עבור לתוכן

מחשב גיימינג - אפשרי במחיר שפוי ?

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום ,

אני מקווה שאני כותב במקום הנכון ואם לא אז תגידו לי לאן להעביר את הפוסט הזה , אחרי כבערך 10 שנים שלא היה לי מחשב נייח גיימינג ועברתי בין קונסולות אני שוקל לחזור לעולם המחשבים העניין הוא 

שמחיר של קונסולה ושל מחשב גיימינג הוא הבדל שמיים וארץ , לאחרונה התייעצתי עם חבר שקנה מחשב אבל הוא אומר שמחשב גיימינג נורמלי הוא רק באיזור ה5000 ( ללא ציוד היקפי) ושגם כך תחולת החיים של מחשב היא 5 שנים בלבד ואין אפשרות לשדרג אותו יותר  , אני רוצה מחשב לגיימינג , אני כן בן אדם של משחקי  RPG , שוטרים , ומשחקי ספורט, ששואל האם אפשר להשיג מחשב גיימינג ברמה טובה שיחזיק לי כמה שנים טובות ואוכל להינות ממשחקים עם גרפיקה  טובה וכמובן עם אופק לשידרוג חלקים באיזור ה3000-3500 אלף שח  ? והאם מחשב באמת מחזיק 5 שנים עם שידרוגים ויותר מזה אי אפשר לשדרג אותו ?

פורסם

יד שניה.

פורסם
  • מחבר

וביד ראשונה בסכום הזה ? לא אשיג משהו טוב ? 

פורסם

לא מסכים בכלל עם האמירה לגבי יד שניה.

בודאי שאפשר לבנות מחשב גיימינג נהדר ב-3000-3500 שקלים!

אפילו מחשב דוגמת זה יכול להתמודד היום בקלות עם משחקים בהגדרות גרפיות גבוהות, ואם רוצים למקסם אותן אפשר גם לשדרג לכרטיס ברמת RTX 2060 ועדיין להשאר בתקציב.

לגבי מחזיק ל-5 שנים, לאף אחד אין כדור בדולח. אי אפשר לדעת אילו טכנולוגיות יהיו רלוונטיות וכיצד אפילו משחקים יראו בעוד 5 שנים. קונים מחשב שעכשיו עושה את העבודה, ומשדרגים כשבאמת יש צורך, בין אם זה 3, או 5, או 7 שנים.

פורסם
  • מחבר

מצויין!! תודה על העזרה משתיכם , כמובן שאם יש עוד דעות של אנשים שרוצים להגיב אני תמיד אשמח לשמוע ! 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים