עבור לתוכן

סוף העולם לא עומד בציפיות: Days Gone מאכזב בביקורות

Featured Replies

פורסם

המשחק הבלעדי החדש מבית סוני עבור PlayStation 4 נראה לא רע בכלל - אך כולל יותר מדי משימות ומטלות שחוזרות על עצמן ואינן מאפשרות לו למצות את הפוטנציאל

לכתבה

פורסם

אל תתרגשו. זה מאד דומה למה שקרה עם הבקורות של MAFIA3 הרי כבר ראו את המשחקיות ואת כל המנוע, אז מה יש להם להתאכזב? תראו שבסוף הוא יתאזן על ציון 85

פורסם

אם הגיבור הראשי היה גיבורה זה היה מקבל 85+, פשוט עצוב כל הפוליטיקת זהויות שנכנסה למשחקי מחשב\סרטים

פורסם

שיחקתי במשחק על הפרו, ולמשחק באמת יש נפילות FPS קשות, מעבר לזה אין בו שום דבר מיוחד עוד

משחק גוף שלישי התגנבות, פעולה+זומבים.

ציון שלי 7/10.

פורסם

שיחקתי את המשחק קניתי אותו שבוע אחרי שהוא יצא וכמו שכתוב הוא בשום אופן לא משחק גרוע . אבל אפשר הרבה הרבה אבל ממש הרבה יותר לממש את הפוטנציאל שיש בעולם הפתוח הזה כל-כך ענק ומלא פינות ומכשולים שהיה אפשר להוסיף מלא מלא דברים במקום משימות צד שחוזרות על עצמן. לצד הסיפור המקורי ודיאלוגים ארוכים ומאוד מיותרים לגמרי. ששחקתי בעצמי היו קטעים של שדיקון השחקן הראשי במשחק היה נזכר בזיכרון(אני לא מפרט יותר מידי בשביל לא לספויילר לאנשים שלא שיחקו)הייתי צריך לשחק את דיקון בזיכרון שלו ופשוט נסחף לדיאולוגים ארוכים והליכה מיותרת ומוצא את עצמי עוד שניה נרדם על הכורסא חחח.. לקיצור אחלה משחק לא לצפות מימנו ליותר מידי (חובבי עולם פתוח חובה לשחק ולתת דעה :)

פורסם
ציטוט של אורח בן את-שלומי-אלי-

הייתי צריך לשחק את דיקון בזיכרון שלו ופשוט נסחף לדיאולוגים ארוכים והליכה מיותרת.

זאת בדיוק הסיבה שהתעייפתי מכל האקסקלוסיביים של סוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים