עבור לתוכן

9800XT cooling + 11pix + update

Featured Replies

פורסם

אוו סוף סוף הגיע!!

אחרי צפיה רבה זה הגיע אלך מזל טוב!!!

יאלה הגיע הזמן לVMOD והכל הלוואי תגיע לOC לליבה יותר מימני אני מאכל לך בהצלחה...(בלי וימוד הכרטיס שלי הגיע ל 485 לליבה יציב...)

• תגובות 54
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

סחטיין על ההשקעה!

למרות שאותי קצת אכזב העניין עם זכרונות 400mhz בכרטיסים האלה - אין כ"כ מקום לשיפור מה365 שהוא מגיע, אבל שמעתי על תוצאות לא רעות בכלל לליבה ואני מניח שזאת המטרה כאן. אתה משתמש בpsu נפרד או בראשי? כמה W? של מי? (הpsu כמובן - לא הtec...)

PSU ראשי antec 550W TR

מחזיק גם מערכת בכ60% OC.

פורסם

נראה באמת משהו רציני כול הכבוד על ההשקעה תגיד הסינקים לזיכרונות מאיםה הבאת אותם כמה עלו כולל משלוח וכו'

פורסם

ראיתי את הסינקים לזיכרונות ב"פרוזן סיפייו"

www.frozencpu.com

פורסם

THE BYTER, המפורסם!  ;)

מה נשמע אח שלו? אני לא יודע אם אתה עדיין זוכר אותי אבל בטח TSD ספר לך משהו... :P

באמת סחטין על ה SWIFTECH, אבל הייתי מאוד רוצה לראות אחד הבלוקים שלך במקום הזה של SWIFTECH, ביחד עם ה TEC. גם ה TWEAKMONSTER האלה נחמדים  ;D

בכל מקרה, מזל טוב ובחיאת מה עם הבלוקים החדשים?! יש מצב לראות משהו בקרוב??  ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :D

בקשר לבלוקים **באמת** שאני רוצה להוציא קו חדש של מוצרים אבל אין זמן (בלאט) אני כרגע בקשר עם חברה שעוסקת בציוד רפואי, הם פנו אלי שאני אספק להם פתרון קרור למערכת שלהם...אז כרגע יש עוד פחות זמן...

אני אשמח לקבל כל פניה לעזרה בפיתוח ויצור המערכת הבאה.

ושיהיה לכם יום קריר

פורסם

ממתי בכרטיסי רדאון יש את החתיכת ברזל איםה שמביריגים היא לשני סלוטים?? חשבתי שזה רק בגיפורס 5800\5900  :o

מצטרף לשאלה ומוסיף ח"ח על הקירור ושלא ישרף לעולם! (עצה כדי שזה לא ישרף: להרכיב את הפלטייה בכוון הנכון)

פורסם
  • מחבר

ככה הכרטיס הגיע.

פורסם

BYTER, שלחתי לך בפרטי! ;)

פורסם

ידעתי שללא VMOD תגיע ל 480 אמרתי לך :)

אחלה OC!!

פורסם

מה התוצאת STOCK של radeon 9800XT?

פורסם

תן לי לעזאזל סיבה אחת לעשות ל 9800XT אובר !?!?!?!?! :'(

ועוד מודים למתחים אני בכלל בוכה פה.....

כמה אמפר צריך הTEC (לפי החישוב של 6.6A ) ומאיפה קנית אותו כי אני חושב לעבור לקירור כזה למעבד

פורסם

אחלה קירור איכותי ביותר. ;D אני מחכה לתוצאות

פורסם

אליאור תיזהר רק לא להמיס את הלוח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים