עבור לתוכן

העברת סרט מההארד דיסק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם איך אני מעביר (מעתיק) סרט מההארד דיסק לתוך דיסק כדי שאוכל לראות אותו במערכת קולנוע הביתית שלי?

יש לי צורב אבל אין לי תוכנת צריבה כמו נרו לדוגמא. תודה :D

פורסם

יש לך צורב CD או צורב DVD?

באיזה פורמט הסרט?

תקנה תוכנת צריבה

פורסם

אז כדאי שתשיג תוכנה אחת כמו נרו,

אתה צריך להפוך את הסרט ל vcd לפני הצריבה,אני בטוח שהסבירו את זה לפני אז תעשה חיפוש כי אני ממש לא יודע ואף פעם לא עשיתי vcd...

פורסם
www.doom9.org יש שם את כל המדריכים לסרטים
פורסם
  • מחבר

טוב חברים התקנתי את נרו גירסא 6 עכשיו איך אני צורב איתה את הסרט?

הבנתי שאני צריך להעביר אותו לפורמט vcd איך עושים זאת? תודה. :D

פורסם

טוב חברים התקנתי את נרו גירסא 6 עכשיו איך אני צורב איתה את הסרט?

הבנתי שאני צריך להעביר אותו לפורמט vcd איך עושים זאת? תודה. :D

תשתמש בנירו רק בסוף התהליך ה ENCODER של הנירו לא ממש מלבב.

התכנה בשבילך היא DVD2SVCD. אם תעבוד איתה נכון (לא ממש קשה) אז היא תעשה בשבילך את כל העבודה כולל אם תרצה להוסיף תרגום). ניתן להוריד אותה ב www.dvd2svcd.org. שם גם יש הפניה להרבה מאוד מדריכים שיסבירו לך בפירוט איך לעשות זאת. זו תוכנה חינמית שבאה עם חבילת תוכנות חינמיות שהיא משתמשת בהם. בעזרתה תוכל להפוך סרט DVD או AVI  לסרט מסוג  MPG (שזה הפורמט של VCD ו SVCD) או אפילו לקובץ אימג. את שני סוגי הקבצים (MPG ו אימג) ניתן לצרוב בעזרת נירו. עדיף להפוך קודם ל MPG כי אז אתה יכול לראות את התוצאה בקלות במחשב (אבל לא עם המדיה פלייר כי יש לו בעיות סינכרון בקבצי MPG). בנוסף, כאשר תעביר אותו לנירו, הנירו יבדוק אם הוא קודד כמו שצריך ב DVD2SVCD (לפי הפורמט הסטנדרטי - זה יחסוך לך הרבה בעיות). אם הוא לא קודד לפי הפורמט הסטנדרטי סימן שההגדרות ב DVD2SVCD לא היו טובות ועליך לשנות אותן.

תצטרך גם תוכנת קידוד שנקראת TMPG ENCODER (יש וורסיה חינמית) זה המקודד הטוב ביותר ל PAL. ה DVD2SVCD משתמשת גם ב TMPG.

לפני שאתה מתחיל תבדוק איזה פורמט ה DVD  שלך קורא. הוא בטח קורא VCD ואולי גם SVCD. אם הוא קורא SVCD אז זה פורמט טוב יותר ותשתמש בו כי תראה יותר טוב את הסרט על הטלוויזיה.

בהצלחה!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים