עבור לתוכן

מחפש כתבות על איך נרגילה מזיקה לבריאות

Featured Replies

פורסם

בקשר ליכולתי לראות את זה בפרטים צודק.. (לא זכרתי שיש את זה)

תאמין לי שאני מספיק בוגר ....ואני יודע מה נכון ומה עובדים עליך בעיניים !

אז צער לי להגיד לך ידידי

YOU DONT KNOW SHIT.

בוגר מספיק גם כן... אתה עדיין קטין..

• תגובות 78
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קראתי באיזה מקום היה כתוב על זה שהטבק שמובא מהשטחים הוא עם סמים .

אמנם אין על הטבק הזה השגחה, אבל למה לעזאזל אתה חושב שתמצא שם סמים? מילא רעלים... אבל סמים? הם ימכרו אותם בנפרד... יותר שווה ;)

פורסם

האמת שבמקרה הזה התופעה ידועה

אני לא אומר שבכל הטבק מהשטחים זה ככה אבל בהחלט סוחריי במים מוכרים טבק מעורבב עם סמים כדי לגרום לקונים להתמכר ולשלם יותר

פורסם

ח

הוא בן 17 שזה דיי מפתיע אותי יחסית לרמת התגובות שלו ויכולת ליראות את זה בפרטים שלו

עוד מעט כבר 18 .........טוב תקשיבו נראה לי שהדיון הזה לא ידיע לסופו , אתם אומרים א אני אומר ב , אני אמשיך לעשן ואתם תעשו כנראה מה שמערכת החינוך תגיד לכם .

תהנו חבריי !

פורסם

לפותח התארד: http://www.google.co.il/search?q=cache:lw6gSkTDnqIJ:www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2666899,00.html+%D7%A1%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%A0%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%9C%D7%94&hl=iw

זה עוד לא נתנו.

ודבר שני, אבא שלי מעשן מגיל 13. התחיל בקטנה בדיוק כמו חברים שלי שאני רואה. זה התגבר בצבא והתגבר באוניברסיטה.

לפני 4 שנים הוא קיבל ביום אחד 2 התקפי לב בהפרש של כמה דקות.

בבדיקות בבית חולים מאוחר יותר התגלה שאלה היו כבר התקף לב 3 והתקף לב 4 והא פשוט זלזל במסרים שהגוף שלו שלח לו.

היום, אחרי כמה וכמה צנתורים ו5 (!) מעקפים, הוא אחי יציאה לפנסיה בגלל סיבות בריאותיות מנסה לשפר את מצבו על ידי ספורט ותזונה נכונה.

חשוב לציין שבבדיקות הרפואיות שהיו לו לא מצאו לא עודף כולסטרול, לא עודף שומן ההסמן היחיד למחלות לב שהיו לו זה העישון.

לפי חוות דעת רפואית שהוא קיבל - בעוד כמה שנים סביר להניח שהוא יהיה צריך השתלת לב.

אני אף פעם לא הבנתי מה ההנאה לשאוף עשן אל תוך הגוף שלך

לא משנה כמה טעים זה - לך תאכל שוקולד.

לא נרגילות, לא סיגיות ובטח לא סמים.

יש לי חברים שמעשנים - זה קשה לי תאמינו לי.

אני, לא אעשן.

פורסם

אני אף פעם לא הבנתי מה ההנאה לשאוף עשן אל תוך הגוף שלך

לא משנה כמה טעים זה - לך תאכל שוקולד.

אני אישית אוהב לראות את העשן הלבן והסמיך יוצא לי מהפה, לעשות איתו עיגולים וכל מיני דברים, אני אוהב את הטעם (אתה מבין שזה טפשי שאתה אומר ללכת ולאכול שוקולד כתחליף לנרגילה, נכון?).

אני מודע שזה מזיק, אבל על הזין שלי.

אני חי את הרגע (חושב על העתיד האמנם, אבל פחות בררן בקטע הזה), מעשן נרגילה חופשי וגם די הרבה. נהנה מכל רגע, ומשתגע מהזיוני שכל שלכם. ואם מחר אני אקבל סרטן מהקרינה של מסך המחשב/טלויזיה?! ואם אני אקבל סרטן מהפלאפון?! ואם אני אוכל שוקולד כתחליף לנרגילה (עאלק), אז אני עלול לסבול ממשקל עודף וכולסטרול גבוה ולמות מזה, לא?! ומה לגבי האוויר המזוהם?! האנטנות שלא עומדות בתקנים?!

יש כ"כ הרבה דברים מסוכנים ומסרטנים בחיים שלנו... אז אני לא רואה סיבה דווקא להפסיק עם הנרגילה.

וכל הסיפור על אבא שלך באמת מרתיע, אבל יש גם אלף דוגמאות אחרות של אנשים שמעשנים עשרות שנים ואין להם כלום.

למי ששואל, סיגריות אני לא מעשן. אני פה ושם לוקח שאכטה, אבל בסה"כ אני לא אוהב את הטעם, זה משאיר ריח מסריח, מצהיב את השיניים והאצבעות - וכל אלה הנרגילה לא עושה.

ולזה שאמר שיש סמים בטבק לנרגילה - פחחחחח!!! איזה טיפש נראה לך ישים סמים (ששווים הרבה הרבה הרבה כסף) בטבק של נרגילה שנמכר ב-8 שקלים?!

אוחחח.. כמה שטויות וזיוני מוח נאמרו בדיון הזה.

עריכה:

ובקשר לאינטרסים של הסטודנטים לזיין לנו ת'מוח עד כמה שנרגילה מסוכנת מלהיות בתוך מלתעות של כריש, אז יש להם אינטרסים ברורים לכך: הם מקבלים לעשות עבודת חקר, וכל מה שמעניין אותם זה להגיש עבודה עם כמה שיותר מידע ונושאים (דיוק ואימות המידע לא תמיד מעניין אותם).

וזאת עובדה שבנרגילה אין עטרן (אולי החומר הכי מזיק בכל נושא העישון), כי בסיגריות העטרן מצוי בפילטר, ובכתבות שהבאתם פה ב-Ynet כתוב ש"בטבק של הנרגילה מצוי עטרן". וזאת עוד הוכחה למה נרגילה לא בהכרח מזיקה יותר מסיגרייה...

פורסם

הנה סוף סוף מישהו שמסכים איתי !!!!!

פורסם

אם כבר מדברים על נרגילות אז אני ישאל כאן - איזה גחלים טובים אפשר לקנות לנרגילה ? ומישהו מכיר חנות טובה באזור תל-אביב - חולון - ראשון לציון ?

פורסם

גיחלי STAR מצטיינים כגחלים הכי טובים בשוק כמובן שיש הבם קוצ' , הם מהולים מאד מזפת וככה נכנס יותר חרא לתוך הראות , יש גחלי כיפה שהם נמכרים בחבילה של 5 או 6 ומחירם הוא בין 2 ל 3 ש"ח הם נדלקים יותר לאט ויש מהם פחות עשן מאשר מהSTAR . אני חושב שהיא כדאי לך לקנות ביפו כי שם זה מכירי מפעל כמעט . ....אני קונה אצל איזה ערבי אחד בחיפה בעיר התחתית והוא מביא חבילה של נחלה ב 4 ש"ח וגחלי STAR חיבלה של 6 במחיר של 3 ב 10 ש"ח .

פורסם

יש כ"כ הרבה דברים מסוכנים ומסרטנים בחיים שלנו... אז אני לא רואה סיבה דווקא להפסיק עם הנרגילה.

אבל על הדבר הזה יש לך שליטה!!!!

ולזה שאמר שיש סמים בטבק לנרגילה - פחחחחח!!! איזה טיפש נראה לך ישים סמים (ששווים הרבה הרבה הרבה כסף) בטבק של נרגילה שנמכר ב-8 שקלים?!

חחחח אתה עוד ילד קטן ואתה לא מכיר את עובדות החיים זאת תופעה ידועה. הם מפסידים קצת כסף ונותנים לך בהתחלה סמים בחינם כדי שתהיה מכור ואז הם יעשו עלייך מזה בוחטות. תחשוב על זה כעל טעימות בסופר.

אוחחח.. כמה שטויות וזיוני מוח נאמרו בדיון הזה.

ורובן נאמרו בתגובה שלך

ובקשר לאינטרסים של הסטודנטים לזיין לנו ת'מוח עד כמה שנרגילה מסוכנת מלהיות בתוך מלתעות של כריש, אז יש להם אינטרסים ברורים לכך: הם מקבלים לעשות עבודת חקר, וכל מה שמעניין אותם זה להגיש עבודה עם כמה שיותר מידע ונושאים (דיוק ואימות המידע לא תמיד מעניין אותם).

זה עדיין לא מסביר למה משרד החינוך החליט "משום מה" שזה חשוב.

פורסם

על הקרינה מהמסך אין לי שליטה?

על הקרינה מהפלאפון אין לי שליטה?

הרי אני יכול לדבר רק בטלפון נייח ובכלל לא לגלוש במחשב. לא כן?!

ומי שילד קטן פה זה אתה.

אתה זה ששומע מה שהמורות אומרות בבי"ס ובא לפה לפורום לשחק אותה מבין גדול.

אם הייתה לך טיפת הבנה וידע מה זה נרגילה והיית מכיר את תעשיית הטבק לנרגילה מקרוב, עוד מילא הייתי מבין איך אתה מרשה לעצמך ככה לפתוח ת'פה. אבל אתה סתם מסכן שכל האינפורמציה שיש לך זה מהמורות בביה"ס. ככה שאל תבוא ותשחק אותה מבין גדול על אנשים פה, כי לא כולם תמימים ומאמינים לכל מילה שמוציא בלבלן מוח שכמוך מהפה שלו.

ממש מסכנות לשמה.......

פורסם

כריש אתה עוד ילד קטן ואין לך מושג מה יוצא לך מהפה

הנסיון שלי זה לא רק מהמורות בבצפר אז אל תבלבל את השכל על דברים שאין לך מושג בהם.

ואם אנחנו כבר בנושא אז מידע שבא מרופא הרבה יותר אמין מאשר מידע שאתה מוצא ברחוב. עם כל הכבוד לילד בן 16 רופא שלמד כמה שנים טובות את הנושא מבין "טיפה" יותר ממך אז אני מבקש ממך דבר ראשון לשמור על הפה שלך ודבר שני אל תשחק אותה נרקומן שמבין משו מהחיים שלו בכלל. אתה כולה בן טיפשעשרה וגם אני אבל לפחות לי היה את השכל להפסיק עם החרא הזה.

בקשר לפלא ולמחשב אני משתדל שלא לדבר הרבה בפלא וכמה שיותר מהבית וגם לא לשבת שעות מול מסך המחשב

פורסם

אוקיי אחלה.. בואו ננעל את הדיון בזה שנרגילה מזיקה מאוד..

בואו נסכים שאין שום דבר בחיים שלא מזיק לנו.. הגוף שלנו רגיש ביותר..

בואו גם נסכים שיש עובדות שאתה יכול עד מחר להכחיש אבל הן קיימות וראית פה כמה תגובות של אנשים שלא סתם מבלבלים את המוח

ובואו גם נסכים עם זה שרוב רובם של המנרגלים למניהם לא ממש מבינים או מתכחשים לעובדות וממשיכים בעיסוק הכל כך לא בריא הזה ומשלים את עצמם.

אם אתה מעשן נרגילה\סיגריות או אפילו חשיש זה לא סיבה לבוא לפה ולהגיד שזה בסדר ותאמין לי שלא קורה כלום ושטויות בסיגנון כי תסכימו איתי שעישון זה לא בריא ויש לו תוצאות עצובות ביותר. זה לא כמו שמישהו ישאל אותך האם לצחצח שיניים זה בריא או לא. עשן זה לא בריא נקודה. ממש לא משנה איזה חומרים נמצאים בתוכו הוא כלעצמו מזיק.

ומר כריש ומספר ICQ ידידו מספיק עם התגובות שחסרות תוכן האלו.

פורסם

עזוב הם סתם ילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם

"ווואוו תיראו אותי אני גבר גבר אני מעשן"

פורסם

אין שום סמים בטבק של נרגילה, תפסיקו לבלבל בביצים.

בתחנה המרכזית ליד הבית ספר שלי היה פעם מקום כזה לעישון נרגילות, והלכנו לשם כל יום אחרי הביצפר למשך חודש, ואז המקום נסגר ולאף אחד מאיתנו לא היה שום חשק עצום להמשיך לעשן.

לאומת זאת לסיגריות אני מכור ואני מודה. עובדתית אבל סיגריות ממכר ונרגילה לא.

אז מה אתה רוצה להגיד? שגם בסיגריות שמים לך סמים? בגלל שיש פי 20 פחות ניקוטין בנרגילה, זה כמעט ולא ממכר...

אז אם שמים סמים בטבק של נרגילה, כנראה שזה לא ממש עובד אה? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים