עבור לתוכן

ייעוץ חומרה

Featured Replies

פורסם

אהלן,

התעייצות חומרה קלה.

אני עובד עם אפטר אפקטס של אדובי, ומשיחה עם חברים עלה הרעיון להתקין את וינדוס ואת התוכנות של אדובי על הכונן M.2 שלי.

המפרט של המחשב שלי הוא:

Motherbord: Gigabyte GA-Z170

GPU: GTX 1080Ti

64Gb RAm DDR4

CPU: i7 6700 3.4Ghz

כונן M.2 - 760p של אינטל - 1 טרה.

2 כונני SSD, וכונן HDD אחד לאיחסון..

השאלה הנשאלת היא, האם אשיג תוצאות טובות יותר מהמחשב ובעבודה על אפטר, אם אתקין את התוכנות של אדובי ואת מערכת ההפעלה על ה-M.2. (ואם כן, האם לנתב את ה-cache ל-ssd או ל-M.2)

או לחילופין - להתקין את מערכת ההפעלה ותוכנות אדובי על SSD, ואילו את ה-cache או את קבצי הפרוייקט לאחסן על ה-M.2.

תודה לעוזרים. 

פורסם
ציטוט של Yaniv Mishani

להתקין את מערכת ההפעלה ותוכנות אדובי על SSD, ואילו את ה-cache או את קבצי הפרוייקט לאחסן על ה-M.2

^^^^^

תעשה את המודגש !

פורסם
  • מחבר
ציטוט של napoleon45

^^^^^

תעשה את המודגש !

עם 64 גיגה ראם לא צריך שום cache.

היי, קודם כל תודה

אשמח לשמוע למה.. כרגע זה באמת ככה וזה עובד לא רע - אבל אשמח להבין למה לא עדיף לשים את וינדוס ואת התוכנות על ה-M.2.

לגבי כך שאתה אומר שלא צריך שום cache - אפטר תמיד רושמת קבצי cache וקוראת מהם לשים ניגון מהיר יותר ב real time.

אז לא ממש הבנתי את הכוונה לא צריך שום cache.

פורסם

באיזו רזולוציה אתה עורך ?

פורסם
  • מחבר

עובד בעיקר על FullHd - 1920*1080

לעיתים גם על 4K או 2K.

*עובד על אפטר אפקטס פחות בעריכת וידאו.

פורסם

אוקיי.

פורסם

מערכת ההפעלה, התוכנות, הקש (ואם יש מספיק מקום גם הקבצים שאתה כרגע עובד עליהם) צריכים להיות על הכונן המהיר ביותר (קרי הM.2) לקבלת הביצועים הטובים ביותר.

פורסם
ציטוט של yotam

מערכת ההפעלה, התוכנות, הקש (ואם יש מספיק מקום גם הקבצים שאתה כרגע עובד עליהם) צריכים להיות על הכונן המהיר ביותר (קרי הM.2) לקבלת הביצועים הטובים ביותר.

לא נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים