פורסם 2019 ביוני 146 שנים לא יודע איך סגרתי אותו , לא ראיתי את התוכן שלו כשסגרתי אותו (היו לי מספר קבצי אקסל ) חלק שמורים וחלק סגרתי כי לא הייתי צריך היו ריקים ואז גיליתי סגרתי את כל האקסלים אבל אני בטוח שאם הייתי רואה את התוכן שלו לא הייתי סוגר. ועכשיו הוא לא מופיע ב"שחזור חוברות שלא נשמרו " הוא לא מופיע כשאני סורק עם Excel Recovery™ 2.6 אשמח לעזרה?
פורסם 2019 ביוני 146 שנים מחבר עם תוכנה אחרת שחזרתי גרסא קודמת שלו שהיא עובדת תקין אבל אותו קובץ של היום מופיע שם אבל מעלה את השגיאה: מה בעצם הבעיה. אגב שום דבר לא נשמר(אף קובץ) ב"שחזור חוברות שלא נשמרו" גם בוורד נערך 2019 ביוני 146 שנים על-ידי SSD
פורסם 2019 ביוני 156 שנים אולי תוריד את ה - $ שבסוף שם הקובץ. למרות שההודעה יכולה להתייחס לאלף בעיות.
פורסם 2019 ביוני 176 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 אולי תוריד את ה - $ שבסוף שם הקובץ. למרות שההודעה יכולה להתייחס לאלף בעיות. ה$ נמצא בשם הקובץ ולא בסוג הקובץ כמו שמופיע בשגיאה בתמונה . תודה על הניסיון לעזור.
פורסם 2019 ביוני 176 שנים חחחח ממש עזרתי ..... אכן, לצערי זה מסתכם בניסיון לעזור. אין לי כרגע לפחות, שום רעיון נוסף. מצטער.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.