עשה לי ווינדוס חדש על מחיצת c   ההארד דיסק מחולק  ל 2 

C'd   כל אחד מהם  350 גיגה 

המערכת הקודמת   ווינדוס 10  

ומאז  המחשב  עולה אחרי  2 דקות לפעמים יותר 

ולפני הפירמוט  היה  עולה תוך 20 שניות 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים