עבור לתוכן

למה כמעט כל המפרטים הם עם amd???

Featured Replies

פורסם

כי שמעתי מהרבה מוכרים שאין לו טווח ארוך של חיים והוא לא מתאים למשחקים וכל זה זה יותר משרדי...

בבקשה תסבירו לי למה עדיף amd על intel

תודה מראש!!!

פורסם

כי שמעתי מהרבה מוכרים שאין לו טווח ארוך של חיים והוא לא מתאים למשחקים וכל זה זה יותר משרדי...

בבקשה תסבירו לי למה עדיף amd על intel

תודה מראש!!!

אני חדש בפרום!!!

יש ל AMD מעבדים הרבה יותר טובים למשחקים והרבה יותר זולים...

INTEL גם יותר יקר בהרבה... וגם פחות טובים..

כול התכנאים אומרים זה שיותר טוב INTEL..

יש לי AMD 2000+R9600PRO שנתים ואין לא בעיות...

פורסם
  • מחבר

חחח....גם אני חדש

תודה על התגובה

אני מחכה לעוד תגובות כי אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה להיות בטוח שזה מה שאני צריך

פורסם

הכל שאלה של צרכים ושל תקציב.

אם לא לוקחים בחשבון את מעבדי ה64 ביט של AMD (מכיוון שאינטל עדיין לא הוציאו מעבד 64 ביט לשוק הביתי) אז המעבדים של AMD ממשפחת האטלון XP יותר משתלמים ממעבדי אינטל 4 סדרה C.

המעבדים של אינטל מציגים ביצועים גבוההים יותר מהמעבדים של AMD בעלי אותו "דירוג" (מעבד P4C 2.8 לעומת XP2800+) אבל עולים בדרך כלל גם כפול... (1050+ לעומת 650 לAMD). כאן נכנסת השאלה של הכסף. הייתה השוואה באתר של תום עם כמעט כל המעבדים שקיימים היום בשוק ותוכל לראות שם את הבדלי הביצועים שהם בהחלט לא כפולים....

אם אתה חפץ במעבדי ה64 ביט שנחשבים לעתיד אני ממליץ לחכות קצת עד שיצאו המעבדים בתושבת החדשה (אין לי מושג עוד כמה זמן זה יקרה...)

פורסם
  • מחבר

מה אתם הייתם מעדיפים?

amd או intel

?

פורסם

Amd אני מעדיף ללא ספק.

למרות שהכל אצלי אינטל כל פעם עשיתי אותה טעות מחדש, למרות שיש לי עכשיו מחשב לא רע אינטל שקניתי לפני כחצי שנה, אבל אם הייתי לוקח Amd

הייתי יכול לקחת כרטיס מסך או משהו אחר יותר חזק.

בקיצור אני במקומך (תלוי בתקציב ובצרכים) שכן אינטל טובה יתר בקידוד וידאו, הייתי לוקח AMD אלא אם כן אתה מתעסק בקידוד וידאו.

פורסם
  • מחבר

זה לאחי הקטן אז אני לא חושב שהוא יתעסק עם זה חחחח....

אז אני יקנה את המפרט הזה של ה 3500 שקל למשחקים...

פורסם

בוא נגיד ככה, במשחקים ה-XP3200 וה-2.4C משתווים , אתה כול לקנות 2500 ולהפוך אותו ל3200 בקלות.

פורסם
  • מחבר

מזתומרת להפוך אותו?

פורסם

ע"י OC

וזה לא כלכך בקלות

צריך קירור קצת יותר טוב מהמקורי, להתעסק עם הוספת זרם וזה מצריח ביקורת שוטפת שהטמפ במצב טוב

פורסם

אפשר גם בלי הוספת מתח כבר הכברתי ב4 מחשבים שעובדים עם FSB של 400 MHZ על המתח סטוק

פורסם

אוי נו באמת..! מה אתם מבלבלים אותו .. !

טוב תקשיב ככה, המעבדים של AMD משתלמים יותר. נניח יש לך 1000 שקל ואתה רוצה לקנות מעבד. אם תקנה מעבד של AMD הוא יהיה הרבה יותר טוב ממה שתקנה מאינטל ב 1000 שקל. למה ? ככה ! כי זה פשוט יותר משתלם וINTEL הם סתם יקרנים !

והמוכרים שדיברת איתם.. אני מציע לך להתרחק משם מהר.. למה אין להם מושג מה הם מדברים !! ואל תקנה מהם מחשב.

בקשר ל OVERCLOCK, -OC יש אפשרות להריץ את המעבד במהירות גדולה יותר מהמהירות הרגילה שלו, וזה מה שנקרא להאיץ אותו -OC.

תקרא כאן קצת בפורום ותשאל שאלות ואתה בעצמך תראה ותבין.

ועוד משהו:

זה שהמעבדים של AMD "מתתחממים" זה לא אומר כלום, ככה הם בנויים.

והמעבדים של INTEL בנויים אחרת. AMD טוב למשחקים כמו שINTEL טוב למשחקים. ואין שום הבדל מוצדק שמצדיק את המחירים האלא.

בטח הספקים לא יכולים להביא למוכר AMD אז הם אומרים לו שזה חרא כדי שלא יבקש.. בארה"ב כבר הבינו מזמן ועכשיו INTEL מפסידים..

הגיע הזמן שיתחילו להפסיד גם פה בארץ ! ושAMD יעשו כאן מפעל.. לא אינטל היקרנים ;D

פורסם

לפותח הת'רד!

אני אוסיף נימה קצת אישית,מה שאף אחד לא עשה כאן... המחשבים האחרונים שלי כולל הנוכחי (AMD XP+ 1000,1700+ והנוכחי 2800+) הם AMD ואני חייב להודות שאני ממש מרוצה מהם, כבר מזמן לא התעסקתי עם אינטל אצלי בבית ואני לא מרגיש שחסר לי משהו. מצד שני לחברה שלי יש פנטיום 4 2.8 והיא שילמה אותו מחיר פחות או יותר כמוני על המחשב שלה וקיבלה מחשב שחוץ מהמעבד שלו פחות חזק משלי - בשביל להשאר בתקציב פחות או יותר היא לקחה פחות זיכרון, כרטיס מסך פחות חזק, לוח-אם פחות טוב ממה שהיא יכלה לקחת... לא שהמחשב שלה רע חלילה! הוא מחשב מצויין בסה"כ, ופעולות שדורשות כוח מעבד (התקנות של תוכנות/משחקים, קידוד סרטים,מוזיקה וכו' ממש טסות!), פשוט צריך להשקיע עליו יותר...

תעשה אתה את השיקול שלך, אפשר להשוות את זה למכוניות ("מרצדס וסובארו" למשל :-\) אבל זו לא השוואה נכונה... תלוי בתקציב שלך, בצרכים שלך מהמחשב ועוד 101 פרמטרים... אז תשקול, תעזר באנשים כאן בפורום ותעשה את ההחלטה הנכונה (נכונה בשבילך! לא בשביל אף אחד אחר).

בחירה נעימה ומוצלחת!... ;)

פורסם

אני חושב היום שאין ממש שום סיבה להסתכל לכיוון אינטל. ולא בגלל שהם גרועים או משהו כזה כי הם ממש לא. הכל בגלל סיבות תקציב שנותנות רק את היתרון לAMD

מעבד 2800 של AMD עולה 690 שקל ומעבד של אינטל 2.8 עולה 1100 שקל.

נכון שהמעבד של אינטל יותר חזק אבל לא ממש בהרבה ולא שווה להשקיע את הכסף על ה2.8 שיש את הAMD 64Bit 2800+ ב1170 שקל.

ככה שאין שום סיבה ללכת על אינטל כי המחיר ללוח למעבד 64ביט יעלה אותו דבר+- כמו של Intel.

לי אישית אין שום דבר נגד אינטל חוץ מהמחירים שלהם שהם ממש הגזמה.

אבל אין צורך במעבד 64 ביט או בIntel 2.8C מעבדים יותר מדיי חזקים כמובן שה2800 של AMD גם חזק מאוד אבל המחיר נמוך מאוד. שנותן את ההיתרון הענק לכיוון AMD.

המלצה: אם אתה הולך לכיוון הAMD לא 64 ביט תחפש מעבד שהוא Mobile. בשביל מעבד כזה עולה650 שקל+- והוא ממש תותח בOC ותוכל איתו להגיע ובכלל לנצח את הIntel 2.8C וטובים ממנו.

תתחדש

פורסם
  • מחבר

וואלה אחרי כל מה שאמרתם לי יש לי משהו חשוב להגיד לכם:

כל הכבוד הפורום הזה פשוט נהדר הני כבר שנה נמצא בפורום מתחרה ובחיים שלי לא ראיתי דבר כזה שכולם עוזרים אחד לשני בכזאת חיבה ;)

מעכשיו אני מהגר לפה ;D

כנראה שאני יבחר ב amd אני כבר ישיג מפרט טוב תודה לכולם אין עליכם ועל הפורום הזה! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים