פורסם 2002 באפריל 823 שנים איפה אני יכול למצוא לדים בצבעים שונים ובגדלים שונים?כאלה שיתאימו למתחים שבמחשב כמובן
פורסם 2002 באפריל 923 שנים את ה"פשוטים" (בצבעים אדום,ירוק,צהוב) אתה יכול להשיג בכל חנות אלקטרוניקה שמכבדת את עצמה . לדים כאלו אמורים לעלות 70 אגורות בערך .. את היקרים יותר (שקופים,כחולים) אתה משיג באותן חנויות, אבל שים לב שהם ממש יקרים .... בערך 10 שקל לאחד.....
פורסם 2002 באפריל 923 שנים מחבר מצאתי בחנות אלקטרוניקה לדים צהובים, ירוקים, אדומים ואפילו bi-color, אבל כחולים עוד לא מצאתי.אני רוצה להחליף את הלדים במארז אבל אני לא רוצה שכולם יהיו באותו צבע (כחול), אז איזה צבע הולך יפה עם כחול?
פורסם 2002 באפריל 923 שנים תשים לב שכמובן בשביל שתוכל לחבר למתח של המחשב תצטרך נגד/ים (תלוי בשימוש...)
פורסם 2002 באפריל 923 שנים זה דיי תלוי במארז עצמו ובכמו הזרמת הזרם . הלדים יכולים לעבוד שנים בלי נגד ובלי כלום, ויום אחד בלי התרעה פשוט להשרף.כדי להגיע לרמת בהירות טובה עם הלדים, הייתי ממליץ לך לבדוק מתח וזרם ואז לחשב את ערך הנגד.
פורסם 2002 באפריל 923 שנים כאלה עולים המון, כ-25-30 שקל כולל נגדים... אבל הם מדהימים...אני מתכוון לאילו...
פורסם 2002 באפריל 923 שנים ברדיו שייק יש את אותו לד כמו בקישור מההוגעה למעלה ולפי מה שאני זוכר הוא עולה 15 שקל...
פורסם 2002 באפריל 923 שנים ברדיו שק נגמרו כל האולטרה ברייטעל איזה סניף אתה מדבר?או שהם פשוט לא מייבאים אותם יותר? ואם כן איך אתה יודע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.