עבור לתוכן

ביצועי 36 ליבות מ-2015

Featured Replies

פורסם

הכול טוב ויפה. תמורה נהדרת למחיר. אבל:

1) זה עדיין מראה כמה אינטל החזיקה את השוק במקום בערך עשור (כש-AMD לא הייתה קיימת מעשית, בטח לא בפלח השוק הזה).

2) מי שמכוון למערכות HEDT לרוב זקוק להן לצורכי עבודה (פרנסה). אחריות,יציבות וזמן משחקים תפקיד מרכזי (ניהול סיכונים) וכל גישת העשה-זאת-בעצמך עם מעבדים שאין להם אחריות (ואפילו לא גרסה סופית) ו-EFI לא רשמי כדי לשחרר תדרים היא לא רלוונטית לרוב ציבור המשתמשים הזה.

ואז יש את עניין הגודל, צריכת החשמל, פליטת החום (בתצורת זוג מעבדים על ךוח לשרתים שמציג אולי בעיות משל עצמו).

זה יופי של Proof-of-concept ומי שאוהב הרפתקאות כאלו יהנה מכל רגע, אבל אני באופן אישי לא הייתי אומר שזאת גישה רלוונטית או אפילו מומלצת לרוב המשתמשים.

• תגובות 59
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

5000 ש"ח ויש לך תותח על שמשמיד כל מערכת שאפשר לבנות היום בכל סכום

scOF-Zk2.jpg

4a2WIlHl.jpg

HU347uKL.jpg

9J7lRYWp.jpg

cGAN88vi.jpg

JzSqpvbe.jpg

פורסם

תחנה טובה לרנדר לתוך הלילה לא יותר מזה.

אגב, את הסדרת המעבדים האלו היה לי ב-MAC PRO ה"מאפרה". IPC של המעבדים האלו בתכנות של אדובי שווה לת...

פורסם
  • מחבר

אתה רציני? אתה מבין שזה IPC של 6950X, כשהביצועים הכלליים הם פי 3.5 מ- 6950X.  הוא לא רואה שום מערכת בגיימיניג, ווירטואליזציה, ריבוי משימות, תוכנות פרודוקטיביות ורינדור. לא מדובר פה על מעבד שרוב הזמן חי ב- 2.3 GHZ, אלא הוא פרוץ על מנת לשחרר את הטורבו לכל הליבות ל-3.5GHZ כמה שיותר לפי צריכת הזרם של ה-VRM המתאפשרת. זוג המעבדים הזה גם לוקח את XEON W3175X, בעל 28 הליבות המפלצתי. יש כאן מיטוב ביצועים של 40% מעבר לסטוק.

ולמי שדאג לצריכת חשמל, ההספק של כל מעבד הוא 130 וואט, אמנם בפועל זה יותר אבל ככה זה גם עם כרטיסי מסך, וכפי שניתן לראות, השתמשתי במארז טאוור סטנדרטי שתומך בלוחות אם SSI-EEB, והוא אינו תופס הרבה מקום.

פורסם

סבבה תהנה...רק תדאג לכרטיס מסך חזק! כי למעבדי XEXON אין תמיכה ב-Quick Sync  כמו בסדרת CORE.

פורסם
  • מחבר

יש לי 1080 SC SLI, (שניהם ב- PCIE 3   X16),

אבל לא מבין את הקשר ל-QUICK SYNC

פורסם

סרטון ישן של לינוס מסביר מעולה מה זה QS

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי זה גם ככה קיבל אופטימיזציה רק ב- BROADWELL ולא קיים במעבדים ללא ליבה גרפית ממילא

פורסם

לכל הדור האחרוו ולפניו יש ליבות גרפיות בסדרת CORE i5,i7,i9.

בכל מקרה לא הבנתי למה אתה צריך מחשב בתצורת שרת לבית, במיוחד לגיימינג?

מציע לך למכור אותו לאיזה סטודיו לתלת 3D, לפני שיהיה מאוחר מידי.

פורסם
  • מחבר

איזה למכור, זה המחשב הראשי שלי לעשר + השנים הקרובות, המטרה למנוע את הצורך בשדרוג, אני גם אקנה לוח אם זהה כספייר לכל מקרה.

פורסם

מה אתה מריץ עליו, שרתי ענן (VPS) ?

פורסם
ציטוט של ae bd

איזה למכור, זה המחשב הראשי שלי לעשר + השנים הקרובות, המטרה למנוע את הצורך בשדרוג, אני גם אקנה לוח אם זהה כספייר לכל מקרה.

חחח...:D הרגת אותי...

אתה נשמע כאילו אתה נוסע לאי בודד...

לפחות יש באוקיינוס סיבים אופטיים להתחבר לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

ציטוט של Jabberwock

מה אתה מריץ עליו, שרתי ענן (VPS) ?

כל דבר שבא לי או צריך להריץ, אני משתמש מתקדם, מה מריצים מי שקונה רייזן 3950X או THREADRIPPER  עם 32 ליבות שמתקרבים בביצועים גם כן?

פורסם
ציטוט של ae bd

כל דבר שבא לי או צריך להריץ, אני משתמש מתקדם, מה מריצים מי שקונה רייזן 3950X או THREADRIPPER  עם 32 ליבות שמתקרבים בביצועים גם כן?

נשמע כאילו אתה מתגונן. נשאלת שאלה ישירה ועניינית, ולא ענית עליה. מה אתה מריץ\עובד על המחשב בדרך כלל?

פורסם
  • מחבר

או קי, אז ככה, אני עובד הרבה עם קבצים גדולים, כיווץ\חילוץ, מכונות וירטואליות, משחקי DX12 שמנצלים את כל הליבות, לכידת וידאו ממשחקים 4K, ריבוי משימות, מנצל את שמונת ערוצי הזכרון עם -100GB לשניה, שיפור זמני טעינת משחקים ע"י קאש לראם, שלא לדבר על בנצ'מרקים להנאתי האישית, פרסום סרטוני YOUTUBE בנושא המעבדים, ועוד ועוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים