עבור לתוכן

עזרה בקניית רמקולים ורסיבר

Featured Replies

פורסם

אמרתי לך ואני אומר לך שוב, אתה לא יכול לבחור רמקולים בלי ששמעת אותם...

• תגובות 64
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים הגעתי להחלטה תגידו לי מה אתם חושבים:

אם הגעת להחלטה, מזה משנה מה אנחנו חושבים?

אם עדיין משנה לך מה אני למשל חושב אז אומר אמת - לא הייתי נוגע עם מקל. אבל זה רק אני... אולי אתה כן תאהב את הצליל שהשילוב הזה מפיק. אישית ב-3000 ש"ח הייתי רוכש מגבר סטריאו (משולב) יד שנייה, ורמקולי מדף טובים גם כן מיד-שניה. לדוגמא: NAD C320 ו-System Audio SA205 נסגרים ב-3K יד-שניה. מיותר לציין כמה הסט-אפ הזה ישמע טוב יותר בביצועי סטיראו (מוזיקה) מהסט-אפ ההוא.

פורסם
  • מחבר

אם הגעת להחלטה, מזה משנה מה אנחנו חושבים?

קשר?! אמרתי שהגעתי להחלטה ורציתי לדעת אם היא טובה.. וואי מה הולך בפורום הזה באלוהים!

בכל מקרה, אמא שלי תעדיף לקנות לי מערכת ב-6000 ש"ח מאשר לקנות לי ביד שנייה אז רדו מהעניין...

ודרך אגב, מה רע במה שבחרתי? אני יודע הרסיבר לא שיא הטכנולוגיה אבל בכל זאת אני בטוח שהוא יהיה בסדר.. ומה לעזאזל רע ברמקולים?!

פורסם
קשר?! אמרתי שהגעתי להחלטה ורציתי לדעת אם היא טובה.. וואי מה הולך בפורום הזה באלוהים!

מה שהולך זה שאתה לא יודע להתבטא. אמרת שהחלטת על משהו, נכון? זה אומר שאתה סגור על משהו - אם כך לך על זה. אין טעם שנגיד לך מה אנחנו חושבים.

בכל מקרה, אמא שלי תעדיף לקנות לי מערכת ב-6000 ש"ח מאשר לקנות לי ביד שנייה אז רדו מהעניין...

כל כך צפוי שזה חבל.

ודרך אגב, מה רע במה שבחרתי? אני יודע הרסיבר לא שיא הטכנולוגיה אבל בכל זאת אני בטוח שהוא יהיה בסדר.. ומה לעזאזל רע ברמקולים?!

אתה לא מישהו הולך לבדוק בציציות מה הוא קונה, נכון? אין לך כוח להתחיל להסתובב, להשוות, לשמוע, להחליף, להתרוצץ וכו'. אתה סה"כ ילד מתבגר שקונה את המערכת הראשונה שלו כדי להרשים בווליום את החבר'ה. אם אני אכן צודק וזה המצב לך על הקומבו שציינת. אני לכל אורך הת'ראד הזה סה"כ הבעתי את דעותיי שלי.

פורסם

לפותח התרד - חבל על הזמן שלך ושל כולנו. אתה מבולבל מאוד ואני מבין אותך כי אתה רוצה לקנות מערכת בתקציב שהוא די בעייתי

ואתה מצפה לקבל משהו שאי אפשר לקבל במחירים כאלה. העצה שלי ( ושל אחרים פה.. ) פשוטה - תקפוץ לחנות שמכבדת את עצמה

שב שם שעה שעתיים תביא דיסקים שאתה אוהב ותתרשם. האוזן שלך אולי תאהב דברים שאנחנו לא חשבנו עליהם. פשוט לך ותשמע !

אתה מחפש מערכת למוזיקה - זה אומר שאתה צריך לקנות מגבר סטיראו 2 ערוצים ו 2 רמקולים ( רצוי מדפיים)

במקומך עם תקציב שכזה הייתי קונה את המקולים האלה : http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-800&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=9&aff=zap

עוד אופצייה במחיר דומה יש את ה B&W DM303. יחסית למחיר הם בסדר.

לגבי מגבר כל עוד אתה קונה 2 רמקולים ואתה תשמע מוזיקה בשביל מה לקנות רסיבר קולנוע ביתי ?! המחירים מפתים אותך אבל זה

בגלל שהם מאוד ירודים באיכותם וגם אלה שעולים פי 3 מהתקציב שלך לא נשמעים כמו מגבר 2 ערוצים שעולה 2000 שקל.

יש לך אופצייה לקנות מגבר סטיראו יד שנייה במחיר של 1500 שקל . יש דברים מצויינים ! כדאי לבדוק.

אם לא אז תלך על משהו כזה : http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=PM-4200&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=95&aff=zap

אני נתתי דוגמאות. יש עוד לא מעט דברים טובים שאולי יותר כדאיים ממה שהצעתי. אבל לך כבר לחנות ותשמע במקום לשבת פה ולקשקש.

זה לא ייתן לך הרבה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים