פורסם 2019 באוגוסט 106 שנים שלום לכולם, יש לי מחשב מסוג alfawise b1 שהביאו לי מסין סוג של רכיבי מחשב נייד שעשו מהם גיימינג PC, מה שקרה שניסיתי לחבר מסך משני למחשב דרך חיבור DP (יש למחשב חיבור DP אחד וHDMI אחד) והמחשב לא הגיב בכלל לחיבור המסך השני, חשבתי אולי כתוצאה מכך שהכרטיס המובנה פעיל (יש למחשב כרטיס 960m gtx וintel 530), הלכתי לביוס וביטלתי את הכרטיס תצוגה ע"י כך שהפניתי את המחשב לחריץ הPCIE שבפועל מה שנמצא עליו זה הSSD שלי מסוג M2 (טעות..), ה960m GTX כנראה שיושב על יציאה אחרת שעדיין לא ברורה לי, המצב הנוכחי הוא שאני מדליק את המחשב אין צג הכל עובד כראוי אבל אני גם לא יכול לגשת לביוס ולהחזיר את הגדרות ברירת המחדל. הלכתי על הדרך הפיזית לאפס את ביוס דרך הסוללת CMOS אבל הפלא ופלא אין סוללת CMOS ולכן אין לי מושג מה לעשות! אשמח לעזרתכם, מצ"ב תמונה הלוח מבפנים - הרמתי גם את גופי הקירור בCMOS לא נמצא גם שם.
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים מחבר מקפיץ, אשמח לעזרה זה המחשב של העבודה ואני חייב להחזירו לחיים. אנא עזרתכם ריסוט הביוס ללא סוללת cmos כמו בתמונה וגם ללא גישה לביוס (אין מסך...). עידן.
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים פתחתי עשרות מחשבים בכולם יש מכנה משותף - אין ג'אמפר לאיפוס. הסוללה בעצם נמצאת על התקן הזה. למה אתה לא מפרק את הסוללה? ניסית לחבר מסך ליציאה אחרת כשהמחשב כבוי ולאחר מכן להפעיל את המחשב? תחזור על הפעולה עם כל יציאת תצוגה אפשרית עד שתראה תצוגה. במידה ואתה לא בטוח אם המחשב כבוי או תקוע - תלחץ על מקש ההפעלה\כיבוי במשך 2\3 דקות ותשחרר, זה אמור לעשות hard rest נערך 2019 באוגוסט 116 שנים על-ידי andralamusya
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים מחבר היי, תודה על התגובה. אין סוללה על הלוח הזה, לאיזה סוללה אתה מתכוון ? עידן
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים מחבר אגב, אין לי יציאות תצוגה נוספות מלבד hdmi שנותן לי no signal ויציאת dp שלא קורה כלום שאני מחבר אליה מסך.
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים תדליק את המחשב ואחרי שניה תכבה אותו בכח (לחיצה רצופה על לחצן הכיבוי). אחרי כמה סבבים כאלו הביוס אמור לעלות עם ברירות המחדל.
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים מחבר הדלקה וברגע שניתן כיבוי ?אשמח להבין בהרחבה למה התכוומת איישם את זה עכשיו, יש השהייה כזו מרגע שהדלקת שכפתור ההדלקה לא מגיב ורק אחרי כמה שניות שתמשיך ללחוץ כיבוי הוא מגיב (מקווה שהבנת)
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים עריכה: חשבתי שמדובר במחשב נייד, קראיתי לא נכון. אני אגלגל ואחפש איפה אפשר לאפס נערך 2019 באוגוסט 116 שנים על-ידי andralamusya
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים מחבר בעיקרון זה סוג של מחשב נייד בן כלאיים כזה, אתה יכול לראות בגוגל alfawise b1 ניסיתי לעשות כמה סבבים של כיבוי הדלקה ואיו חדש...
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים היות ויש למחשב ביוס זהה לשלי תנסה על עיוור בהפעלה שלו להיכנס לביוס (מקש delete) לאחר כמה שניות אתה בטוח שהוא שם תלחץ על F10 ואז אינטר אחרי זה תלחץ על מקש ESC ואז אינטר זה אמור להפעיל מחדש את המחשב ואני בתקווה שזה יסתדר במידה ולא עוזר, תפעיל את המחשב ותן לו לסיים להיטען(יש לרוב נורית חיווי) לאחר מכן תלחץ על F2 ואחרי זה תלחץ F10 > אינטר > ESC > אינטר נערך 2019 באוגוסט 116 שנים על-ידי andralamusya
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים בכל מחשב שתואם לתקן ATX יש הגדרה של 5 שניות לחיצה על לחצן ההדלקה\כיבוי שגורמת לכיבוי "קשה". פשוט תדליק את המחשב,ף תחכה שניה ואז תחזיק את כפבתור ההפעלה דלוק עד שהמחשב יכבה. תעשה את זה כמה פעמים עד שתגיע לביוס.
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים א - did you rtfm ? הוא אמור להגיע עם הוראות אנגלית. ב- אם הסוללה לא נמצאת בצד העליון של הלוח אז היא כנראה נמצאת בצד התחתון . ג- רואה בצד שמאל של התמונה משהו צהוב מבצבץ מלמטה ? יש מצב שזאת הסוללה והיא מחוברת עם כבל ללוח .
פורסם 2019 באוגוסט 116 שנים או פטיש 5 קילו או מברג , מה שנראה לך יותר מתאים לפתיחת ברגים . אתה צריך לנתק אותה לכמה דקות , אפשר ליתר בטחון לקצר את הרגלים שאליהן היא מתחברת לאחר שתנתק אותה . כמובן שהכל מבוצע כאשר המחשב אינו בחשמל .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.