עבור לתוכן

אני חושב שהמחשב מתחמם יותר מידי - (קישור לתמונה) ...

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים על זה הוצאתי את המחשב מ250 FSB כי היה נראה לי שהוא מתחמם

יותר מידי. כרגע הוא בלי OC עם התוצאות האלה ..............

המארז עם מאוורר אחד מאחורה שמוציא אוויר ואופציה לאחד מקדימה שמכניס (יש לי כבר הכנה עם מסנן ;D)

המעבד עם קירור מקורי של אינטל.

ניקיתי לא מזמן אבק וסידרתי חוטים.

%7Boption%7D

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מצטער לא יצא טוב.....

הנה זה שוב

[attachment deleted by admin]

פורסם

מעלות המעבד גבוהות מדי.

פורסם

כדאי לך לקדוח חורים להוסיף כמה מאוררים

ולקנות קירור טוב למעבד,באזור ה200 שח Coolermaster Jet 4 אחלה

פורסם

מארז עם מאוורר אחד, קירור מקורי של אינטל, 250FSB ?!?!???

משהו פה לא מסתדר לי....

פורסם

מעלות גבוהות מידיי....

תקנה דחוף עוד מאווררים למארז..

פורסם
  • מחבר

RAZORJUNIOR כמו שאמרתי וכנראה שלא הבנת הטמפרטורות האלה

הם בלי OC .

הנה אני ירשום לך שוב בלי OC

אז נכון יש לי רק קירור מקורי של אינטל אבל .....................

אתם הם אלה שתמיד אומרים שלפני ששואלים שאלות פה לקרוא את הדברים בראש הפורום על טמפ' קירור וכו'

אז קראתי ונחשו מה רשום :

ל OC רגוע מספיק המאוורר המקורי

פורסם

המעלות של המעבד גבוהות מאוד ולפי מה שהבנתי זה ללא oc

אחי הצעה שלי תחליף את ההיטסינק והמאוורר של המעבד ותוסיף עוד לפחות 2 מאווררים למארז

זה חם מידי ולא טוב בשביל המעבד

פורסם

המעלות האלה הם במצב מנוחה?

פורסם

מה אתם אומרים על זה הוצאתי את המחשב מ250 FSB כי היה נראה לי שהוא מתחמם

ל OC רגוע מספיק המאוורר המקורי

מצטער אבל 250FSB לא מוגדר אצלי כ OC "רגוע"....

כמה זמן הטמפ' גבוהות ככה? ישר אחרי שהורדת את ה OC? או קבוע גם לאחר מספר שעותת?

כי אם זה ישר לאחר ה OC אתה צריך לתת זמן לאמפרטורות לרדת,

אבל אם לא תנסה לשפר את הסירקולציה במעגל ע"י עיגול וסידור כבלים, הוספת מאווררים וכו'.

אם הטמפ' ממשיכות להיות גבוהות, תשקול החלפת HS או לפחות הוספת משחה טרמית.

פורסם

הטמפ' שלך בהחלט גבוהות לפי תאור המארז שלך אני משער שיש לך מארז קומפיוקייס 6A19 הצעתי היא תממש את האופצייה של מאוורר מקדימה קנה מאוורר חזק שידחוף הרבה אוויר למשל האנרמקס על תיקנה של וונטק כי הם חלשים מידי יחסית.

אחרי שתנסה את מה שאמרתי תבדוק אם יש שינוי אם אין עשה את הדבר הבא:

לפי התמונה אפשר לראות שהמאוורר של המעבד עובד כמו שצריך(מהר מאוד כי הטמפ' גבוהה) יכול להיות שההיסטינג של המעבד לא מחובר טוב על תיגע בכולום גם עם אתה מבין בזה תתקשר לחנות שממנה נקנה המחשב ותגיד שהטמפ' היא כך וכך ואם אפשר לבדוק שהאיסטינג מחובר כראוי בחנות(ככה אם יקרה משהו לא אבד האחריות).

פורסם
  • מחבר

כל זה יפה ונכון לעשות אם באמת היו מרכיבים לי אותו בחנות !!!

כן, מארז משהוא כזה 6A.

הבעיה היא שאני הירכבתי אותו במו ידי. יש מצב שאולי לא החזרתי משהוא כמו שצריך ???  :o

הטמפ' לא נימדדו ישר לאחר הOC של ה250 פשוט היה נראה לי מוזר החימום אז החזרתי ל200

ובדקתי אותו במאמץ משהוא כמו חצי שעה ואז ישר מדדתי את הטמפ' (אולי לא ציינתי את זה מקודם  :-\).

במנוחה המעבד עובד ב-43 מעלות.

פורסם

לי יש לוח של ABIT דומה לשלך מסוג IS7.

הלוחות של ABIT ידועים בכך שהם מחשבים את הטמפרטורה של המעבד באלגוריתם משלהם ולא מודדים את הטמפרטורה ע"ג ה- HEATSINK.

ולכן הטמ"פ שאתה מקבל אינה ברת השוואה למשל למה שנמדד על לוח ASUS. - ועל פי אנשים שונים יש להפחית כ5-10 מעלות מהתוצאה שקיבלת.

המחשב שלי בOVERCLOCK ראה חתימה למטה. הטפרטורה של המעבד בימים אלו היא 48 במנוחה עד 55-56 ב LOAD כשהמארז פתוח עם קירור של THERMALRIGHT SLK947U ואנרמקס 92 מ"מ. ברצוני לציין שמצאתי שהטמ"פ יותר נמוכה כאשר המאורר על המעבד מזרים אוויר כלפי חוץ ולא כלפי פנים!

מאחר ואתה עובד במתח הרבה יותר נמוך ממני למעבד (שלי זה משהו כמו 1.54 ע"פ MBM5) ואתה רואה טמפרטורה של עד 60 מעלות - אכן המעבד חם מידי!

הצעות:

1. נסה לפתוח את המארז - אם הטמ"פ יורדת יש לך בעיית איורור במארז חוטים, לא מספיק מאוררים, סירקולציה.

2. קנה HEATSINK!

מקווה שעזרתי במשהו....

פורסם

לי יש coolermaster jet 4 ולפני זה בעומס הוא היה מגיע ל70 מעלות עכשיו באוברקלוק ל2.6 מ 2.4 בעומס(פאר קרי) הוא לא עולה מעל 42 מעלות העצה שלי תקנה coolermaster jet 4 ב200 ש"ח ולמחשב שלך יהיה קר מאוד(כמובן שקירור אויר אינו יכול להוריד יותר מהטמרטורת החדר אבל הוא יכול לשמור עליה)אני בטוח שאם הייתי מחליף את הלוח שלי למשהו אחר ב3.2 ghz זה לא היה עובר את ה45 בעומס זה פשוט קירור אדיר יש גם את ה aero 4 lite אם אתה לא רוצה לבזבז כל כך הרבה כסף(לא בדקתי אותו)

פורסם
  • מחבר

[glow=green,2,300]Nimrodim[/glow] תודה רבה !!!

מאוד עזרת לי, האמת שפתחתי את המארז והטמפ' ירדה באיזה 3 מעלות.

המסקנות שלי לפי מה שקראתי פה בתגובות:

לרכוש מאוורר 120 מ"מ של Tt לפרונט של המארז שיכניס אוויר מסדרת A1927(יש אחד מאחורה שמוציא).

ונראה אם ישאר עוד כסף מהחיסכון ....

נקנה אולי את הCOOLERMASTER AERO4 LITE ראיתי שהוא עולה 100 ש"ח.

אתם כמובן מוזמנים להגיב במקרה ואתם חושבים  שהרכיבים האלה לא מתאימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים