פורסם 2019 ביולי 236 שנים מחבר טוב אז ניתוק הסוללה עבד והצלחתי להיכנס לביוס ויש תצוגה והכונן מזוהה, אבל המחשב לא מזהה עליו מערכת הפעלה. אבל אי אפשר בלי לעשות שטויות (-: אז שרציתי להתקין את המערכת הפעלה, מחקתי את הכונן nmve כדי לאחד מחיצות ועכשיו הוא לא נותן לי להגדיר את הכונן מחדש ולהקצות מחדש את השטח שלו אז אני לא יכול להתקין עליו מערכת הפעלה. טוב נראה לי שזה הסתדר, עשיתי מה שמופיע בסרטון הזה נערך 2019 ביולי 236 שנים על-ידי zoyaniv
פורסם 2019 ביולי 236 שנים עדיין לא מצליח? תמחק את המחיצה של ה-500MB. ואחרי שכל הכונן יהיה שטח שלא הוקצה לחץ על הבא.
פורסם 2019 ביולי 236 שנים בעת ההתקנה הקלד Shift+F10 תקבל את חלון ה- Shell הקלד את הפקודה Diskpart המשך עם הפקודה list disk וראה מה מספר הכונן הקלד את הפקודה select disk x x = מספר הכונן לאחר הבחירה הקלד clean צא מה-Diskpart בפקודה Exit צא מה-Shell עם Exit המשך בהתקנה רגילה. תוכל להעזר גם בסרטון -> https://www.youtube.com/watch?v=z4Z38pD1Gt0
פורסם 2019 ביולי 236 שנים מחבר זה מה שעשיתי לפי הסרטון, תודה רבה לכולם, בינתיים עובד (-: הוצאת הסוללה הייתה נקודת המפנה, עכשיו רק נשאר לחבר את הכונן גיבוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.