פורסם 2019 ביוני 166 שנים שלום, volume c ה system disk אצלי מלא, צבוע אדום ב properties, מוציא אזהרה: c running out of space ועלי להרחיב את שטח ה volume שלו. ב disk mangement בתפריט מקש ימין על c אני מקבל: extend אך שוד ושבר ! האפשרות extend עמומה ולא ניתן להפעילה !!! אם כך, איך אני מגדיל את שטח volume c ? תודה
פורסם 2019 ביוני 166 שנים תקנה כונן יותר גדול ו.... או תשים אותו במקום הקיים C. או תפנה אליו את החומר הלא הכרחי, וכך תפנה מקום ב - C.
פורסם 2019 ביוני 166 שנים ניהול דיסקים לא מספיק מתוחכם בשביל זה. התקן MiniTool Partition Wizard Free !
פורסם 2019 ביוני 266 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock ניהול דיסקים לא מספיק מתוחכם בשביל זה. התקן MiniTool Partition Wizard Free ! תודה. הצעת המגיב שמתחתיך לעשות גיבוי חשובה ואחר שאעשה גיבוי אוכל למחוק את תוכן המחיצות הקיימות ולבצע שינויים ב partitions באמצעות win10 כך אני מקווה. ולא, אשתמש בהמלצתך. תודה !
פורסם 2019 ביוני 266 שנים מחבר ציטוט של Gimel חשוב מאד לעשות גיבוי לפני שעושים שינוי בגודל המחיצות. בהחלט ! אני שקוע כעת במלאכת הגיבוי שתאפשר לי למחוק את תוכן המחיצה d ובכך לאפשר לי בקלות, כך אני מקווה, להעביר נתחים ממנה ל c באמצעות win10.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.