עבור לתוכן

עזרה בקניית רמקולים ורסיבר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי רשמתי לעצמי את ההצעות שלך. למישהו יש עוד משהו להציע?

אהה ודרך אגב, לפי מה שהבנתי ברסיברים של YAMAHA ההבדלים בין כל דגם זה 500 ש"ח שהם בעצם מבטאים את השוני בוואט.. וה-500 ש"ח האלה זה הבדל של בערך 10 וואט.. האם זה משנה משהו? כי יש את הרסיבר הכי זול שמצאתי מסדרת ה RXV והוא 1500 ש"ח עם נראה לי 75W ולעומת זאת יש את הדגם עם 95W שהוא עולה 2500 או 3000 ש"ח אני לא זוכר בדיוק.. אז עדיף לקחת את ההכי זול? או שהוואט בהחלט משנה?

• תגובות 64
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1. הוואט משנה, אבל זה תלוי ברמקולים.

2. ההבדלים בדגמים הם ממש לא רק ב 10 וואט.

הם בפיצ'רים שונים, מפענחים אחרים, ממירים יותר איכותיים, עיצוב ועוד הרבה.

שים לב שגם בד"כ בסדרה הישנה(30) אין יציאות ל 6.1 רמקולים(אלא ל 5.1), ואילו בסדרה החדשה (40) יש.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט אלך על האמצע.. על ה-730 ב-2500 ש"ח

פורסם

אוקי שיהיה בהצלחה... תמשיך לעדכן...

רמקולים החלטת כבר?

פורסם
  • מחבר

מכיוון שכל הרמקולים שנתת לי בערך באותו מחיר אני אלך על ההכי יפים :)

פורסם

אוקי :)

רק שוב, אל תשכח לשמוע אותם לפני שאתה קונה.

מומלץ עם שירים שאתה מכיר(תביא דיסקים מהבית) ויודע את האיכות שלהם ואיך הם נשמעים במערכות אחרות.

אם יש לך אפשרות לחבר רסיבר כמו שאתה מתכוון לקנות עוד יותר טוב, והרבה ממליצים גם לא דרך המרכזיות הנפוצות בחנויות סאונד.

שיהיה שבהצלחה ובמזל טוב :)

פורסם

אני במקומך הייתי הולך על מארנץ. ימאהה = צליל מנופח, נוקשה, מלאכותי עם טרבל מודגש יתר על המידה. טוב בק"ב, סביר מינוס מינוס במוסיקה.

פורסם

סביר מינוס מינוס במוסיקה.

יש לך רסיבר ימהה?

אני בתור בן אדם ששומע קרוב ל 12 שעות ביום מוזיקה על הימהה שלי (800) או של אבא(496) או של חברים(800+496) מחוברים לרמקולים של Eltax,Technics, KLH, Infinity, Cerwin Vega, Dome ועוד.... וגם במרנץ אצל חבר שלי.... והצליל של ימהה הרבההה יותר יפה משל מרנץ שפשוט לא מצליח לנצל את הרמקולים כמו שצריך....

ד.א. גם קנווד לא אהבתי בכלל את הצליל שלהם.... אין פשוט אין על ימהה......

ואני מדבר איתך גם על עוצמות נמוכות, גם גבוהות(מאוד מאוד מאוד, כל הבניין רועד מהבאס והטרבל פשוט מחריש), גם במוזיקה סטראו, גם במוזיקה 5 ערוצים(DSP של ימהה), וגם בסרטים(שוב, גם בסטראו וגם בסראונד), והימהה לא מאכזב בשום תחום....

אם כל כך חזק לך הטרבל תוריד אותו קצת בשעון...

שלא נדבר בכלל על העיצוב... ;)

פורסם

לפותח הת'רד: תקשיב למה שfkloster אומר הוא בן אדם עם יותר ניסיון.

פורסם

יש לך רסיבר ימהה?

אני בתור בן אדם ששומע קרוב ל 12 שעות ביום מוזיקה על הימהה שלי (800) או של אבא(496) או של חברים(800+496) מחוברים לרמקולים של Eltax,Technics, KLH, Infinity, Cerwin Vega, Dome ועוד.... וגם במרנץ אצל חבר שלי.... והצליל של ימהה הרבההה יותר יפה משל מרנץ שפשוט לא מצליח לנצל את הרמקולים כמו שצריך....

ד.א. גם קנווד לא אהבתי בכלל את הצליל שלהם.... אין פשוט אין על ימהה......

ואני מדבר איתך גם על עוצמות נמוכות, גם גבוהות(מאוד מאוד מאוד, כל הבניין רועד מהבאס והטרבל פשוט מחריש), גם במוזיקה סטראו, גם במוזיקה 5 ערוצים(DSP של ימהה), וגם בסרטים(שוב, גם בסטראו וגם בסראונד), והימהה לא מאכזב בשום תחום....

אם כל כך חזק לך הטרבל תוריד אותו קצת בשעון...

שלא נדבר בכלל על העיצוב...  ;)

אין לי רסיבר, יש לי מגבר סטריאו (שמ*יין במוזיקה כל רסיבר ק"ב עד 15 אלף ש"ח בקלות). אבל יצא לי לשמוע ימאהה וגם מארנץ - אני עומד מאחורי דברי.

אין טעם שנמשיך את הויכוח הזה מכיוון שנראה לי שהימאהה מתאים לך בול. אתה אוהב מוזיקת מועדונים וחושב שעוצמה היא מדד לאיכות. אני חושב אחרת ולכן ההסתכלות שלי על כך שונה. פותח הת'ראד לא ממש גיבש טעם או עדיין לא הגיע "לבשלות המוזיקלית" (עד כמה שזה ישמע נדוש וקיטשי) ולכן חבל ש"ייפול" עם ימאהה, מבלי שיבחן אופציות נוספות לפני.

פורסם

בגלל זה בדיוק אמרתי לו שיילך לחנות וישמע את זה לפני שהוא קונה....שהוא יחליט, לא אני, לא אתה ולא אף אחד אחר...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני מזמין ככה, את זה: http://www.crazyedi.co.il/products/10312

או זה: http://www.crazyedi.co.il/products/11092

והרמקולים, קראתי בפורום על מישהו שרוצה רמקולים בעיקר למוזיקה ו shibby הציע לו לקנות 2 רמקולים, אז נראה לי אני לא אלך על מערכת ק"ב מהסיבה שאני גם רוצה את המערכת שלי לכמעט 100 אחוז מוזיקה, כי משחקים אני משתמש באוזניות ואת הסרטים זה לא כל כך משנה לי..

אז תמליצו לי איזה רסיבר מבין השניים לקנות ואיזה זוג רמקולים ילכו עם הרסיבר עד ה-800 ש"ח, תודה! :)

פורסם

קודם כל אני חושב שכדאי לך לשקול אולי לחכות אם הקנייה, כי מסתבר שבחו"ל כבר יצאה סדרה חדשה (50) של רסיברים שתחליף את ה 40 (שהחליפו את ה 30 כמובן).

אם אלו האופציות שלך אז אני חושב שעדיף לך לקחת את ה 540.

הוא מדור יותר חדש ולכן גם בגלל שהוא פחות יוקרתי יש לו פחות או יותר את אותם מקודדים.

אמנם יש לו 10 וואט פחות לערוץ, אבל אני לא חושב שזה יפריע לך.

בנוסף יש לו קצת פחות כניסות\יציאות דוגמת אופטי בקדמת המארז אבלז ה גם פרט יחסית שולי.

שניהם מגיעים עם אותו שלט ולכן גם זה לא עקרוני..

אז תחסוך 500 שקל ותקנה את ה 540.

בקשר לרמקולים, אני לא מכיר הרבה דגמים, אז תצטרך לחפש בחנויות, או שמישהו אחר בפורום פה ימליץ לך על איזשהם רמקולים....

פורסם
  • מחבר

מצויין, תודה.

פורסם

לדעתי, אתה עושה טעות.

לקנות ב-3000 שקלים רמקולים + רסיבר לא יתן לך הרבה.

עצה שלי, לך לאיזה חנות טובה סטריאו סטאר, סינמה פאראדיסיו או משהו בסגנון ותשמע רמקולים..

תבין את "ההבדלים הקטנים" שאנשים מדברים עליהם ולאחר מכן תחשוב אם לחסוך או לקנות עכשיו.

בכל זאת אם החלטת לקנות עכשיו אז תקח רסיבר של ימאהה/מרנץ מהסדרה הנמוכה שלהם, ימאאה אולי 440 או משהו בסגנון

ותשקיע קצת יותר ברמקולים, כי בתחלס, הרמקולים נותנים את הסאונד (לא שהרסיבר לא משנה, אבל פחות מהרמקולים).

הבנתי גם שאתה רוצה את הרמקולים רק למוזיקה, במקרה הזה תקח רק זוג רמקוליים קדמיים, תשקול אפילו רמקוליים מדפיים נחמדים.

יש אפילו של חברות טובות כמו jamo E series או paradigm Performance series פחות מ-2000 שקלים...

וכמובן תשמע אותם לפני שאתה קונה.

מקווה שעזרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים