עבור לתוכן

לאן נעלמו 8Giga ?

Featured Replies

פורסם

דיסק קשיח חדש - WD 120Giga 8MB Buffer 7200 RPM,

פורמט דרך ניהול מחשב - מנהל הדיסקים.

דרך חלוות הדיסק מראה רק 112Giga כמקום פנוי,

אך כשאני עושה dir דרך חלון דוס (cmd), אני רואה 120giga.

1. מדוע הבדל ? מה קורה פה ? מגבלה של חלונות ?

2. יש לי דיסק נוסף של 80giga והוא WDC WD800JB 00CRA1

על איזה דיסק עדיף להתקין את מערכת ההפעלה ?

האם כדאי לחלק למחיצות ?

פורסם

זה תמיד ככה הכל בסדר אל תדאג

כן מומלץ לחלק למחיצה של שטויות(וירוסים בפוטנציה) ומחיצה של הוינדוז שתעלה אותה לread only

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה "זה בסדר" ? WINDOWS מזהה אותו כ 112GIGA, הוא לא יתן לי לכתוב יותר מכך...

פורסם

דיסק של 120 גיגה הוא רק בתאוריה 120 גיגה

לאחר פירמוט מערכת ההפעלה כותבת את ה file allocation table שבעצמה תופסת כמה גיגות טובות.

פורסם

כי יצרני הכוננים רואים כל KB כ1000 בתים וכל MB כ1000KB וכל GB כ1000MB ואילו המחשב קורא אותם כ1024.

תעשה חישוב ותראה שיש לך בדיוק כמה שאמור להיות.

כל העניין של File Allocation Table זה שטויות.

פורסם

אה נכון grave digger איך שכחתי את זה חחח

אבל גם מה שאני אמרתי מוסיף לעניין

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה, אני בשוק שקיבלתי 112GB ולא 120...

פורסם

כן גם אותי דפקו.. קניתי הארד דיסק של 120 וקיבלתי גם 112 גיגה.. זהו אני בחיים שלי לא קונה יותר הארד דיסקים..

מה זה אתה בשוק ?? ככה זה הולך... לדעתי.. אתה צריך לצאת בתביעה נגד חברות הארד דיסקים כי זה מטעה את הציבור  :o

תוספת:(הייתי חייב)

איש צדיק איוב שמו אמר פעם "אלוהים נתן ואלוהים לקח" בנושא שלך קסוטו נותן את הפרוש הבא.

"אלוהים נתן ואלוהים לקח" כלומר כמו שאלוהים נתן לך את כל 120 הגיגה שהיה על כוננך כך גם יכול הוא לגזול ממך את אותן שמונת הגיגות אשר דיווחת על העלמותן כשערורייה..

יום טוב.

פורסם

חחחחחחחח יאללה גם אני לא קונה יותר הארד דיסקים

נעשה עליהם חרם!!

פורסם

עכשיו אנחנו מבינים למה חלק גדול מהמוכרים בתחום מתחמנים את הלקוח הממוצע ואין להם בעיה להסתכל בבוקר במראה.

הם לא מתחמנים הם רק מסתכלים על זה אחרת.

פורסם

טוב תפסיקו כבר עם השטויות. אף מוכר לא מתחמן אתכם. אם מישהו כבר "עובד" עליכם אלה החברות שמייצרות את הכוננים. לכו תתלוננו אצלם.

פורסם

לא, אף מוכר לא מתחמן. תפתח את העיתונים ותראה את המודעות המפתות פנטיום 4 3 גיגה נוסע על עגלה במחיר של סוסיתא. שאני אתחיל לספר לך על כמה מחשבים של כמה אנשים שאני מכיר? זה בדיוק כמו הדיסק (רק חמור יותר כי מסתכלים לך בעיניים). פנטיום 4 על פלטפורמה שנועדה לתמוך בפנטיום 3.25. העיקר שיהיה פנטיום 4. לוח זול, מסך שדופק את העיניים ומקרין ישירות לתוך המוח (עם שפורפרת של...), כרטיס מסך מובנה (אקסטרים - "מצויין למשחקים"), 128 מגה של DDR (לא SDRAM), דיסק גדול (40 גיגה), ומארז מפואר עם ספק איכותי (16$) ושתי יציאות( USB (1. וואללה, עוד לא היה לי חבר אחד שהלך לקנות בלי להתייעץ ומכרו לו משהו הוגן. (או אפילו הסבירו לו מה המשמעות של מה שמכרו לו).

עריכה: לא לא עובדים עלינו. 112 גיגה זו בעיה של המחשב, הוא לא מבים סולם עשרוני.

פורסם

מה בדיוק אתה עכשיו מבלבל לי תמוח?!

התכוונתי שלא עובדים עליכם בכל מה שנוגע לדיסקים קשיחים. תאמין לי שאני יודע שעובדים על אנשים שלא מבינים אבל זאת בעיה שלהם.. וזה גם לא הנושא פה אז בבקשה... תחסוך ממני

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז רגע לי יש את אותו HD (WD 120GB 8MB BUFFER 7200RPM) רק שהוא SATA ולא P-ATA. ואצלי נעלמו רק 6GB יש כאן הבדל בין SATA לP-ATA או שיש כאן פוילישטיק...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים