עבור לתוכן

בחזרה לצ'רנוביל: היורש הרוחני ל-S.T.A.L.K.E.R. זוכה להצלחה במימון המונים

Featured Replies

פורסם

Chernobylite הוא משחק שרוצה להחזיר אותנו אל איזור האסון הרדיואקטיבי המצמרר שבאוקראינה - הפעם עם טכנולוגיות סריקת סביבה תלת-מימדיות שיוכלו להפוך את החוויה לריאליסטית עוד יותר

לכתבה

פורסם

אם הם ימשיכו עם הגראפיקה הזו עדיף שלא יבזבזו לנו את החיים. מה הבעיה? מה אי אפשר לעשות טקסטורות כמו של METRO? יש להם את הקטע הקומוניסטי הזה של גראפיקה צולעת ובי אישית זה מעור סלידה (ואני באתי מימי SASTEL WOLFENSTINE 2D) STALKER נראה מגניב, ובימים שהייתי בנסיגה הייתי מתקינה אותו ןמנסה שוב, אבל תמיד זנחתי אותו בגלל בממשקים הדפוקים שלו.

פורסם

זה משחק 100% INDIE, והם דורשים 100 אלף דולר! סדרת METRO ממשחק שני הפכה ל AAA מבחינת תקציב ועבודה ובמשחק השלישי הושקעו עשרות מיליוני דולרים!

פורסם
ציטוט של 1stcowgirl

אם הם ימשיכו עם הגראפיקה הזו עדיף שלא יבזבזו לנו את החיים. מה הבעיה? מה אי אפשר לעשות טקסטורות כמו של METRO?

אני כל כך צמא למשחק כמו S.T.A.L.K.E.R שאין לי בעיה לחיות עם הגרפיקה הזאת.

חוצמזה, תמיד יש מקום לקהילת המודרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים