עבור לתוכן

החלפתי לראוטר חדש, והמודם מאבד את הDSL לאחר שימוש קצר וגורם לניתוקים

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

יש לי שילוב של ראוטר + מודם בשני מכשירים נפרדים. אני גיימר ולכן האיכות של האינטרנט חשובה לי מאוד.

אני משתמש במודם ראוטר שלי בתור מודם בלבד (באמצעות ברידג'), והוא DLink 6740U שהוא די ישן, קיבלתי בזמנו (לפני המון שנים) מבזק והוא כיום שלי. הראוטר הישן שלי הוא TPLink WR542G, גם הוא די ישן אבל שניהם עובדים בסדר.

קניתי לאחרונה את ה  ה-TPLink Archer C9 בגלל ביקורות טובות שהיו עליו וכי רציתי לשדרג את ה-WIFI שלי.

כשאני מחבר את ה-C9 מה שקורה זה שאחרי 20-60 דקות, פתאום האינטרנט מתחיל להתנתק לי - הנורה של הDSL במודם שלי (הDLINK) נכבית, והנורא של האינטרנט של הC9 נהפכת לאדומה (מן הסתם, כי למודם אין חיבור DSL). אז אחרי איזה 30 שניות-דקה, הנורה של הDSL מתחילה להבהב עד שהיא רציפה שוב, והאינטרנט מתחבר שוב. אבל זה שב וקורה כל 5-15 דקות עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם, ובמיוחד שאני משחק במשחקים, זה ממש מחרפן.

ניסיתי לעדכן את החומרה של ה-C9 (עדכנתי אותה להכי עדכנית),  ניסיתי לעשות הארד ריסט לDLINK ול-C9, ושום דבר לא עוזר!

כשאני מחבר את הTPLINK הישן (WR542G) חזרה להיות בתור הראוטר שלי, הניתוקים האלה לא קורים.

אין לי IPv6 פועל ב-C9, או כל דבר אחר שיכול לעשות את זה לדעתי.

אני מסיק ש-או שהמודם (DLINK) פשוט לא ממש מתאים ל-C9 שדורש ממנו יותר מדי וגורם לניתוק הזה, או שה-C9 תקול (למרות שבתכלס, הנורה של הDSL שנכבית היא במודם).

מישהו נתקל במשהו דומה? מה אני יכול לעשות?

אני כמובן יכול לבקש מבזק בינלאומי למודם / ראוטר חדש ולעשות ממנו גם ברידג', אני שוקל לעשות את זה.

מה אומרים?

נערך על-ידי hgi gff

פורסם

תממש אחריות.

פורסם

לכאורה אין סיבה נראית לעין. מה שכן, קרה לי שהשתמשתי בכבל סיני RJ45, לא מעוגל - שטוח בצורתו. והתברר שהוא היה עושה את הניתוקים. אבל אצלך אני מבין שהבעיה במודם ואלך? זה מוזר.

פורסם
  • מחבר

כן, אני משתמש באותם כבלים כדי להחליף בין הראוטרים (הישן לחדש וחזרה לישן).

רק כשמחובר הראוטר החדש (הC9) הנורה של ה-DSL מתנתקת לי במודם אחרי כמה עשות דקות של שימוש.

פורסם

טוב, אם אני לא טועה האחריות על מוצר זה ניתנת ע"י בנדא. יש להם מוקד טכני והביקורות עליהם טובות.

פורסם
  • מחבר

סבבה,

הזמנתי מבזק בינלאומי מודם "חדש" - VTECH NB403-IL (הוא לא כזה חדש אבל יותר חדש מה-DLINK שלי), ואם הוא גם יאבד את הסיגנל אני אשלח את ה-C9 לתיקון. תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים