פורסם 2004 במאי 3021 שנים מישהו מכיר מוצר משלב את 2 המוצרים הנ"ל ? כלומר, Disk On Key שיכול לשמש גם כ Tape Recorder - כאשר את ההקלטות שאבצע הוא ישמור ע"ג הדיסק כמובן. אם קיים - אשמח לפרטים, אם לא קיים, ארשה לכם לפתח את המוצר, תמורת תמלוגי עושק
פורסם 2004 במאי 3121 שנים כל הרעיון של Disk on key זה שהוא קטן ואפשר לשים אותו על מחזיק מפתחותTape recorder בדרך כלל הרבה יותר גדולמה בדיוק אתה רוצה?
פורסם 2004 במאי 3121 שנים מחבר אני רוצה מכשיר שישלב את שניהם, ויהיה קטן וקומפקטי.יש היום טייפ מנהלים קטן (אפילו מאוד)יש Disk On Key קטןאני מחפש מכשיר שישלב את שניהם, הבנתי שקיים, לא מצאתי.
פורסם 2004 במאי 3121 שנים אני רוצה מכשיר שישלב את שניהם, ויהיה קטן וקומפקטי.יש היום טייפ מנהלים קטן (אפילו מאוד)יש Disk On Key קטןאני מחפש מכשיר שישלב את שניהם, הבנתי שקיים, לא מצאתי.לא ראיתי בארץ מוצרים שהם רק DISK ON KEY+הקלטה אבל יש מוצרים משולבים שיש בהם נגן MP3 והם גם מקליטים... יש כבר כמה כאלה (A-DATA) למשל שמקבלים כרטיסי פלאש מסוג SD/MMC ואז אתה לא מוגבל רק לזיכרון הפנימי שלהם (128 מגה למשל) אלא יכול להוסיף עוד.
פורסם 2004 במאי 3121 שנים אתה מחפש מכשיר לגיבוי באמצעות קסטות (מיוחדות) או מכשיר disk on key שיכול להקליט קול?לא ברור מה אתה רוצה
פורסם 2004 במאי 3121 שנים מחבר Holy איך הצלחת לא להבין :-)בצורה הפשוטה ביותר : DISK ON KEY בדיוק כפי שאתה מכיר כיום, פיסת זכרון שאפשר לשמור עליה מידע ולהעביר בין התקנים.ופשוט שיהיה עליה כפתור RECORD שיקליט אותי מדבר (ועוד כמה כפתורי עזר כמובן :-))
פורסם 2004 ביוני 321 שנים אסור להקפיץ תראדים לפי חוקי הפורוםאני מציע לך לקרוא אותםבגלל שזה משהו שחוזר אצלך יותר מידי אני נועל את התראדננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.