עבור לתוכן

אני חושב שהמחשב מתחמם יותר מידי - (קישור לתמונה) ...

Featured Replies

פורסם

הרכיבים בסדר גמור, אבל אני הייתי משקיע עוד כסף ולא קונה את גירסת ב"לייט"

פורסם

לא הייתי קונה לא LITE ולא כלום תישאר עם ההיטינג הזה שום היסטינג לאינטל לא נותן הפרש ששווה את הכסף בטמפ' חוץ מהגופי קירור של טרמלרייט אבל הם יקרים קנה מאוורר לקדימה ותחסוך כסף לגוף קירור רציני.

פורסם

לי יש את ה sp-94 + sf2 והוא מצויין, אבל יקר!

פורסם

לי יש את ה sp-94 + sf2 והוא מצויין' date=' אבל יקר!

[/quote']\

רק אם enemax 92mm

פורסם

היה לי לפני הsf2 את האנרמקס, אבל המעלות עם הsf2 יותר טובות ב 3מעלות, לרציני אבל עדיין יותר טוב

פורסם

media22, ברשותך יש לי כמה הערות!  ;)

1. לפי שהייתי ממהר וקונה HSF חדש, הייתי ממליץ לך לפרק את הקודם, לתת לו ליטוש כמו שצריך, תקרא פה ותלך אחרי ההוראות! :)

2. הייתי קונה משחה תרמית, כמו ARCTICSILVER 3 או 5 ושם בין המעבד ל HSF. מדריך :) ולדאוג לזה שה HSF אכן נוגע במעבד כמו שצריך!

3. אם מדובר במארז של COMPUCASE CI-6A19 אז, זה מה שיש לי  ;D, אבל צר לי להגיד לך שהמאורר שבא איתו חלש מאוד! ועוד שאם תוסיף מאורר אפילו אם הוא חזק לא יתרום הרבה או אפילו בכלל!(יש לי ADDA 120MM עם כוח של 100CFM) בגלל המיקום הלא נכון שלו, הוא יקרר רק את הדיסקים ואולי כ. המסך! לכן הייתי ממליץ ללכת על מאוור "חזק" כמו ה SF2 120MM או ה ENERMAX 120MM, ולהתקין במקום המאורר הרגיל (אחורה), ולהתקין את הרגיל קדימה, כך אתה תדאג לזה שכל האוויר החם שיוצא מהמעבד וה PWM וכ. המסך יוצא החוצה! :)

4. אם קונים, אז קונים משהו שווה! כלומר אל תבזבז את הזמן שלך על ה AERO4, אם תרצה להחליף בכלל, אז תחסוך ותלך על ה ZALMAN, הוריד לי את הטמפ' של המעבד ב 9C ל 11C, ואת המארז וה PWM ב 5C ל 8C! (מילת המפתח: נחושת!  ;D ;D)

5. יש עוד בעייה במארז הזה, בהנחה שאתה עדיין עם הספק של HEC-300, ספק זה מתחמם לאלה!  :(

6. תנסה לסדר את הכבלים בצורה יותר טובה!

בהצלחה! ;)

פורסם
  • מחבר

אחלה תגובה גבר !!!

כמו שצריך בלי זייוני שכל, קצר ולעניין.

אבל תגיד ...הספק באמת משפיע על הטמפ' הכללית ?

יכול להיות שהHSF לא נוגע במעמב כמו שצריך (הוצאתי אותו לפני כמה זמן לניקוי)

דרך-אגב עם מארז פתוח ומאוורר חדר עליו ;D הטמפ' ירדה ב3-4 מעלות :P.

אני דווקא מאוד אהבתי את הTT A1927 מ"מ120 יש לו כח של 78CFM והוא יחסית שקט 21Dba

באמת תודה

פורסם

עשה מה שnaelq אמר ואחר קח אם זה לא עוזר קח ווקנו 12 ולא את הזלמן (היתרון של הזלמן הוא השקט ולא ממש הקירור) ואת הוולקנו אפשר לשים על מהירות בינונית או נמוכה ואז הוא שקט ומקרר יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

מישהוא יודע מה זה -

CPU - THRM - Throttling בביוס ?

יש לי שם אפשרות ל25% 50% או 75% .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים