עבור לתוכן

איך צורבים DVD?

Featured Replies

פורסם

יש לי סרט DVD שאני רוצה לגבות והעברתי אותו להארד דיסק עם SMART RIPPER (יש לי צורב DVD ואין לי עוד כונן DVD),איך אני צורב את כל קבצי ה-VOB (וגם קובץ IFO אחד)?

יש לי נרו.

פורסם

יש לי סרט DVD שאני רוצה לגבות והעברתי אותו להארד דיסק עם SMART RIPPER (יש לי צורב DVD ואין לי עוד כונן DVD),איך אני צורב את כל קבצי ה-VOB (וגם קובץ IFO אחד)?

יש לי נרו.

אם זה DVD 5 (קשה להאמין) אז פשוט תכנס בנירו למוד של DVD הוא יציג קומפילציה חדשה ובה שני פולדרים. AUDIO TS ו-VIDEO TS. תעתיק את כל הקבצים ל VIDEO TS. תכנס לתווית של ה ISO בטל JOLIET, בטל RELAX IO RESTRICTIONS וצרוב.

אם זה DVD 9 תוריד תוכנה בשם DVD SHRINK ותקרא את המדריך הבא:

www.digitalfaq.com/dvdcopy/shrink/dvdshrink.htm

במקרה זה התוכנה תצטרך לכווץ את הסרט. כדאי לעבור ל AUTHORING MODE ולהשאיר רק את הסרט+פסקול אחד+ תרגומים כי אז התוכנה לא תצטרך לכווץ הרבה אם בכלל. הDVDSHRINK יודע גם לצוב בסוף את הסרט בעזרת נירו.

אם אתה רואה שלמרות הכל אתה צריך לכווץ יותר מדי (נניח מעבר ל 80-85% וזה כבר תלוי בצורב שלך ובאיכות המרקורית של הסרט) כי הסרט מאוד ארוך אז אתה יכול לחלק אותו   ב DVDSHRINK לשני חלקים (בעזרת בחירת פרקים) או להשתמש בתוכנה אחרת הנקראת DVD FAB.

תמיד כדאי לפתוח קודם כל בעזרת DVDSHRINK ולראות מה גודל הסרט ומה כלול בפנים.

לגבי SMART RIPPER - יש תוכנה נוספת מאוד מקובלת ונוחה המאפשרת גם צריבה מיידית במקרה של DVD5 הנקראת  DVD DECRYPTER מומלץ!

כל התוכנות חינמיות ומאוד פשוטות ונותנות תוצאות טובות.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

עבדתי לפי המדריך

אבל אני לא מצליך לצורב

יותר נכון שאני בודק הוא לא מזה כלום

למה אני לא מצליך לצורב !!!!!

חייב עזרה !!!

פורסם

מה בדיוק הוא אומר? (ואם יורשה לשאול, מי?)

פורסם

שלום לכולם

עבדתי לפי המדריך

אבל אני לא מצליך לצורב

יותר נכון שאני בודק הוא לא מזה כלום

למה אני לא מצליך לצורב  !!!!!

חייב עזרה !!!

אולי תפרט בדיוק מה עשית?

עם איזה תוכנות?

במה בדיוק נתקעת

ומה התקלה או מה זה כותב לך?

אגב לא נראה לי שזה בסדר להתערב בת'רד של אנשים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים