פורסם 2004 ביוני 121 שנים חברתי את ה-CD והצורב בנפרד (כל אחד על IDE נפרד ) ה-IDE פנויים בגלל שאני משתמש ב-HD בחיבור SATAבקיצור כאשר אני צורב On-The-Fly הצריבה לוקחת יותר זמן למה ???(הצורב וגם הCD מזוהים כ-UDMA-2 )כל אחד מהם מוגדר כ-Master אם אני צורב מ-HD אין בעייה
פורסם 2004 ביוני 121 שנים א) דקה וחצי יותר ממה? מ on the fly כששניהם היו מחוברים על אותו IDE?ב) ב ON THE FLY מה שאתה צורב אמור לשנות. קריאת האודיו איטית בד"כ על CD-ROM.ג) שמת את שניהם כ MASTER?
פורסם 2004 ביוני 121 שנים מחבר דקה וחצי יותר ממקודם כשהם היו מחוברים על אותו IDEניסיתי לצרוב גם משחקים וגם אודיו שמתי את שניהם כ MASTER
פורסם 2004 ביוני 121 שנים דקה וחצי יותר ממקודם כשהם היו מחוברים על אותו IDEסליחה על השאלות אבל כל הפרמטרים של תוכנת הצריבה נשארו כמקודם (למשל VERIFY)?
פורסם 2004 ביוני 121 שנים מחבר ההגדרות של תוכנת הצריבה NERO נשארו אותו דבר ,אפילו הסרתי את התוכנה והתקנתי שוב בדקתי וירוסים ,בדקתי שוב פעם את החיבורים , עשיתי ריסט בקיצור באופן מאד מאד מפתיע זה עובד יותר לאטאני חושב להחזיר את החיבורים כמו שהיה קודם על אותו קבל IDE
פורסם 2004 ביוני 121 שנים מאוד מעניין. לא נתקלתי בזה קודם ב IDE. אני שמעתי שעדיף לשים בזכרון שני מודולים של 512 למשל על 4 מודולים של 256 בגלל שיש עיכוב במעבר מ socket ל socket. יכול להיות שההסבר פה דומה? אשמח מאוד לדעת אם תמצא משהו בנושא. אני אחשוב ואבדוק וואם יעלה רעיון אחזור אליך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.