פורסם 2004 ביוני 121 שנים אתמול הכנסתי דיסקט לכונן טקליטונים ופתאום אי אפשר להכניס דיסקטים ואי אפשר להוציא החוצה וכשכבר נכנס דיסקט ורוצים להפעיל אז הוא אומר שהדיסקט לא מאותחל בזמן שבמחשב אחר הוא עובד כמו שצריךהאם מישהו יודע מה לעשות בתודה מראש ברבר
פורסם 2004 ביוני 121 שנים מחבר שום דבר לא נתקע לי אני בטוח בדקתי אתם בטוחים שחייב לקנות חדש??יש אפשרות לפתוח אותו ולראות בפנים הקופסה ניתנת לפתיחה??
פורסם 2004 ביוני 121 שנים לפתוח תכונן דיסקטים לא יעזור לך , אם אתה לא מבין בתחום אין סיכוי שזה יעזור לךלא תדע מה לעשות ואם נניח תוריד קפיצים בטעות הוא יוציא עשן
פורסם 2004 ביוני 121 שנים אתם בטוחים שחייב לקנות חדש??לא חובהאפשר גם להסתדר בליכבר 3 מחשבים חדשים קניתי בלי כונן תקליטונים ואני לא מרגיש צורךקנה צורב באיזה 100 200 שקל(כמה זה כבר עולה היום??)ואם יש לך עוד מחשבים אז תעשה רשתזה ישתלם הרבה יותר מה50 שקל שתוציא על כונן חדש
פורסם 2004 ביוני 121 שנים תוריד מאיזה מחשב בזבל פלופי וזהו . ובלי פלופי עדיין קשה להיות כי יש דברים שנגיד צריך לגבות ממחשבים בבית ספר כמו עבודות וכאלה ולהם אין צורב אז צריכים פלופי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.