עבור לתוכן

עזרה בקניית רמקולים ורסיבר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בחיאט אנשים שיבשתם לי כבר את כל קו המחשבה, כל אחד שכותב פה הודעה כותב לי דעה אחרת ( עדיף רמקולים יקרים יותר / רסיבר יקר יותר), מה הקטע שכל אחד כותב לי משהו אחר, איך אני אמור להחליט ככה?

• תגובות 64
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחיאט אנשים שיבשתם לי כבר את כל קו המחשבה, כל אחד שכותב פה הודעה כותב לי דעה אחרת ( עדיף רמקולים יקרים יותר / רסיבר יקר יותר), מה הקטע שכל אחד כותב לי משהו אחר, איך אני אמור להחליט ככה?

אתה יודע מה? לך תקנה רסיבר של אקירה ורמקולים קודה ותצא מרוצה!

פורסם

LoL, פקלוסטי תירגע.

Elixir, שמעת את המשפט "תשאל 5 יהודים שונים אותה שאלה ותקבל 10 דעות שונות"?

אתה אמור לקחת את כל המידע שקיבלת כאן, להכניס את השיקולים שלך ועל פי זה לבחור את ההחלטה המתאימה לך ביותר - אף אחד לא יכול להחליט בשבילך.

פורסם

מה שהכי אידוטי, זה שהוא קונה רסיבר ק"ב כאשר הוא הולך להשתמש בזה למוזיקה 100% מהזמן ועוד את מי הוא בחר לשם ביצוע המשימה? את ימאהה...

מעבר לכך, הוא קונה את כל זה (הגברה ורמקולים) בלי אפילו ללכת, להתרשם והכי חשוב - לשמוע!

נו, לא עדיף לקנות איזה אקירה וקודה, לסגור עניין ולחסוך כמה ג'ובות בדרך?

פורסם
  • מחבר

Fkl0ster, לצערי אני לא מבין דבר בכל הקשור לנושא של רמקולים והגברה, וזאת הסיבה שאני פה...

מישהו פה אמר שיש לו ימאהה והוא ממש מרוצה, אז אמרתי לעצמי יאאלה נלך על ימאאה, אתה בא כאן בתגובה כאילו מתנשאת כזאת של "יאאלה גם ככה אתה לא מבין כלום ואתה הולך לבזבז את הכסף אז לך כבר על זה וזה". מה הקטע? באתי לכאן כי חשבתי שזה כמו הפורום של המחשב, שאנשים ממליצים לך על דבר מסויים על ראש שקט, שהם יודעים על מה הם מדברים. למען האמת, עדיין לא קיבלתי כאן לא ממך ולא מסקורפיון תגובה אמיתית כמו שאני מחפש. נכון, צריך לשמוע בעצמי את האיכות את זה כבר הבנתי, אבל אני צריך כיוון לפני זה לא? אני צריך לדעת איזה יצרנים כדי לי לשמוע נכון?

עכשיו, אני רוצה מערכת שכוללת רסיבר ורמקולים למוזיקה, מה אתה וסקורפיון מציעים לי ללכת לשמוע ולהתרשם ושהמחיר של שניהם ביחד יהיה בסביבות ה-3000 ש"ח? תודה.

פורסם

רייזור כמה שאתה טמבל.... זה פשוט עצוב

מה אתה מתגאה בזה שהזמינו משטרה? זה רק אומר שהם לא יכלו לסבול את הרעש שיוצא מה קופסאות מילקי האלה (כמו שאובר תמיד אומר...)

מה אתה מתלהב מעוצמה? ועוד יותר מה אתה מתלהב מוואטים? המגבר שלי בחדר מוציא 25 וואט ל2 ערוצים ואני מתערב שהמערכת שלי הרבה יותר "חזקה" (לא מדבר עכשיו על האיכות)

אתה נהנה מהרמקולים שלך סבבה אבל אל תמליץ על דברים שאתה לא יודע

סך הכל אני לא מאשים אותך... גם לי תמיד היה רסיבר של JVC מהדיוטי פרי ושמעתי איתו מוסיקה והייתי בטוח שהמערכת שלי הכי טובה בעולם (הרסיבר לא כל כך רע כמו שמתארים אותו אבל עדיין) ואז קניתי מגבר של NAD והסאונד עלה ב10 רמות

אתה מדבר כל כך הרבה שטויות.... ברוב המועדונים יש הגברה מסריחה

הייתי בראש השנה במסיבה של טיאסטו בגני התערוכה ופשוט לא יכולתי לסבול את זה... שאייל ברקן עלה יצאתי מהמקום (תשמעו טראנס שלו עם הגברה מגעילה ותבינו) פשוט זה צרב לי באוזנים וממש כאב לי כבר הראש וגם היה הד באולם ובכלל...

הסאונד במועדונים מדגיש מאוד את הבאס ואת הטראבל (אבל הבאס בכלל לא מרוח)

קיצר תפסיק להתווכח על דברים שאתה לא יודע... בתקציב הזה אפשר להרכיב מערכות הרבה יותר טובות ממה שהמלצת

עכשיו עוד פעם.... אתה רוצה מגבר ו5 רמקולים פלוס סאב? ותגיד את התקציב הסופי שאי אפשר לעבור

פורסם

רייזור כמה שאתה טמבל....

סתום ת'פה

רייזור כמה שאתה טמבל.... זה פשוט עצוב

מה אתה מתלהב מעוצמה? ועוד יותר מה אתה מתלהב מוואטים?

זה היה הנושא באותו רגע..

סך הכל אני לא מאשים אותך... גם לי תמיד היה רסיבר של JVC מהדיוטי פרי ושמעתי איתו מוסיקה והייתי בטוח שהמערכת שלי הכי טובה בעולם (הרסיבר לא כל כך רע כמו שמתארים אותו אבל עדיין)

אתה משווה JVC ל YAMAHA?

הייתי בראש השנה במסיבה של טיאסטו בגני התערוכה ופשוט לא יכולתי לסבול את זה...

חחחחחח גני התערוכה...הצחקת אותי....

אתה מדבר כל כך הרבה שטויות.... ברוב המועדונים יש הגברה מסריחה

ברובם כן. יש כאלה שלא.

קיצר תפסיק להתווכח על דברים שאתה לא יודע...

אני לא מתווכח. אמרתי את מה שיש לי להגיד..

בתקציב הזה אפשר להרכיב מערכות הרבה יותר טובות ממה שהמלצת

נו, תרכיב. אני מחכה. עד עכשיו כולם פה ביקרו את מה שלי היה להגיד. אף אחד לא הציע שום דבר אחר, וזה נושא התרד.

פורסם

חחח מסכן זה שפתח את הת'ראד...כל פעם בטח רואה עוד תגובות מתלהב, נכנס ורואה אותכם רבים פה אחד עם השני על המערכות שלכם

ול DJ LADI:

עכשיו, אני רוצה מערכת שכוללת רסיבר ורמקולים למוזיקה, מה אתה וסקורפיון מציעים לי ללכת לשמוע ולהתרשם ושהמחיר של שניהם ביחד יהיה בסביבות ה-3000 ש"ח? תודה.

הוא לא ביקש 5 ומגבר והתקציב כבר פה...

eliXir הייתי בכיף ממליץ לך על משהו אם הייתי מבין..אבל אני לא מבין ואני גם רוצה בדיוק אותו דבר..

אבל נראה לי שאני אלך בסוף על רמקולים למחשב...

שיהיה בהצלחה

פורסם

שיקח את הנאד C300 ויחפש מדפיים יד שניה בלוחות ב2000 שקל ויחזור אלינו

רייזור... אתה טמבל ואין לך מושג בשיט ואתה מתווכח ואתה יורה שטויות.... כמו צפצופים באוזניים... עד כמה שאני יודע צפצופים באוזניים מעידים על טרבל צעקני ומגעיל... ועוד פעם זה שהזמינו משטרה זה לא מעיד על דברים טובים

פורסם

3000 שקל רסיבר + רמקולים סטאריו

לדעתי 1300 רסיבר+1700 רמקולים הכי מתאים.

רסיבר יאמה 530-RXV440-430 או אחד הדגמים האחרים מה שנכנס,

רמקולים- אולי זוג דימונד 8 של וורפדל

JEMO E800 האמת יש מלא דגמים בסדרת הE במחיר טוב.

DP-500 של CAV (אין לי מושג מה זה בכלל אבל נראה טוב מאוד  ;D)

MISSIN M73, יש גם ב 1350 שקל לזוג (תוכל להשקיע יותר ברסיבר)

TANNOY MX-3.

מה אתם חושבים?

ד"א אני ממליץ לך לבדוק בפורום מתאים יותר כמו של תפוז.

ד"א 2 HWZONE RULEZ, אבל לא בנושא הזה ;D

פורסם
  • מחבר

DJ Ladi אמר שימאהה שווים לתחת.. אז למה אתה ממליץ לי ימאהה? :'(

תראו אנשים.. כבר כמה ימים שאני בציפייה שמישהו יכתוב לי את המערכת והמחירים ושהמישהו הזה מבין על מה הוא מדבר, אני צריך כבר להחליט וללכת לקנות אך כפי הנראה שום דבר לא מתקדם, מישהו כותב משהו ואז מישהו אחר צועק עליו שהוא לא מבין.. :'( :'( :'( :'( :'(

פורסם

לא לבכות!

לך לחנות תשמע את הרמקולים שאמרתי לך או אחרים

ותשווה שם את המגברים, לכל אולם תצוגה נורמאלי יש מבחר גדול מאוד של מגברים, פשוט תבקש לשמוע כל מגבר שמתאים למחיר.

פורסם

אתה רוצה עצה מקצועית?

לך לחנות מקצועית ותספר לו את המצב. משם הוא כבר ימשיך...

כמו שאמרתי, רסיברים כמו marantz/yamaha/nad או כל רסיבר אחר מרמות הכניסה יכולים להיות אופציה.

הבנתי שאתה שומע רק מוזיקה ברמקולים, לכן 2 רמקולים ישמעו לך יותר טוב.

אני ממליץ על רמקולים מדפיים (אולי משהו טוב יכנס בתקציב שלך למרות שאני בספק), אולי יד שניה.

בכל מקרה בבחירת הרסיבר והזוג רמקולים רק המוכר יכול לעזור לך, וכמובן האוזן שלך.

פורסם

אני אמרתי שיאמאהה זה גרוע?? איפה?!? בחיים לא אמרתי ואני בחיים לא יגיד דבר כזה

יאמאהה היא חברה מעולה ומקצועים מאוד ובעלת ניסיון רב

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק הבנתי אם אתה אמרת שהרמקולים או המגבר גרועים.. לא משנה!

עריכה:

אנשים הגעתי להחלטה תגידו לי מה אתם חושבים:

רסיבר - JVC RX 5032

produktbild_gross.gif

Stereo: 100W x 2, 8 ohms at 1kHz, with 0.8% THD; Surround: 100W x 5, 8 ohms at    1kHz, with 0.8% THD

Dolby Digital/DTS decoders built-in

Dolby Pro Logic II

DAP (2-channel sources): HALL/DANCE CLUB/LIVE CLUB/PAVILION

ALL CHANNEL STEREO mode

A/V remote control

AV COMPU LINK

המחיר בסביבות ה- 950 ש"ח

רמקולים:

Infinity Primus 300

PRIMUS300.jpg

נתונים טכניים-

רמקול הפועל בשיטת 3WAY עם 4 אלמנטים אקוסטיים

טוויטר- "3/4 עשוי אלומניום

מיד- "4 מצופה שכבת אלומניום לפי מיטב המסורת

וופר- " 1/2 6 כפול ליצירת באס חזק ועמוק עם יכולת דיוק מירבית

הספק- 200W R.M.S

טווח תדרים- 30Hz-20KHz

נצילות- 93dB

התנגדות- 8 ohm

גובה- 99 ס"מ, עומק- 33 ס"מ, רוחב- 20.8 ס"מ, משקל- 22 ק"ג

תוצרת דנמרק

בסביבות ה-2100 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים