עבור לתוכן

המשתלם מכולם: מעבד שש ליבות מ-AMD בפחות מ-550 שקלים

Featured Replies

פורסם

מחפשים את מלך העלות-תועלת של עולם המעבדים השולחניים? רוצו לאמאזון לקטוף את הדיל הזה לפני שהוא ייעלם

לכתבה

פורסם

סופר-דופר משתלם! מי שחושב לקנות מעבד המחירים האלו הופכים כל סדרה אחרת, גם של אינטל וגם את זן 3 של AMD עצמה למיותרים לגמרי.

פורסם

" שככל הנראה יספק מענה הולם לרוב המוחלט של המשתמשים הביתיים גם ביישומי גיימינג וגם ביישומי עיבוד ויצירה מקצועניים " - תחליט, יונתן - ביתי או מקצועי. אולי ביתי כן, מקצועי - עבר זמנו. לא מבין את כל הסנטימנטים לחומרה ישנה. עדיין אנשים סוגדים גם ל - 1200 כאילו היה איזה אבן דרך טכנולוגי בתולדות המעבדים . יאללה, היו וטוב שהיו. רייזן 3 - וכל השאר , סתם שודדים !

פורסם
ציטוט של napoleon45

לא מבין את כל הסנטימנטים לחומרה ישנה.

היא אולי "ישנה" אבל השיפור ביחס אליה לא משמעותי במיוחד לאור המחיר הנמוך של הדור היוצא.

שם המשחק הוא ביצועים ביחס לכסף ואם בשביל לחסוך 10-15% בביצועים אתה משלם 30-40% פחות זו עסקה ממש משתלמת.

אני לא מבין את מי שאומר לקנות רק את החדש ושכל מה שהיה עד עכשיו בטל. ממש לא נכון ולא ענייני.
נשמע שיש רצון לדחוף למוצר ספציפי בלי לבדוק אם הוא באמת הכי מתאים.
אין כל הצדקה כספית לשדרג מ-2700X ל-3700X. אבל אולי זה נותן הרגשת ה"חדש" או בכלל בא במטרה לתמוך בחברה\מוצר שהושק וממש "עפים" עליו.
אם אין הצדקה לשדרג זו אומר שהמוצר מהדור הקודם עדין בהחלט רלוונטי.

פורסם

מה הקשר ?

אני מדבר על תפוחים ואתה על בטטות.

 

אני מדבר על מי שקונה מחשב חדש.

איפה דיברתי על שידרוג ?

תיצמד לנאמר, לא להרהורי ליבך ....   :nixweiss:

פורסם

אני נצמד לנאמר.
זו רק דוגמה ללמה דור קודם עדין רלוונטי גם למי שקונה חדש.  מאחר ואין שיפור מהותי אז אין טעם לשדרג לעומת ההשקעה הכספית הנדרשת. זה תקף גם למי שזה המקצוע שלו וגם למי שזה תחביב בלבד. מכאן גם אם קונים חדש דנדש בהחלט יש מקום לשקול דור קודם כשהוא במבצע כה נדיב.
במחיר הנוכחי זו ההצעה הכי משתלמת גם אם יש משהו יותר מהיר וחדש באזור. ככה פשוט.

פורסם

בסדר.

אתה צודק.

אבל אני יותר ....   :D

פורסם

לא יאמן איך נחטף!!! בסוף רכשתי בארץ 516 בארץ לאומת 484 אמזון (כולל משלוח ומיסים) (2400G)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים