פורסם 2019 במאי 36 שנים המשחק הבלעדי החדש מבית סוני עבור PlayStation 4 נראה לא רע בכלל - אך כולל יותר מדי משימות ומטלות שחוזרות על עצמן ואינן מאפשרות לו למצות את הפוטנציאללכתבה
פורסם 2019 במאי 36 שנים אל תתרגשו. זה מאד דומה למה שקרה עם הבקורות של MAFIA3 הרי כבר ראו את המשחקיות ואת כל המנוע, אז מה יש להם להתאכזב? תראו שבסוף הוא יתאזן על ציון 85
פורסם 2019 במאי 36 שנים אם הגיבור הראשי היה גיבורה זה היה מקבל 85+, פשוט עצוב כל הפוליטיקת זהויות שנכנסה למשחקי מחשב\סרטים
פורסם 2019 במאי 46 שנים שיחקתי במשחק על הפרו, ולמשחק באמת יש נפילות FPS קשות, מעבר לזה אין בו שום דבר מיוחד עוד משחק גוף שלישי התגנבות, פעולה+זומבים. ציון שלי 7/10.
פורסם 2019 במאי 46 שנים שיחקתי את המשחק קניתי אותו שבוע אחרי שהוא יצא וכמו שכתוב הוא בשום אופן לא משחק גרוע . אבל אפשר הרבה הרבה אבל ממש הרבה יותר לממש את הפוטנציאל שיש בעולם הפתוח הזה כל-כך ענק ומלא פינות ומכשולים שהיה אפשר להוסיף מלא מלא דברים במקום משימות צד שחוזרות על עצמן. לצד הסיפור המקורי ודיאלוגים ארוכים ומאוד מיותרים לגמרי. ששחקתי בעצמי היו קטעים של שדיקון השחקן הראשי במשחק היה נזכר בזיכרון(אני לא מפרט יותר מידי בשביל לא לספויילר לאנשים שלא שיחקו)הייתי צריך לשחק את דיקון בזיכרון שלו ופשוט נסחף לדיאולוגים ארוכים והליכה מיותרת ומוצא את עצמי עוד שניה נרדם על הכורסא חחח.. לקיצור אחלה משחק לא לצפות מימנו ליותר מידי (חובבי עולם פתוח חובה לשחק ולתת דעה :)
פורסם 2019 במאי 46 שנים ציטוט של אורח בן את-שלומי-אלי- הייתי צריך לשחק את דיקון בזיכרון שלו ופשוט נסחף לדיאולוגים ארוכים והליכה מיותרת. זאת בדיוק הסיבה שהתעייפתי מכל האקסקלוסיביים של סוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.