פורסם 2019 באוגוסט 26 שנים מחבר הציעו לי להשקיע עוד טיפה כסף וכבר לקחת i7 ו-16GB השאלה האם אני צריך את זה? האם יש באמת הבדל בין i7 ל-i5 ששווה להשקיע עוד כסף למחשב שמיועד למחשבים ותוכנה(יג)?
פורסם 2019 באוגוסט 26 שנים ציטוט של matan2411 האם יש באמת הבדל בין i7 ל-i5 ששווה להשקיע עוד כסף למחשב שמיועד למחשבים ותוכנה(יג)? בין i5-8265U ל-i7-8565u ? לא שווה את תוספת הכסף. זה אותו מעבד רק ש-"שיחררו" את הטורבו בוסט לליבה בודדת. -לא יותר מגימיק.
פורסם 2019 באוגוסט 26 שנים כפי שנאמר לעיל, אין הבדל ממשי בפועל בין המעבדים ( מעבדי ה - U ). וזו המנטרה שאני אומר לאורך כל הדיון הזה, אבל אתה, מתן, מקשיב לכולם חוץ ממני. אם תקנה נייד כמו E490 , תוכל לשדרג זיכרון בגרושים לעומת מחיר שתשלם בקניית נייד עם 16 גיגה.
פורסם 2019 באוגוסט 106 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 Asus VivoBook פופולרי - אולי. מוצלח - לא כל כך. למה לא כל כך מוצלח ?
פורסם 2019 באוגוסט 176 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 מלא מעט סיבות. ניתנו לך אופציות עדיפות בהרבה. תוכל לתת כמה ?
פורסם 2019 באוגוסט 186 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 היות ולא אהבת את ה"סנטר" של E490, קח את ה - Dell 5481. לא מצאתי הרבה חוות דעת עליו אז אני לא אלך עליו. תוכל להגיד לי בבקשה מה לא טוב בAsus vivobook ?
פורסם 2019 באוגוסט 186 שנים בעיקר איכות השירות של אסוס ( לעומת אלה של ibm ו -dell ). ספציפית לדגם - זו הסדרה העממית יותר - בניה פחות איכותית לעומת סדרת ה - zenbook , דבר שמתבטא בסופו של דבר כמה ואיך הנייד מתפקד לאורך זמן. בקיצור, לא משהו לריצות ארוכות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.