עבור לתוכן

OC ל 9500np 256bit שלי.

Featured Replies

פורסם

אז ככה כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי....

ובפעמים שניסיתי היו לי באגים גם עם עשיתי OC קטן של 5-10 mhz

לפי מה שהבנתי הכרטיס שלי נעול

העם מישהו היה לו נסיון עם הכרטיס הזה ... ויכול לעזור לי בפתיחה ו ב OC .

תודה.

פורסם

היה איזה אשכול בקשר לדרייברים של אומגה, שהדרייברים הופכים את ה9500NP ל9700NP

פורסם

הכרטיס שלך לא נעול. אין כזה דבר.

באיזו תוכנה אתה משתמש? ומה טמפרטורת המארז (האם הוא מסודר?)

נסה להשתמש בAVI TOOLS. תוכנה מעוד טובה לדעתי

**עידקון**

כן מעוד כדי לך באמת להפוך את הכרטיס שלך ל9700 אם אתה יכול.

פורסם

שלום.

אכן יש סיכוי טוב שהכרטיס נעול לOC.

אתה צריך להתקין BIOS שמאפשר OC.

ואתה יכול להתקין patch שפותח לו עוד 4 צינורות.

פורסם

נעול נעול... אתה צריך לעדכן לו את הביוס לביוס ללא נעילת OC...

(היה לי את האתר עם הביוסים איפשהו פה.. לא מוצא עכשיו..) למישהו בטוח יש..

ובגלל שיש לך 9500NP 256BIT אתה יכול פשוט לעדכן לביוס של 9700NP או לPRO עם המהירויות שעון של NP ואז לקבל מהירות של 9700NP ומשם אפילו לעלות עוד... אם אני אמצא את האתר אני אכתוב פה..

עידכון: הנה האתר..

http://softmod.ocfaq.com/bios.php

תבחר את הביוס המתאים לך... ותוריד ואתה גם יכול לעשות details על הביוס הנבחר ושם לשנות את המהירויות שעון ולהוריד אותו עם המהירויות שאתה רוצה... ולא המהירויות דיפולט...

וholy JC אם אתה לא יודע אל תגיב.. (וזה מאוד, ולא מעוד FFS)

בהצלחה.

פורסם

יש לי כרטיס של פאור קולור ואני רוצה לשים ביוס של הרקולס אפשרי??

ובכלל איך עושים עידכון ביוס תתנו יל בבקשה מדריך...

ואני רוצה לשים ביוס של 9500 אל 9700פרו כדי לעשות ניסויים חחח אפשרי גם כן?

פורסם

לכרטיס מסך לא ללוח אם!! ;)

פורסם

מה הקשר בכלל??

זה מדריך לעידכון ביוס ללוחות אם , זה ממש לא יכול לעזור לו , ולטומי , למה לך לסכן את הכרטיס , במקרה והביוס לא מתאים הכרטיס יכול פשוט לא לעבוד... , אני לא הייתי נוגע בשום דבר , אלא אם זה יכול לשפר את הביצועים של הכרטיס שלך...

פורסם

לפותח התרד על תתקין ביוס של 9700NP כי אחרי שתעשה את זה הכרטיס יעלה עם מהירויות השעון של ה9700 ועם הוא לא יחזיק הוא פשוט יהרס לך.

מה שאני ממליץ זה להוריד ביוס שמאפשר OC להוריד דריוורים של OMEGA לנסות לפתוח את ה4 צינורות הנעולים בכרטיס אם הצלחת תתחיל לעשות OC עד כמה שאתה יכול ותגיע קרוב מאוד ואולי גם יותר מביצועיו של ה9700NP.

אם פתיחת הצינורות לא תצליח אין מה לדאוג שום דבר לא נהרס תעשה פשוט OC עד כמה שאתה יכול.

לפני שאתה מחליף ביוס תבדוק טוב טוב 7 פעמים שזה הביוס המתאים!!!!!!

פורסם

כמו שאמרתי תוריד ביוס של 9700NP או אפילו PRO ותשנה שם בdetail למהירויות שלך עכשיו.. ככה הכרטיס שלך יהיה 9700 אבל עם המהירויות של 9500...

פה יש לך הסבר איך לעשות פלאש..

http://www.ocfaq.com/article.php/overclocking/vidcard/34

פורסם
  • מחבר

לפותח התרד על תתקין ביוס של 9700NP כי אחרי שתעשה את זה הכרטיס יעלה עם מהירויות השעון של ה9700 ועם הוא לא יחזיק הוא פשוט יהרס לך.

מה שאני ממליץ זה להוריד ביוס שמאפשר OC להוריד דריוורים של OMEGA לנסות לפתוח את ה4 צינורות הנעולים בכרטיס אם הצלחת תתחיל לעשות OC עד כמה שאתה יכול ותגיע קרוב מאוד ואולי גם יותר מביצועיו של ה9700NP.

אם פתיחת הצינורות לא תצליח אין מה לדאוג שום דבר לא נהרס תעשה פשוט OC עד כמה שאתה יכול.

לפני שאתה מחליף ביוס תבדוק טוב טוב 7 פעמים שזה הביוס המתאים!!!!!!

טוב אז ככה

ה אומגה לא פועל , זאת אומר זה פועל והכל אבל יש ארטיפקטס(באגים)

והכרטיס שלי הוא גם ככה כבר במהירות השעון של ה 9700np רק הוא 4 צינורות במקום 8 זה אותו הכרטיס רק כמו שאמרתי 4 צינורות במקום 8

(פתיחת ה 8 לא עובדת אצלי )

ואיך אני יכול לדעת עם הביוס שאני יתקין לא יעשה לי בעיות.

ואחד אמר לי להוריד ATI tools ב באתר של OMEGA כתוב שלא כדי להתקין תוכנות חיצוניות כגון ati tools

או שמה אני טועה....

לזה שמעלי אין לי פלופי ומה זה יעזור לי ביוס של 9700? אפשר להגיד גם ככה שיש לי 9700 רק עם 4 צינורות.

פורסם

ATI TOOL מגיע בקובץ האחרון של אומגה O_o

למה אתם כל כך קשים ?!

תתקין ביוס של 9500NP מה איכפת לי.. אני אומר לך להתקין 9700 אולי זה יסדר לך את הקטע עם האקטיפקטים.. (למרות שזה בטח בעיה פיזית של צינור הרוס...)

אם אתה אומר שזה עומד במהירות של 9700NP אז בכלל תתקין ביוס עם המהירויות שלו וככה זאת תהיה המהירות בסיס שלך...

אם אין לך פלופי אז תיצור\תשיג פלופי boot ותצרוב אותו ל BOOTABLE CD וזהו..

פורסם

וואלה הקטע הזה מסובך יש משהו יותר קל מזה... לכרטיסי מסך זה נראה מסובך הרבה יותר מאשר ללוח אם שעשיתי לו כבר מלא עידכונים...

לכל לוח שהיה לי... :)

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ אבל עכשיו אני מריץ את ATI טולס וואו היא תוכנה ממש טובה לOC...

יש שם משהו שעולה לך OC אוטומטי הוא סורק את הכרטיס ובודק מה הOC האידיאלי...ועכשיו אני מ 270 mhz

ב 320 :)) (וממשיך לעלות)

ב core

עם יהיו הפתעות נוספות אני יודע לכם (אני יודיע לכם על כמה זה נסגר)

...

:))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים