עבור לתוכן

מבקש המלצה לאוזניות over-ear, closed, wired עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי 
מחפש אוזניות (לי ולחבר) over-ear, closed, wired (הבנתי שאם ממש חשוב לי איכות שמע אז לא לגעת באלחוטיות, זה נכון?) 
עד 1000 אפשר מהארץ/אמזון (מעדיף אמזון האמת אבל לא קריטי) 

שומע בעיקר: rock, metal והכי instrumental:guitar&drums fast paced בנוסף גם קצת מוזיקה אלקטרונית 
שומע בעבודה (משרד) בעיקר מ macbook, יתכן שאשתמש גם מהטלפון/מחשב נייח 

לפני שנה המליצו לי פה (Roy.T) על Sony MDR-A1 וממש ממש נהיניתי ועדיין מודה על ההמלצה, לצערי ריפוד האוזניות נפרם אחרי שנה (גם לי וגם לחבר שקנה איתי) מפה לשם אמזון החזירה לי את כל הכסף אז לא נורא :) 
ממה שקראתי הרבה כדאי שהאוזניות יהיו עם מעט נטייה לבאס אבל אתם המומחים

חשוב לי שיהיה אפשר להיות איתם ברצף 5+ שעות 

המון תודה לעזורים !

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

msr7 זו אפציה טובה במימוש כל התקציב. 

הp7 נשמעות אפילו טוב יותר אבל קצת פחות נוחות. 

לפני שאתה נכנס להשקעה גדולה יש באמאזון עכשיו את ה-status audio cb-1 ב75 דולר כולל משלוח ומיסים, ממליץ בחום לנסות לפני שאתה משקיע סכום ניכר,  זו אוזניה מעולה למחירה שנשמעת טוב יותר מהסוני, ומאוד נוחה וניידת גם כן. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

msr7 זו אפציה טובה במימוש כל התקציב. 

הp7 נשמעות אפילו טוב יותר אבל קצת פחות נוחות. 

לפני שאתה נכנס להשקעה גדולה יש באמאזון עכשיו את ה-status audio cb-1 ב75 דולר כולל משלוח ומיסים, ממליץ בחום לנסות לפני שאתה משקיע סכום ניכר,  זו אוזניה מעולה למחירה שנשמעת טוב יותר מהסוני, ומאוד נוחה וניידת גם כן. 

תודה רבה !

אני בהחלט אנסה משהו יותר זול קודם, אמרו לי הרבה על ה MH751 (שמשום מה באמזון ארהב העלו אותם ל 80$ מ 60, בדקתי עכשיו :() איך הם מול ה cb-1?
(פשוט יש לי קייס נייד קשיח שקניתי לאוזניות (התאים לסוני) ואני בטוח שהם ישבו בו מעולה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים